Administrationschef søges til biomedicinsk elitecenter på Københavns Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Administrationschef søges til biomedicinsk elitecenter på Københavns Universitet

Har du organisatorisk overblik, er god til at tilrettelægge administrative processer og har stærke samarbejdsevner – så er du måske BRICs nye Administrationschef. Vi søger en visionær administrator, som kan understøtte BRICs administrative opgaver, herunder særligt understøtte forskningsmiljøet indenfor økonomi og HR og videreudvikle sammenhængskraft mellem de enkelte forskningsgrupper og administrationen. En central opgave er at sikre tæt kobling mellem BRIC’s ledelse og de administrative enheder på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, samt understøtte implementering af KU's politikker og dele af KU Strategi 2023 på BRIC.

Stillingen er til besættelse pr. den 1. november 2019 eller snarest derefter.

Om BRIC:

Biotech Research & Innovation Centre (BRIC) er et biomedicinsk forskningscenter, som udfører forskning på et internationalt højt plan, uddanner nye forskere og målrettet søger, at vores forskningsresultater bliver nyttiggjort og kommercialiseret. Vores forskning er organiseret i forskningsgrupper, som har basal sygdomsorienteret forskning som hovedområde. Vi fokuserer på at undersøge essentielle molekylærbiologiske og cellulære mekanismer og koble dem til udvikling af sygdomme. BRIC er en del af det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) på Københavns Universitet og varetager en del af fakultetets undervisning af studerende indenfor molekylær patologi. BRIC har en samarbejdsaftale med Finsen Laboratoriet ved Rigshospitalet, og samlet har centeret ca. 250 ansatte fordelt på 26 forskningsgrupper. Centerets årlige omsætning var i 2018 på kr. 195.3 millioner, hvoraf 71 % stammede fra eksterne fondsbevillinger. Mere information på www.bric.ku.dk.

Jobbeskrivelse:

Som Administrationschef bliver din væsentligste rolle at sikre en sammenhængende administrativ organisering og smidige processer mellem BRIC og interne såvel som eksterne samarbejdspartnere. I BRICs administration arbejder vi ud fra et værdisæt med ’kompetencer & ansvar’ som fællesnævner. Vi har en organisering med samarbejde på tværs af forskellige faggrupper, som afspejler at vi fokuserer på løsninger, der skal understøtte forskningen og undervisningen på nuværende høje niveau. BRICs administration varetager opgaveløsning inden for HR, økonomi, indkøb, sekretariatsopgaver og bygnings- og laboratoriedrift. Administrationschefen vil have en direkte ledelsesopgave i forhold til en mindre del af administrationens medarbejdere, og en koordinerende opgave i forhold til medarbejdere ansat ved SUNDs HR- og Regnskabscenter. Administrationschefen indgår i centrets ledelsesteam sammen med BRICs direktør og lederen af BRICs Strategiske Forskerstøtteenhed og refererer til direktøren.

Ansvarsområder:

  • Varetage den daglige drift af BRIC i samarbejde med BRICs direktør og øvrige administration, samt at forestå løbende optimering og udvikling af administrative processer.

  • Styre BRICs finanslovsbudget samt akkumulerede midler fra bl.a. overhead på eksternt finansierede projekter; overholdelse af statens og universitetets regnskabsregler

  • Løbende koordinere med fakultetets administrative enheder (Forsknings- og Innovation, Regnskabs- og HR-center omkring administrative processer.

  • I samarbejde med SUND Regnskabscenter, SUND Forskning & Innovation og BRICs strategiske forskningsstøtteteam, koordinere ansøgning og administrationen af eksterne forskningsmidler, herunder sikre ansøgningsbudgetter, kontraktforhandlinger, oprettelse af bevillinger og rapportering og løbende indgå i dialog med BRICs forskningsledere omkring økonomisk planlægning og strategi.

  • Understøtte HR-processer og udvalg på centret, fx samarbejdsudvalg, de årlige lønforhandlinger, MUS og APV

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant kandidatgrad inden for fx administration, ledelse eller økonomi

  • Har omfattende erfaring med budgetlægning, økonomistyring og afrapportering

  • Har solid relevant arbejdserfaring og flere års ledelseserfaring af tværfaglige administrative teams, gerne inden for forsknings- og uddannelsessektoren

  • Er god til at fastholde fagligt fokus og prioriteringer i en dynamisk og kompleks organisationsstruktur

  • Besidder solide samarbejds- og netværkskompetencer og stærke kommunikationsevner, såvel mundtligt som skriftligt og på både dansk og engelsk

Løn- og Ansættelsesvilkår:

Ansættelse sker som chefkonsulent med personaleledelse efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg for kvalifikationer.

Spørgsmål:

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til direktør, professor, Anders H. Lund, e-mail [email protected]

Ansøgning:

Send ansøgning vedlagt CV, dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse elektronisk via Jobportalen, (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være modtaget senest 1. september 2019. Samtaler forventes at blive gennemført i uge 38 og 39. Der vil blive anvendt test i forbindelse med udvælgelsen imellem 1. og 2. samtale.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København N
  • Søndag den 01. september 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København N over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4