Cheflæge til Afdeling for Røntgen og Skanning på Herlev og Gentofte Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Afdeling for Røntgen og Skanning er ambitiøs og nyskabende og arbejder med at udvikle nye og effektive metoder til at sikre korte ventetider og bedre patientforløb.

Der er tale om en lederstilling til en højt specialiseret og velfungerende radiologisk afdeling. En stilling hvor udvikling og innovation er en naturlig del af hverdagen. En stilling som kræver en nytænkende og modig leder, der går forrest både i afdelingen, regionen, nationalt og internationalt.
Som én af dine første opgaver vil du komme til at tegne den fremtidige organiseringen af den lægefaglige ledelse i afdelingen, jf. overlægernes nye overenskomst, i tæt samarbejde med Hospitalsdirektionen.

Vi søger en dygtig leder med energi og inddragende ledelsesstil. En leder som brænder for og har visioner for specialet, og som samtidigt kan være med til at udvikle afdelingen i tæt samarbejde med den ledende overradiograf, ledergruppen, medarbejderne, samarbejdspartnere, direktionen og den øvrige hospitalsledelse.

Stillingen er ledig til besættelse 1. august 2022.

Om afdelingen Vi er en stor, dynamisk afdeling, som varetager al thoraco-abdominal diagnostik indenfor fagområderne uro-, onko-, thorax-, gastro- og pædiatrisk radiologi samt UL og MR. Vi værdsætter fagligt engagement, samarbejde og god kollegialitet samt lyst til innovation i afdelingen.

Vi har et stærkt fokus på "den gode arbejdsplads", faglig kvalitet og kompetenceudvikling, værdibaseret ledelsestilgang samt ansvar og dialog. Vi tager udgangspunkt i medarbejdernes trivsel, samarbejde, udvikling, kommunikation og medindflydelse.

Afdelingen har ca. 300 medarbejdere, herunder 48 speciallæger, ca. 150 radiografer, social- og sundhedsassistenter, sekretærer m.fl. Lægesiden er inddelt i to teams; Torsoteamet (thoraco-abdominal diagnostik) og Muskuloskeletal- og Neuroteamet. Radiografsiden er inddelt i tre teams på Herlev-matriklen og to teams på Gentofte-matriklen.

På Herlev-matriklen varetages UL-, CT-, inkl. PET-CT, rtg.- og MR-diagnostik af urologiske-, onkologiske-, gastrokirurgiske- og medicinske patienter – herunder intervention og pædiatrisk radiologi. Der afholdes daglige konferencer med de fleste af vores kliniske samarbejdspartnere og MDT-konferencer indenfor flere kræftforløbstyper.

På Gentofte-matriklen er der en stor medicinsk afdeling, som også inkluderer lungemedicin og kardiologi samt stor urologisk og ortopædisk afdeling – alle er fusioneret på tværs af matriklerne. Der udføres CT-undersøgelser, særligt indenfor thoraxradiologi og uroradiologi, PET-CT, MR samt UL og almen røntgen.

Afdelingen er professoral og har en forskningsenhed hvor de største emner der forskes og publiceres i, er pancreas, fedt lever, artrit, prostata, kontraststoffer, lungefibrose og lungekræft. Forskningen udføres i samarbejde med de kliniske afdelinger. Hertil kommer den forskning der udføres for andre kliniske afdelinger, herunder industrien.

Vi arbejder samtidig med innovation for at sikre tæt sammenhæng mellem klinisk drift, forskning og implementering. Værdiskabelse med udgangspunkt i reelle kliniske behov er omdrejningspunktet for Innovationsenheden. Vores fokus (indsatsområder) er optimering af akutte patientforløb, avanceret CT-teknik (spektral data) og kunstig intelligens.

Enheden arbejder for at skabe værdi for patienter ved at kombinere (ny) teknologi, organisatorisk udvikling og sammenhængende patientforløb, i et veletableret åbent og effektivt samarbejde med interne og eksterne aktører.

Innovationsenheden har sammen med radiologien på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital grundlagt Danmarks første radiologiske Artificial Intelligens Testcenter (RAIT) i 2021. RAIT arbejder målrettet for at gøre AI værktøjer konkrete og relevante i klinisk praksis – og hvor fokus er fast-track test og klinisk værdiskabelse.

Afdelingen udfører ca. 350.000 undersøgelser og behandlinger om året.

Der henvises i øvrigt til afdelingens hjemmeside.

Om dig Stillingen ønskes besat af en speciallæge i radiologi. Det er vigtigt, at du

  • kan etablere en sikker og effektiv drift, i et speciale med stor efterspørgsel,
  • har blik for innovative løsninger og har mod på at arbejde med nye teknologiske muligheder indenfor det radiologiske område,
  • kan gå forrest med en strategisk og visionær tilgang med et skarpt blik for udviklings- og forskningsmuligheder,
  • har erfaring med og lyst til ledelse, og gerne en lederuddannelse evt. på master- eller diplomniveau,
  • arbejder ambitiøst, åbent og målrettet med at inddrage patienter og pårørende,
  • har nemt ved at etablere stabile og smidige samarbejdsrelationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere og kan sætte medarbejdernes potentialer i spil, og
  • er åben og anerkendende i din kommunikation og tager ansvar for og prioriterer et godt arbejdsmiljø.

Ansættelsesvilkår Ansættelsen vil ske på kontraktvilkår i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af lægelige chefer indgået med Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Stillingen tiltrædes 1. august 2022.

Yderligere oplysninger Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør René Priess på telefon 21 64 83 54 eller ledende overradiograf Preben Thomassen på telefon 21 40 31 15.

Ansøgningsfrist og proces for ansættelse Ansøgningsfristen er den 29. marts 2022. Send din ansøgning via annoncelinket her på siden.

Ansættelsessamtaler gennemføres i to runder. Første samtalerunde forventes afholdt den 6. april 2022 og anden samtalerunde den 25. april 2022.

Ansøgere, som går videre til anden samtalerunde, gennemfører personprofilanalyse. Dette sker elektronisk, og det forventes, at der gives personlig tilbagemelding ved et møde i uge 15 eller 16.

Faglig bedømmelse udgør en separat del af ansættelsesprocessen. Formålet med den er at vurdere, om ansøgeren er i besiddelse af de nødvendige faglige kompetencer, som de formuleres i stillingsbeskrivelsen for den pågældende stilling, jf. Region Hovedstadens vejledning ”Faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger” af 12. december 2019.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Henvisningsmateriale
  • Værdier for ledelse i Region Hovedstaden
  • Hospitalets ambition ”Godt behandlet”
  • Fokusområder for Region Hovedstaden
  • Region Hovedstadens ledelsesgrundlag
  • Region Hovedstadens Hospitalsplan

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hellerup
  • Tirsdag den 29. marts 2022

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5