Spændende stilling til den ambitiøse major/orlogskaptajn som militærassistent til chefe...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kunne du tænke dig at arbejde direkte for chefen for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse? Her har du muligheden for at blive sparringspartner, rådgiver og praktisk gris for styrelsens øverste chef. Du får samtidig mulighed for at lære og forstå det strategiske niveau, samt hvordan dynamikken og samspillet mellem departementet og styrelsesniveauet fungerer.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse anskaffer bl.a. skibe, fly, kampvogne, kommunikationssystemer, it og uniformer til hele ministerområdet. I forbindelse med det seneste forsvarsforlig er det besluttet at tilføre styrelsen ekstra ressourcer for at anskaffe yderligere materiel og IT.

Ledelsessekretariatet yder støtte til chefen og vicechefen samt bidrager til opgaveløsningen sammen med den øvrige organisation. Ledelsessekretariat består af 17 engagerede civile og militære medarbejdere, og Ledelsessekretariatet bevæger sig både på det militærstrategiske og politiske niveau, og det er derfor en oplagt mulighed for videreudvikling af dine kompetencer i dette felt.

Du kan læse mere på www.fmi.dk

Om stillingen

Du bliver en af chefens nærmeste medarbejdere og har en tæt dialog med både chefen og den øverste ledelse i styrelsen. Du er chefens særligt betroede medarbejder og forlængede arm. Du assisterer med håndtering af chefens mange sager og korrespondance, og du er ofte den, chefen først går til, når der er spørgsmål eller behov for aktion.

Du vil få en dyb indsigt i den øverste ledelse af styrelsen og have mulighed for at bidrage direkte til - og præge - den øverste ledelse af styrelsen. Du bliver således en krumtap i chefens ledelse af styrelsen.

Stillingen er en del af Ledelsessekretariatet, men er målrettet til at rådgive og støtte chefen bl.a. i form af sparring, planlægning, tilrettelæggelse og koordination af møder og aktiviteter samt hjælp til at koordinere og behandle sager, udarbejde oplæg, briefinger, udviklings- og planlægningsopgaver m.v.

Udover at du skal være sparringspartner, skal du være med til at løfte de andre opgaver, vi har i Ledelsessekretariatet. En af opgaverne er at sikre, at den øverste ledelse har det korrekte og fyldestgørende grundlag, når der skal træffes beslutninger. Du vil desuden møde opgaver som mødeforberedelse, tværgående koordination, besvarelse af henvendelser på dansk og engelsk samt behandling og afgørelse af aktindsigtssager.

Stillingen vil give dig stor indsigt og skabe gode muligheder for udvikling af din karriere både internt i styrelsen og i resten af Forsvarsministeriets område.

Om dig

For at komme i betragtning til stillingen forventer vi, at du er officer og har gennemført videreuddannelsestrin II/Ledere eller ækvivalerende uddannelse.

Du er omgængelig og har gode people skills og samarbejdsevner. Stillingen kræver god kemi med chefen og et godt samarbejde med resten af huset, de øvrige styrelser og departementet. Det er meget vigtigt, at du kan skabe gode personlige relationer til vores mange samarbejdspartnere.

Du er desuden struktureret og ’voksen’. Du vil få et stort ansvar for at følge og drive chefens sager og sørge for, at de kommer i mål til tiden. Der er mange processer og tidsfrister at holde styr på, og derfor er det nødvendigt, at du arbejder struktureret, målrettet og selvstændigt.

Det er derudover vigtigt, at du er god til at formulere dig. Som chefens militærassistent lægger du ofte sidste hånd på produkter eller skal præcist kunne stille en opgave enten internt eller ud af huset. Det kræver en spids pen og en evne til at kommunikere kort og klart.

Der stilles krav til dine, analytiske evner, helhedsforståelse og høje kvalitet i arbejdet.

Som chefens særligt betroede medarbejder forventer vi, at du kan agere med stor personlig integritet og loyalitet samt kunne håndtere følsomme oplysninger.

Selvom du skal være militærassistent for chefen, så vi søger vi alligevel en holdspiller, der er klar på, at vi dækker ind for hinandens ansvarsområder, og vi sparrer med hinanden om problemanalyser og opgaver.

Det er desuden et vilkår, at dagens opgaver kan blive ændret med meget kort varsel. Derfor er et vist overskud til at håndtere det uforudsigelige en nødvendig egenskab.

Hvis du har, hvad der skal til, kan vi tilbyde en udfordrende men samtidig udviklende stilling, der giver dig en god forståelse for, hvad det vil sige at arbejde på det strategiske niveau og for, hvordan samspillet mellem departement og styrelse fungerer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 27. oktober 2015 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chefen for Ledelsessekretariatet kontorchef Morten Brodersen på tlf. 2527 4441 eller [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Toke Rasmussen på telefon 3266 5991 eller [email protected].

Ansøgningsfrist er søndag den 18. august 2019, og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 35/36. Tiltrædelse er snarest muligt herefter.

Vi vil bede dig søge stillingen via nedenstående link. Hvis der ikke er mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med ved en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Søndag den 18. august 2019

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 12
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 11
30. august 2024 13
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 16