Enhedschef til Center for Ejendommes projektenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du drive bygherrefunktionen i en af Danmarks største ejendomsporteføljer?

Trives du med at være en aktiv del af øverste chefgruppe? Brænder du for udvikling, for at sætte retning og for at drive bygherreorganisationen i Region Hovedstaden?

Så er du måske vores nye enhedschef i Center for Ejendommes projektenhed.

Om os
Center for Ejendomme er et koncerncenter i Region Hovedstaden, som siden 1. januar 2017 har varetaget regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

Sammen skaber, driver og optimerer vi de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samtidig med vi står for de relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i fuld gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for Center for Ejendommes ca. 850 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner, så vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne. I Center for Ejendomme skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Vores arbejde giver mening, fordi det handler om liv. Vil du være med til at gøre en forskel?

Om stillingen
Som enhedschef for Byg og Renovering bliver du en del af den øverste chefgruppe i Center for Ejendomme og ansvarlig for en projektenhed med 6 byggesektioner og mere end 400 projekter. Samtidig vil du skulle indgå i regionale og tværregionale fora.

En af dine kerneopgaver er fokus på fortsat at styrke udviklingen mellem drift og projekter i et tæt samarbejde med enhedschefen for Drift og Teknik. I vil i jeres samarbejde fokusere på at styrke brobygningen og udvikle samarbejdskulturen mellem jeres enheder for at skabe de bedst mulige resultater for Region Hovedstaden, herunder fortsætte samarbejdet om eksekveringen af vores projektportefølje med vores strategiske samarbejdspartner, vi kalder det ”Sammenholdet”.

Om dig
Der vil være et højt tempo i dagligdagen, og dagene kommer ikke til at ligne hinanden. Derfor er det vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag med korte frister. Du vil samarbejde med professionelle og engagerede kollegaer, og du vil blive en vigtig brik i opbygningen af et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor vi prioriterer at have det sjovt, mens vi når vores ambitiøse mål.

Personligt er du kendt for dit store drive og anerkendt for at være serviceorienteret. Du er i det hele taget rigtig god til at samarbejde og til at begå dig på tværs af en stor og kompleks organisation.

Vi ser i øvrigt gerne, at du:

  • er en stærk, involverende og synlig formidler, god til at sætte forståelige mål og er optaget af at skabe resultater
  • er strategisk og taktisk i din tilgang til opgaverne med stor operationel forståelse, og har viden (dog ej et krav) om denne type portefølje
  • har dokumenteret ledelseserfaring fra andre større organisationer med fokus på medarbejder- og kundetilfredshed samt facilitering af tværorganisatoriske samarbejder
  • har en god situationsfornemmelse og kan omsætte ideer til handling samt flair for økonomi og systemanvendelse
  • er en rigtig god forandringsagent og nytænkende i din tilgang til opgaveløsninger

Faglige udfordringer og dygtige kollegaer som en del af hverdagen
Hver dag vil du blive mødt af nye, spændende udfordringer, og du vil få dygtige og ambitiøse kollegaer og ildsjæle i et stærkt uformelt fællesskab. Mulighederne for personlig og faglig udvikling er store, og du vil blive en del af et dynamisk miljø, hvor tillid, åbenhed og helhedssyn er en del af værdisættet.

Du vil få reference til vicedirektøren for området i Center for Ejendomme.

Kontakt os for yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør for Byg og Drift, Michael Langgaard Nielsen på telefon 24400272 eller på mail: [email protected].

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til Danske Regioners ’Aftale for Chefer’.

Arbejdsstedet er Center for Ejendomme, Stationsalléen 42, 2. sal, 2730 Herlev.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Ansøgningsprocedure
Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, CV og uddannelsesbevis i vores rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er den 30. april. Vi forventer at indkalde til og holde samtaler løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Lørdag den 30. april 2022

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 3
17. august 2024 3