Uddannelsesleder til VIA Kristendom, kultur og kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Professionsbacheloruddannelsen Kristendom kultur og kommunikation er etableret i VIA i 2010 og har adresse på Diakonhøjskolen i Aarhus. På uddannelsen lærer den studerende at varetage opgaver inden for kommunikation, ledelse, undervisning og kulturformidling i frivillige organisationer samt inden for kristendomsformidling i kirker og på fri- og efterskoler.

Som uddannelsesleder bliver du leder for et team af kompetente medarbejdere, hvor der er 3 fuldtidsansatte undervisere, en deltidsansat underviser, en deltidsansat studiekoordinator samt tilknyttede timelærere.

Uddannelsen er en del af Social- og samfundsuddannelserne i VIA, og du kommer til at indgå i et ledelsesteam med en Uddannelsesdekan samt yderligere 4 uddannelsesledere fra Socialrådgiveruddannelsen, Administrationsbacheloruddannelsen, PB i skat og Sundhedsadministrativ koordinator. Hertil kommer forstanderen for Diakonhøjskolen, idet Diakonhøjskolen udbyder Diakoni og socialpædagogik i samarbejde med VIA.

Du vil, som de øvrige uddannelsesledere, referere til Uddannelsesdekanen.

Ledelses- og udviklingsopgaver
Du har ansvaret for den daglige drift og udvikling af uddannelsen og forventes at være i dialog med aftager- og praktikinstitutioner, interessenter og samarbejdspartnere både nationalt og internationalt.

Du har

  • det pædagogiske- og didaktiske ansvar og forventes at kunne levere såvel indhold som udvikling og styring af studieordninger og kvalitetsarbejde
  • viden om rekruttering af studerende og kan indgå i samspil med VIAs markedsførings- og rekrutteringsafdeling
  • tæft for at udvikle uddannelsen og tæt kontakt til aftagerfeltet, så den imødekommer arbejdsmarkedets behov for kompetencer
  • ansvar for uddannelsens økonomi
  • den daglige personaleledelse
  • tæt kontakt med studerende, og du kan stå i spidsen for udvikling af et godt studiemiljø
  • ansvar for tilknytning til forsknings- og udviklingsområdet i VIA og til eksterne forsknings- og udviklingsinstitutioner

Parallelt med ledelsesopgaven forventes det, at du kan varetage udvalgte undervisnings- og øvrige studieaktivitetsopgaver på uddannelsen.

Ønsker og forventninger
Du har en videregående uddannelse på kandidatniveau, samt gerne solid erfaring med pædagogisk ledelse, evt. suppleret med en lederuddannelse, herudover vægter vi, at du har
  • ledelseserfaring, herunder inden for personaleledelse, økonomi- og ressourcestyring
  • pædagogisk og didaktisk indsigt og erfaring
  • kendskab til og gerne erfaring fra praksis og professionsfeltet
  • erfaring med kvalitetsudvikling og kvalitetssikring
  • stærke kommunikative og relationelle kompetencer
  • evnen til nytænkning og kan indgå aktivt i fællesskabet omkring udvikling og realiseringen af VIAs vision og strategi

Vi tilbyder
En attraktiv stilling som uddannelsesleder for en uddannelse med 100 - 120 studerende og med et optag på omkring 30 studerende pr. år. Du kommer til at indgå i kollegialt fællesskab med de øvrige ledere fra Social- og samfundsuddannelserne samt med øvrige ledere på VIAs ca. 40 uddannelser. Endvidere tilbydes du deltagelse i VIAs onboarding forløb for nye ledere, og du bliver en del af et veletableret og velfungerende arbejds- og studiemiljø.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid. Hovedarbejdssted er Diakonhøjskolen Lyseng Allé 15, 8270 Højbjerg, som hører under VIA Campus Aarhus C. Da VIA er regionalt funderet, må der forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesdekan Hanne Sandahl på telefon 8755 3302 eller mail [email protected].

Er du interesseret?
Søg stillingen gennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist er mandag den 2. maj 2022.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 16. og 24. maj, der gennemføres test mellem første og anden samtale.

Tiltrædelse den 1. august 2022.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.

VIA i runde tal: 20.000 studerende på mere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA Kristendom, kultur og kommunikation og VIA University College på http://www.via.dk/.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Højbjerg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0