Chef for G7 i HKO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Er du klar til at motivere 17 engagerede medarbejdere?

Har du et godt blik for uddannelsesområdet og vil du være en væsentlig spiller til at udvikle relevant og effektiv uddannelse for Hæren, så er stillingen som chef for Uddannelsessektionen (G7) i Hærkommandoen sikkert noget for dig!

Om os

Hærkommandoens væsentligste opgave er at opstille og uddanne landmilitære bidrag til både indsættelse og beredskab. Hærkommandoen er organiseret med en flad G1 – G8 struktur, samt en Kontrolsektion og en sektion til støtte for Hærens øverste ledelse.

G7 er et engageret team på 17 medarbejdere, der løser en bred vifte af opgaver, men fokus er at styre og udvikle uddannelsen af soldater og enheder i Hæren.

G7 består af tre elementer med hovedopgaver inden for uddannelse af enkeltmand, enheder og internationalt samarbejde.

G7 er en sektion med motiverede medarbejdere med et højt fagligt niveau og med en ganske bred opgaveportefølje, hvor medarbejderne skal forvente at blive udfordret bredt indenfor mange fagområder. Kvalitet samt rettidighed er nøgleordene for den daglige arbejdsgang i sektionen.

Om stillingen

Du varetager niveau II ansvaret for Hærens uddannelse af enkeltmand, enheder og internationalt øvelsessamarbejde, herunder at være direktivgiver for styrkeproduktion af enheder til nationalt forsvar, NATO, FN, OSCE m.fl. og herunder enheder til beredskab, til internationale operationer samt til nationalt beredskab.

Du skal udarbejde uddannelsesprogrammet som en del af Hærkommandoens årsbefaling, samt føre kontrollere gennem aktiviteter og synkronisering af Hærens myndigheder og sørger for en fortsat sikring af fremdrift indenfor interoperablititet med nærmeste partnere.

Du skal fører tilsyn med udvikling af enheds- og føreruddannelsesrelaterede simulationssystemer. Du indgår i Hærkommandoens ledelsesgruppe og vil skulle repræsentere Hærkommandoen ved møder, seminarer og fora i såvel ind- som udlandet.

Du leder G7 samlede opgaveløsning og ressourceudnyttelse, herunder udvikling af medarbejdernes kompetencer, gennemfører personelsamtaler samt udarbejder personelbedømmelser.

Du er ansvarlig for udarbejdelse af budget i relation til sektionens ressortområder, og at tildelte midler disponeres/anvendes i overensstemmelse med godkendt budget.

Udover dette skal du være ansvarlig for og varetage det overordnede ansvar for planlægning, ledelse og styring af sektionens samlede opgaver.

Du udgiver i nødvendigt omfang direktiv og vejledning for løsning af pålagte opgaver og tilsikrer, at medarbejderne har de bedst mulige vilkår - tid og hjælpemidler - for løsning af disse opgaver.

Om dig

Du er officer med genneført videreuddannelsestrin II for militære ledere og har gerne en bred erfaring fra forskellige stillinger i Forsvaret, herunder udsendelse i internationale operationer.

Du er en udadvendt, motiverende, relationsskabende og empatisk leder, med en høj grad af integritet. Du er energisk, initiativrig og en udpræget holdspiller, der fremstår professionel og som det gode eksempel overfor såvel medarbejdere som samarbejdspartnere.

Du er operativt velfunderet og går analytisk til værks – altid med resultater, perspektiv og Hærkommandoens overordnede mål for øje.

Du har gode evner for såvel skriftlig som mundtlig kommunikation, planlægning og styring af pålagte opgaver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle et evt. personligt tillæg.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Dit daglige tjenestested er indtil videre i Fredericia.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne
sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte oberst Henrik Graven Nielsen, STCH HKO, på tlf.: 42 4014 01 eller på [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Tine Nielsen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf.: 7281 9124.
Ansøgningsfrist: 19. august 2019.

Vi forventer at afholde samtaler: snarest herefter. Samtalen foregår i Karup.

Ansøgning sendes elektronisk via linket "søg stillingen". Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en evt. samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Karup J
  • Mandag den 19. august 2019

Lignende jobs

  • Customer Account Manager

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Do you have a proven ability to communicate effectively with a range of stakeholders? Are you someone..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Process Specialist - multiple locations

    Do you have solid knowledge of process management principles, methodologies and tools? Are you proactive, curious and not afraid to represent the department in global Vestas forums? If you are look..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Are you passionate about eCommerce and looking for a dynamic role where you can combine your commercial mindset and tech-savviness? As our Reseller Success Manager, you are the go-to person for..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Karup J over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0