Afdelingsleder - Torndalshave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du mod på nye udfordringer og søger du en lederstilling, hvor du både får tid og mulighed for at arbejde med kultur, værdier og medinddragelse, så læs med her:

Torndalshave er en populær plejeenhed for beboere med demens og vi er kendt for vores anerkendende tilgang og gode værdiarbejde, som betyder, at beboerne er i centrum og medarbejderne er ansvarlige i opgaveløsningen. Vores hus er fuld af varme, aktiviteter og liv. Torndalshave er en selvstændig enhed, som ledelsesmæssigt hører under Plejehjemmet Strandmarkshave.

Om os:

På Torndalshave bor 12 beboere, der alle har demens, i 2 levebogrupper. Du får ansvaret for ledelsen af 17 engagerede medarbejderne bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, socialpædagoger samt ufaglærte afløsere. En medarbejdergruppe som rummer stor faglig forskellighed, og som står samlet omkring dét at gøre det bedste for beboerne. Det er en del af vores fælles DNA her på stedet, at vi kan lide at gå på arbejde, skabe aktiviteter sammen i hverdagen og i det hele taget bestræbe os på at være den bedste udgave af os selv.

Medarbejderne arbejder meget selvstændigt med helhedspleje og de sørger selv for al madlavning, tøjvask og rengøring. De sætter værdier og anerkendende dialog højt, men de har brug for dig til at hjælpe sig med at holde retningen.

Om dig:

Det er derfor, vi mangler og savner netop dig. Du kan med dit vindende væsen og dine gode menneskekundskaber se potentialet i os alle. Du kan være bølgebryderen i hverdagen, der griber situationer på forkant og får os tilbage på ret kurs igen. Du er stærk i kommunikationen, tydelig, tryghedsskabende og en naturlig bannerfører for det gode sammenhold og det høje humør.

Du har erfaring med ledelse og ved, hvad der skal til, når vaner skal erstattes med nye, og når adfærd, kultur og forandringer er på dagsordenen og præger hverdagen. Dit nærvær og evne til at være til stede gør dig til en tillidsfuld sparringspartner både for pårørende, personalet og dine lederkolleger. Du er naturligt opsøgende og i god kontakt både med beboerne, de pårørende og alle medarbejderne på tværs af døgnet.

Om kommunen:

Når du ansættes som leder i Hvidovre kommune under Center for Sundhed og Ældre, bliver du samtidig del af et aktivt og ambitiøst ledernetværk, hvor ledelse, fælles læring og udvikling ikke bare er en mulighed men et grundvilkår og en forpligtelse for alle at tage del i.

Om processen:

Vi kan ikke vente med at høre fra dig og vi håber, at vi har vækket noget i dig, som kalder dig frem til tasterne. Er du nysgerrig og synes, der mangler vigtig information, som vi ikke har haft plads til? Så grib telefonen og ring til vores bestyrer Kim Knudsen på telefon 2936 7360 eller via e-mail [email protected] eller afdelingsleder Kirsten Nielsen Fashoo 2936 7362 på Strandmarkshave.

Vi tilbyder:

  • En spændende stilling som indeholder både ledelsesmæssige og sygeplejefaglige udfordringer
  • En veldrevet plejeenhed fuld af gode historier og stærke værdier
  • Medarbejdere med faglighed, engagement og lysten til at arbejde med ældre
  • At blive en vigtig del af et stærkt samarbejdende lederteam.

Vi ønsker:

  • At du kan gå forrest som leder, og at du forstår at arbejde praktisk med kultur, forandringer og værdier i dagligdagen
  • At du vil være det faglige anker, der er klar til at tage aktiv del i plejen ved komplekse forløb og problemstillinger
  • At du kan arbejde med både drift og faglig udvikling i en stilling med ansvar og gode muligheder for at påvirke såvel mål, retning og kvalitet
  • At du har kendskab til vagtplanlægning (vi bruger Opus Vagtplan) og brug af EOJ (vi bruger Cura)
  • At du har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske/social- og sundhedsassistent og erfaring som leder samt erfaring på demensområdet.

Stillingen er ledig fra 1. februar 2023.

Du er også velkommen til at besøge os på Strandmarkshaves hjemmeside på strandmarkshave.hvidovre.dk. Og du kan se meget mere om os her.

Ansættelsesforhold:

Stillingen er på 37 timer.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til DSR’s / FOA’s overenskomst.

Ansøgningsfristen er den 30. november 2022.

Vi afholder 1. samtalerunde den 8. december og 2. samtalerunde den 14. december på Plejehjemmet Strandmarkshave.

Mellem 1. og 2. samtale vil der være en personprofiltest, som de udvalgte kandidater skal besvare. Kandidaterne vil blive kontaktet af vores testkonsulent for nærmere information.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f8494852)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Onsdag den 30. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 5
2. juli 2024 6
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 4
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7