Vikarstilling: Område VEST - Distriktsleder til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Randers NV

Område VEST - Distriktsleder til barselsvikariat

Lyst til ledelse, udvikling og samarbejde!

Har du lyst til at afprøve ledelse? - så har vi muligheden, da en af vores distriktsledere skal på barsel. Vi søger derfor en barselsvikar fra den 1. oktober 2021 til 1. juli 2022 med mulighed for forlængelse.

Område Vest er en del af Omsorgsområdet i Randers kommune, og vi dækker 1/3 af kommunen med ca. 600 medarbejdere.

Hvem er vi
Vi er en arbejdsplads, der tænker i helheder og udvikling med stort fokus på faglige kompetencer. Det er vigtigt for os at sende fagligt kompetent personale ud til borgerne, og vi arbejder målrettet med at styrke den rehabiliterende tværfaglige indsats hele døgnet.

Vi har fokus på det hele menneske, hvor borgeren føler sig som en del af et fællesskab. Vi lægger vægt på at skabe gode relationer og tillidsfuldt samarbejde i samspillet med borgeren, pårørende, frivillige og politikere, hvor kerneopgaven er omdrejningspunkt for vores arbejde.

Du bliver en del af et ledelsesteam på 16 ledere, der arbejder sammen om visionen; ”Sammen går vi forrest”. Vi arbejder i fællesskab med faglig ledelse og er optagede af at omsætte viden og metoder, der virker i praksis. Det har stor betydning, at vi spørger ind til hinanden, lytter åbent og udvikler os sammen.

Opgaven
I distrikt Kollektivhuset er du leder for ca. 50 medarbejdere og 250 borgere.
Vi søger en visionær og samarbejdsorienteret distriktsleder, der kan gå forrest og få følgeskab med en anerkendende og tillidsfuld ledelsesstil. Du er kulturbærer og skal turde sætte tydelig retning for medarbejderne. Du har ansvaret for den daglige drift og økonomi, samt vilje og evne til at nå fastlagte mål.
Du har et strategisk udsyn med blik for det tværgående, udvikler medarbejderne og deres kompetencer, hvor fokus er borgeren og kerneopgaven.

Du refererer til områdelederen og har dagligt samarbejde med de to øvrige distriktsledere og sygeplejelederen.

Hvem er du
Som distriktsleder skal du have en sundhedsfaglig baggrund og stærke kompetencer indenfor samarbejde og kommunikation. Du kan lide at have mange bolde i luften, og trives med at håndtere udfordringer. Du har kompetencer og lyst til ledelse, kan være vedholdende, fleksibel, reflekterende og lede værdibaseret i en politisk styret organisation.
Vi har brug for dig, der kan se sig selv stå sammen med os på vores fundament og værdier – hvor der er mulighed for at prøve ledelse af.

Alt det praktiske
Stillingen er på 37 timer med løn efter gældende overenskomst. Der er ansættelse pr 1. oktober 2021 til 1. juli 2022 med mulighed for forlængelse.
Vi afholder ansættelsessamtale den 26. august.
Er du blevet nysgerrig, og vil du gerne høre mere, så ring områdeleder Marianne Høegh tlf. 29 37 20 71.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, vedlagt relevant dokumentation senest den 22. august.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Randers NV
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Location: DK/SE/NO/Fi or BalticsMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are .
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Frederiksgade i Aarhus I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med é..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Randers NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Randers NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Randers NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2