Leder af Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Har du lyst til at udvikle og stå i spidsen for fremtidens byggeri i Helsingør Kommune?

Er du samtidig en engageret og dynamisk leder, som kan og vil stå i front for at realisere målsætningerne i kommunes ejendomsplan ”Liv og levende bygninger”? Så har vi jobbet til dig.

For tiden har vi travlt med flere større anlægsprojekter, heriblandt sundhedshus, daginstitutioner og uddannelsesinstitutioner. I de kommende år forestår desuden flere større opgaver, som for eksempel en ny svømmehal, tennishaller og udvikling af de gamle værftshaller til kulturcenter, samt udvikling og renovering af skolernes fysiske læringsmiljø.

Arbejdsopgaver:
Som leder af Ejendomme, vil dine arbejdsopgaver først og fremmest være at lede to teams med i alt 15 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. Derudover vil du skulle:
  • Lede kommunens bygherrefunktion i Ejendomme, herunder udvikling af den samlede ejendomsportefølje og vedligeholdelse af kommunens bygninger.
  • Stå i spidsen for at udvikle en professionel bygherreorganisation, herunder styrke og optimere vores arbejdsprocesser i retning mod en mere projektorganiseret struktur.
  • Udvikle kommunens plan for at integrere bæredygtighed i alle byggeprojekter.

Kompetencer og kvalifikationer:
Vi forestiller os at du står på et stærkt, fagligt fundament og gerne med en solid bygherreerfaring, evt. fra en større organisation, som du er vant til at begå dig i. Det skal falde dig naturligt, at være en god sparringspartner og vise vejen for dine medarbejdere med en konstruktiv, anerkendende og tillidsvækkende ledelsesstil.
Vi søger en holdspiller, der kan indgå i et forpligtigende samarbejde med de øvrige lederkollegaer, hvor der lægges vægt på fælles udvikling af strategiske pejlemærker for hele området, datadrevet styring og vidensdeling på tværs af teams.

Derudover forventer vi, at du:
  • Har en relevant videregående uddannelse med byggefaglig baggrund såsom ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller tilsvarende.
  • Har gode samarbejdsevner og formår at opbygge relationer til samarbejdspartnere med mange forskellige fagligheder både internt og eksternt.
  • Kan skabe og bevare overblik over mange opgaver og deres prioritering i en travl hverdag.
  • Kan kommunikere klare budskaber, både skriftligt og mundligt.

Vi tilbyder:
Dit arbejdssted vil være centralt placeret i Helsingørs smukke bykerne, med kort afstand til natur, hav og kultur.

Desuden er stillingen kendetegnet ved:
  • Spændende udviklingsopgaver og projekter i en levende organisation
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling
  • Tæt og uformelt samarbejde med kompetente medarbejdere og kollegaer
  • Plads til humor og socialt fællesskab

Alle ejendomsfunktioner i kommunen er organiseret i Center for Økonomi og Ejendomme. For nyligt er den centrale del af ejendomsområdet blevet reorganiseret og vi søger derfor til denne en leder, som skal lede og udvikle vores bygherrefunktion sammen med en lederkollega.
Området Ejendomme varetager opgaver indenfor bygge og anlægsarbejder, vedligeholdelse og udvikling af Helsingør Kommunes samlede ejendomsportefølje, som består af ca. 380.000 m² bygninger, fordelt på bl.a. bolig- og erhvervslejemål, skoler, daginstitutioner, sociale institutioner, plejecentre, administrative bygninger m.m.

Til daglig vil du i fællesskab med en lederkollega lede den centrale ejendomsfunktion med i alt 25 medarbejdere og heraf have direkte personaleansvar for to teams med i alt 15 medarbejdere. Du vil indgå i et ledelsesteam, hvor alle er holdspillere, som vægter vidensdeling på tværs af de forskellige teams højt. Målet er at opnå en fælles udvikling af kommunens strategiske pejlemærker for hele ejendomsområdet.
Center for Økonomi og Ejendomme har ca. 130 engagerede medarbejdere fordelt på 4 områder (Økonomi, Ejendomme og to ejendomsserviceområder), der varetager kommunens samlede økonomifunktion, ledelsesinformation, intern service, rengøring samt drift, anlæg og udvikling af kommunens ejendomme.

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Stillingen ønskes besat pr 1. oktober 2021.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er mandag den 9. august 2021, kl. 24.00.

Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send os gerne din ansøgning samt CV hurtigst muligt.

Kontakt
Konsulenthuset Amalie Search & Selection forestår rekrutteringsprocessen og har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Projektleder Louise Smith på tlf. 22 29 11 14 eller mail [email protected].

Du kan læse mere om kommunen på http://www.helsingor.dk/.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Helsingør
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 3