Kontorchef til kontor for Jura i Styrelsen for Forskning og Uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Styrelsen for Forskning og Uddannelse søger ny ambitiøs kontorchef til det juridiske kontor. Styrelsen er en del af Uddannelses- og Forskningsministeriet. I ministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Ministeriet skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Styrelsen er en faglig styrelse, der arbejder med videnopbygning, politikudvikling, implementering, drift samt formidling og rådgivning inden for forskning- og uddannelsespolitik.

Juridisk rådgivning om forskning og uddannelse
Styrelsens juridiske kontor har en række juridiske opgaver, der knytter sig til implementering af uddannelses- og forskningspolitiske reformer. Dette arbejde sker i tæt dialog med styrelsens øvrige fagkontorer og med universiteter, professionshøjskoler, erhvervsakademier, de kunstneriske uddannelser og de maritime uddannelsesinstitutioner. Kontoret har endvidere ansvaret for klagesagsbehandlingen vedr. studerendes adgang, optag og eksamen. Kontoret yder sekretariatsbetjening af Nævnet for Videnskabelig Uredelighed (NVU) og har i den forbindelse en række vejledningsopgaver for sektoren. Endelig yder kontoret juridisk bistand til styrelsens øvrige kontorer blandt andet i relation til kontraktindgåelse, GDPR mv.

Kontorchef med fokus på at udvikle opgaveløsning og organisation
Som kontorchef har du ansvaret for 10 medarbejdere. Du refererer til den ene af styrelsens vicedirektører og er en del af styrelsens chefgruppe, som har et tæt og uformelt samarbejde med et stærkt fælles fokus på at udvikle vores opgaveløsning og organisation og derigennem medvirke til ministeriets mål om fremragende uddannelse og forskning.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Sikre god og effektiv løsning af kontorets opgaver i samarbejde med kontorets medarbejdere
  • Udvikle opgaveløsningen i kontoret, bl.a. igennem driftsledelse
  • Bidrage positivt og effektivt til at implementere politiske initiativer
  • Sikre effektiv behandling af klagesager på højt fagligt niveau
  • Yde løsningsorienteret og kvalificeret juridisk rådgivning og sparring til styrelsens fagkontorer og til sektoren generelt
  • Yde rådgivning om databeskyttelsesretlige spørgsmål
  • Stå i spidsen for sekretariatsbetjeningen af Nævnet for Videnskabelig Uredelighed

Er du vores nye kontorchef?
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund som cand.jur. eller lignende. Du har ledelseserfaring, fx fra en videregående uddannelsesinstitution eller et ministerium. Du skal have lyst til personaleledelse, og vi lægger vægt på, at du har en samlende og motiverende ledelsesstil. Du vil indgå i en politisk organisation præget af højt arbejdstempo.

Vi forestiller os, at du:

  • Sætter ambitiøse mål og skaber klarhed over arbejdsfordelingen
  • Er god til at skabe et tillidsfuldt samarbejde internt og eksternt
  • Kommunikerer budskaberne klart og præcist
  • Interesserer dig for uddannelses- og forskningspolitik og har kendskab til området
  • Har lyst til og flair for personaleledelse

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes som kontorchef i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern på rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1, og ansættelsen sker på åremål. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Niels C. Beier på telefonnummer 2370 9914 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 2 og anden samtalerunde i uge 3. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0