Filminstituttet søger international chef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at blive afdelingschef for Filminstituttets internationale afdeling og få ansvaret for at udvikle og lede instituttets internationale arbejde?

Filminstituttets internationale afdeling arbejder på tre hovedområder:

  • deltagelse og rådgivning i forbindelse med international lancering af danske film på festivaller, markeder og konferencer med henblik på at udbrede kendskabet til dansk film i udlandet, herunder støtte til danske film og filmfolks deltagelse på internationale festivaler.
  • udvikling og rådgivning i forbindelse med aktiviteter, der fremmer den danske filmbranches internationale kompetencer og integration i den internationale finansiering og produktion af film, herunder repræsentation i internationale støtteordninger samt støtte til film med udenlandsk hovedproducent og dansk medproducent.
  • udvikling og vedligeholdelse af netværk og samarbejdsrelationer med nationale og internationale institutioner, organisationer, festivaller og andre væsentlige aktører inden for finansiering, produktion, markedsføring og distribution af film på det internationale marked, herunder afholdelse af seminarer, events og andre arrangementer.

Afdelingen består af syv medarbejdere, hvoraf to løser opgaver for Creative Europe, og er organisatorisk placeret i Filminstituttets støtteområde i tæt tilknytning til instituttets støtteordninger til film, tv og spil.

KVALIFIKATIONER

Som chef for international afdeling skal du være en anerkendende, inkluderende og samlende leder, der kan skabe retning, mening og struktur for din afdeling og for interne og eksterne samarbejdspartnere. Du skal skabe rum til, at dine medarbejdere selvstændigt løser opgaver og samtidig følge op og være klar til sparring og spørgsmål. Som chef er du spillende træner og skal trives med både at være leder og selv at udføre opgaver. Du skal arbejde selvstændigt og tage ansvar for opgaverne i alle faser, være klart kommunikerende og have gennemslagskraft, og du skal trives med at indgå i relationer med mange mennesker med forskellige fagligheder og personligheder.

Der er ikke knyttet særlige uddannelsesmæssige krav til stillingen, men vi lægger afgørende vægt på at du fra uddannelse og tidligere beskæftigelse har tilegnet dig kvalifikationer inden for følgende områder:

  • har ledelseserfaring, gerne fra en organisation eller virksomhed inden for film- eller medieområdet.
  • har relevant erfaring med og kendskab til det internationale marked for film og tv, herunder filmfestivaller, markeder eller lignende.
  • har relevant erfaring med international udvikling og finansiering af film eller tv.
  • har et internationalt netværk inden for film, tv, spil eller digitale medier.

Det er et krav, at du taler dansk, norsk eller svensk samt engelsk på højt niveau.

VILKÅR OG ANSØGNING

Den internationale chef refererer til administrerende direktør Claus Ladegaard og indgår i Filminstituttets ledelsesgruppe. Stillingen ønskes besat snarest. Yderligere oplysninger ved henvendelse til direktør Claus Ladegaard på [email protected] eller 40 32 62 12.

Løn og ansættelsesvilkår er efter relevant overenskomst. Er du akademiker indplaceres du som chefkonsulent med ledelsesansvar ifølge overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der er mulighed for forhandling af et tillæg efter kvalifikationer.

Ansøgning og CV sendes via knappen ”Søg stillingen” nedenfor. Ansøgningsfrist er fredag den 17. april 2020 kl. 12.00.

Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Filminstituttet har ca. 140 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Fredag den 10. april 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0