Børnehuset Vedbyholm i Hvidovre søger ny leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Kan du skabe en klar vej for medarbejderne på et ambitiøst niveau, og har du lyst til at skabe dit eget dreamteam i vores børnehus?

Hvidovre kommune vil kendes som børnenes og Familiernes by. På dagtilbudsområdet betyder det bl.a., at vores dagtilbud har en dagligdag, hvor børnene trives, lærer, udvikler sig og dannes. Lige nu er Vedbyholm optaget af at udvikle på legen som centralt læringsmiljø, hvor der er særlig opmærksomhed på den fysiske indretning og de voksnes roller i legen. Vil du være med til denne spændende forandringsproces og være den der går forrest?

Børnehuset Vedbyholm er et af de mindre dagtilbud i Hvidovre på cirka 75 børn fordelt på 4 stuer, og 16 medarbejdere. Børnene er fordelt i en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling, og personalet samarbejder tæt omkring børnene. Vedbyholm har gode udefaciliteter som bålhytte og dyr som børnene er med til at passe. Natur, udeliv og science vægtes højt.

Det pædagogiske personale i Vedbyholm er ambitiøse, og der er god energi og stor arbejdsglæde i hele personalegruppen.

I Vedbyholm vægtes den daglige dialog med forældrene, hvilket er med til at skabe et tæt forældresamarbejde, hvor alle forældre føler sig velkomne i huset.

Hvad kan du forvente som leder i Hvidovre Kommune?
Du vil indgå i et ledelsesteam i Vedbyholm bestående af dig og din souschef, hvor I sammen skal skabe jeres dreamteam. Som leder i Hvidovre Kommune får du gode muligheder for at udvikle dig fagligt i jobbet, fx gennem efteruddannelse og deltagelse i interne forløb. Du vil få tilknyttet en mentor, som er en lederkollega, der vil introducere dig til Hvidovre Kommune.

Som dagtilbudsleder bliver du en del af en åben kultur, og du kan i høj grad forvente at blive inddraget og få indflydelse både på den strategiske- og faglige udvikling på det samlede 0-6 års område. Samtidigt vil du indgå i en stærk og engageret ledergruppe på 29 dagtilbudsledere. Du vil, sammen med din daglige leder, blive tilknyttet et ledernetværk præget af fælles opgaveløsning, refleksion, videndeling og sparring.
Dagtilbudsområdet er en del af Center for Børn og Familier, og du vil referere direkte til centerchefen.

Din Profil
Som leder af Vedbyholm skal du være i front for den pædagogiske retning. Du skal vise vejen, samtidig med du giver plads til en engageret personalegruppe, der gerne vil bidrage til faglig refleksion og udvikling. Du skal kunne lide at være tæt på personale, børn og forældre i hverdagen.
Du har samtidig ansvar for økonomistyring, strategisk ledelse og drift i dagligdagen.

Du er uddannet pædagog og har ledelseserfaring eller lignende fra tidligere stillinger. Det forventes, at du tager en diplomuddannelse i ledelse, hvis du ikke allerede har en sådan.

Derudover ønsker vi, at:

  • Du kan navigere i at være tæt på medarbejderne, og samtidig sætte tydelige rammer
  • Du kan kommunikere ærligt og empatisk
  • Du kan være en leder, som bevæger sig meget rundt i huset, og dermed er tilgængelig for både medarbejdere og forældre
  • Du giver dig tid til at være nysgerrig på at lære Vedbyholm at kende
  • Du kan gå forrest i Vedbyholms pædagogfaglighed og sætte retningen for den
  • Du formår at formidle og omsætte kommunale og nationale mål, strategier og politikker, herunder den styrkede pædagogiske læreplan, så det kan mærkes i børnehøjde

Her kan du læse mere om områdets visioner, mål og strategier.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen og/eller Vedbyholm kan fås ved henvendelse til centerchef Michael Karlsen på tlf. nr. 4175 0777.

Løn og ansættelsesforhold
Lønnen er som udgangspunkt placeret på løntrin 43, erfaring og evt. relevant diplomuddannelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2022 eller snarest derefter. Der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse på børne- og ungeområdet i Hvidovre Kommune.

Ansøgningsfrist:
Vi skal have modtaget din ansøgning senest mandag d. 4. april 2022.

Første samtalerunde holdes den 8. april. Anden samtalerunde afholdes den 21. april. Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt i dagtimerne. Der vil blive foretaget en personlighedstest mellem første og anden samtale.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1f7aa40d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Mandag den 04. april 2022

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 8
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 9
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 8
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 9
21. august 2024 12
20. august 2024 12
19. august 2024 13
18. august 2024 13
17. august 2024 13
16. august 2024 13
15. august 2024 13
14. august 2024 13
13. august 2024 13
12. august 2024 12
11. august 2024 11
10. august 2024 11
9. august 2024 11
8. august 2024 11