Teamleder i nyt familiehus (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Teamleder i nyt familiehus (Genopslag)

Vi søger en erfaren og visionær leder af Herlev kommunes familiebehandling.

Vi har store ambitioner på udsatte børn og unges vegne, hvorfor vi netop har samlet kommunens foranstaltningsvifte i et familiehus. Vi søger en visionær og erfaren leder for familiebehandlingen. Du vil referere til lederen af Familiehuset, der ud over familiekonsulenterne også består af døgninstitutionen Dildhaven og kontaktpersonskorpset X-gruppen. Du vil have personaleledelse for de medarbejdere, der står for kommunens familiebehandling.

Familiebehandlingen står overfor at skulle udvide med et intensivt familiebehandlingstilbud – Familieliv, som du skal være med til at etablere, udvikle og stå i spidsen for. Du vil som noget af det første stå for at rekruttere medarbejdere til denne opgave.

Herlev kommune er i gang med at implementerer Åben Dialog og FIT og du vil skulle være med til at understøtte implementeringen det dette.

Familiebehandlingen bliver i dag løst af en personalegruppe på 11 medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Vi arbejder helhedsorienteret med fokus på netværk og relationer efter de mål som fremgår af handleplanen. Vi anerkender familiernes egne erfaringer og fortællinger og forsøger at arbejde med det, de selv bringer frem. Vi arbejder med familierne både i hjemmet og i Familiehuset, både samtale- og oplevelsesbaseret. Vi har både individuelle og gruppeforløb.

Om dig
Din ledelsesstil er tillidsskabende, resultatorienteret og motiverende. Du er en erfaren leder, som har ambitioner på dine medarbejderes vegne og du kan skabe retning og udvikling i samarbejde med en sammensat medarbejdergruppe. Du har stort kendskab til behandlingsarbejdet med børn, unge og deres familier og formår at forene et systemisk blik med andre teoretiske og metodiske behandlingstilgange. Du er nysgerrig på udvikling og har fokus på effekten af den metodiske praksis. Videre er du skarp ud i dokumentation, bidrager til et højt fagligt niveau samt medskaber af et sundt og udviklende arbejdsfællesskab.

Det forventes at du i hverdagen har blik for:
  • Yde sparring i sager der venter på supervision eller hvor der er brug for en ledelsesretning
  • Vægte frihed under ansvar med stor tillid til dine medarbejdere
  • Lede gennem dialog i tæt kontakt med medarbejdere
  • Have ansvar for den fælles og den individuelle faglige udvikling
  • I det daglige bistå i fordelingen af opgaver til personalet med udgangspunkt i den enkelte medarbejders kvalifikationer
  • Være med til at skabe et tydeligt og velfundere internt og eksternt tværfaglige samarbejde


Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
  • Du har en faglig baggrund som fx psykolog eller pædagog/ socialrådgiver med familieterapeutisk efteruddannelse.
  • Du har praktisk erfaring med familiebehandling, herunder kendskab til FIT.
  • Du har erfaring med ledelse og/ evt. har en lederuddannelse.
  • Du er velfunderet i viden om børn i udsatte positioner, herunder udviklingsmuligheder.
  • Din ledelsesstil er medinddragende og tillidsfuld med fokus på en anerkendende tilgang.
  • Du har blik for faglig udvikling og for den enkelte medarbejders kompetencer.
  • Du tænker i tværfaglige løsninger og med naturlighed inddrager netværket.
  • Du har gode kommunikative evner både i skrift og tale og kan formidle faglige problemstillinger på en let og tilgængelig måde
  • Du sikrer en balance mellem sikker drift og udvikling af opgaveløsninger


Vi kan tilbyde:
Du bliver en del af en udvikling i Herlev kommune, hvor vi har sat os for at knække koden til social mobilitet. Også for de børn og familier der har det allerværst. Du bliver en del af et nyt lederteam og vi vil sammen sætte retning og skabe sammenhæng på tværs af indsatserne i Familiehuset.

Du bliver leder for ca.14 dedikerede medarbejdere. Du får mulighed for at være med til at præge og skabe et godt børneliv for Herlevs mest sårbare børn og familier på en arbejdsplads i rivende udvikling.

Vi vægter et tæt og forpligtende samarbejde på tværs af kommunen og har god erfaring med at finde skræddersyede løsninger for det enkelte barn eller ung. Du vil få en bred spillebane til at gribe ud i organisationen, hor vi hver dag koncentrerer os om at få opgaven løst på tværs af organisatoriske skel.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er 37 timer og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse 1. januar 2020 eller snarest herefter.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 8. december 2019. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt den 12. december (1.samtale) og den 16. december 2019 (2.samtale).

Få mere af vide
Du kan læse mere om kommunen på helev.dk og du er meget velkommen til at kontakte leder af Familiehuset Anna Blicher-Hansen tlf. 2184 1426


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Søndag den 08. december 2019

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1