Rekrutteringsfirma

QA/QC manager til dnp denmark as i Karlslunde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karlslunde

QA/QC manager til dnp denmark as i Karlslunde


Trives du med at tage ejerskab for kvalitetssikringen i en produktionsvirksomhed? Vil du være med til at udvikle og vedligeholde kvalitetsledelsessystemet for den samlede produktportefølje i dnp denmark? Har du kompetence til at etablere kvalitetsledelse i en helt ny produktionsenhed? Så er det dig, vi søger.


Som QA/QC manager får du en central rolle i virksomheden i forhold til såvel den eksisterende som den nye produktion.

Du bidrager til at styrke og opretholde standarderne i en krævende industri.I tæt samarbejde med QA/QC teknikeren sikrer I, at dette implementeres og efterleves i alle afdelinger. Derudover forventes rollen af udvikle sig ift. principperne inden for bæredygtighed, hvor du vil være medansvarlig i definition og implementering af dette. dnp denmark har et fagligt ambitiøst miljø og er kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at give kunderne en oplevelse af høj kvalitet og leveringssikkerhed.

Med reference til fabrikschefen, bliver du ansvarlig for at:

  • Sikre, at kvalitetsledelsessystemet ISO9001 er opdateret og forbedres løbende
  • Kvalitetssikre produkter og administrative rutiner
  • Håndtere kundereklamationer og afvigelser
  • Udarbejde og vedligeholde dokumentation
  • Gennemføre løbende forbedringer af processer og resultater
  • Træne virksomhedens medarbejdere ift. kvalitetssikring og anvendelse
  • Overholde kvalitetsmål og deadlines
  • Foretage løbende rapportering samt statistik til ledelsen
  • Afholde intern audit ift. årsplan
  • Styre projekter og sikre, at andre KPI’er overholdes

Produktionen foregår på alle skift, og det er derfor også vigtigt, at du er fleksibel i forhold til at være synlig i produktionen. Du deltager også i relevante udviklingsprojekter for at sikre kvaliteten i hele virksomheden.

Faglige kvalifikationer
Du har en relevant videregående uddannelse og har gerne erfaring i et felt, der er relateret til produktionsprocesser, ledelse eller anden teknik, hvor kvalitet, ISO 9001 og audit er i fokus.

Du har været vant til at arbejde med forbedringskulturer som f.eks. LEAN, og du kan supplere med viden inden for driftsøkonomi fra en produktion. Du er vant til at arbejde med IT-baserede kvalitetsledelsessystemer.

Du er rutineret i Microsoft Office pakken, og du har indsigt i ERP-systemer. De anvender Microsoft Dynamics AX.

Du behersker dansk og engelsk mundtlig og skriftlig og kan kommunikere klart og tydeligt på begge sprog.

Personlige egenskaber
Du udviser høj grad af engagement og lederskab, og du har fokus på nytænkning og arbejder målrettet. Du har en positiv og fleksibel indstilling, og du er typen, der gerne går forrest, viser vejen og inddrager dine medarbejdere. Du formår at skabe et positivt arbejdsklima, der tilskynder, at dine medarbejdere yder optimalt. Desuden formår du at bevare overblikket i pressede situationer og arbejder proaktivt og selvstændigt.

Du har sans for systematik, struktur og orden og trives med analytiske opgaver. Du er vant til at arbejde på tværs af afdelinger og arbejder fokuseret og med evnen til at finde alternative løsninger på eksisterende og nye udfordringer.

Løn efter kvalifikationer. Derudover pension, sundhedsforsikring, mobil og mulighed for internet.

Om dnp denmark as
dnp denmark as er med sit brand dnp Visiosign specialiseret i skærmbaserede løsninger til moderne digitale bygninger og høj-kvalitets optiske projektionsskærme, der sælges direkte til kunderne i Skandinavien og via partnere i resten af verden.

dnp denmark er på en spændende rejse efter vi har sammenlagt to virksomheder og er i gang med opbygning af nyt produktionsanlæg for et nyt produkt, der skal være vores bidrag til den grønne omstilling.

dnp denmark har siden 1989 været en del af den japanske koncern Dai Nippon Printing Co. Ltd. med 40.000 ansatte, hvoraf vi pt. er 55 medarbejdere i Danmark.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Carina Due Overbye på tlf. +45 23 29 44 11 eller [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karlslunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Karlslunde
  • Tirsdag den 05. april 2022

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Karlslunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Karlslunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Karlslunde over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1