KADK søger institutleder til Institut for Bygningskunst og Design

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

KADK søger institutleder til Institut for Bygningskunst og Design

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) søger en visionær institutleder, som brænder for at lede Institut for Bygningskunst og Design (IBD). Stillingen ønskes besat den 1. juni 2020 eller snarest muligt derefter.
Vi søger en institutleder der kan understøtte og styrke instituttets faglige og strategiske profil og videreudvikle instituttets strategiske samarbejder, nationalt såvel som internationalt. Du har baggrund i og interesse for krydsfeltet imellem arkitektur og design, du trives med høj kompleksitet og ser en udfordring i ledelse af kunstneriske vidensmedarbejdere og studerende fra flere forskellige uddannelser.

Institut for Bygningskunst og Design (IBD) er ét ud af i alt seks institutter på KADK – Instituttet rummer både design- og arkitektuddannelse samt forskning og kunstnerisk udviklingsvirksomhed (KUV). IBD rummer i dag ca. 50 medarbejderårsværk og ca. 450 studerende. Instituttet er kendetegnet ved at være et tværgående institut, hvor arkitekt- og designuddannelsen sammenkobles, og hvor der er etableret et uddannelsessamarbejde med CBS.

Instituttet består i dag af tre bachelorprogrammer og fire kandidatprogrammer, herunder en kunstnerisk professionsuddannelse på Bornholm. Der er desuden et forsknings- og udviklingsmiljø bl.a. inden for emnerne spatial design, entreprenørskab, møbel, tekstil og beklædningsdesign, som går på tværs af design og arkitektur.

Om stillingen
Som institutleder er du ansvarlig for instituttets medarbejdere og studerende og for instituttets budget. Du er desuden ansvarlig for, at instituttet arbejder inden for rammen af KADK’s overordnede vision om at uddannelse, forskning og KUV skal være på højeste internationale niveau og bidrage til at vi når FNs 17 verdensmål, herunder at bidrage til samfundsmæssige forandringer, som understøtter et godt liv for alle og en bæredygtig planet.

Du er ansvarlig for, at der foregår løbende kvalitetsudvikling og at alle uddannelsesprogrammer og forskningsplaner på instituttet er klart formidlet.

Som institutleder forventes du aktivt at understøtte en åben debat, som kan sikre konstruktive, kritiske fagmiljøer. Dette skal ske i samarbejde med KADK’s øvrige ledelse og institutter og med andre relevante uddannelsesinstitutioner. Du er desuden en vigtig kontaktperson i forhold til videnbaseret samarbejde med branchernes offentlige og private aktører og deltager aktivt i relevante nationale og internationale fora og netværk.

Du refererer til fagleder for Designskolen og indgår i et ledelsesteam, som går på tværs af KADK’s aktiviteter. Forskning, KUV og uddannelse på instituttet koordineres med faglederne for henholdsvis Arkitektskolen og Designskolen, som er ansvarlige for kvaliteten på skoleniveau.

Faglighed og ledelse
Du har en markant faglig profil og en længerevarende videregående uddannelse inden for et eller flere af de fagområder, som instituttet dækker, og du har et solidt erfaringsgrundlag inden for uddannelse, forskning og/eller KUV.
Du er en person med stor ledelseserfaring og du har personlig gennemslagskraft. Du har endvidere gode analytiske evner og tænker strategisk både i forhold til instituttets fagområde og i forhold til KADK’s omverden.
Du er udadvendt, befinder dig godt med at være samlingspunkt, og du kan på overbevisende vis formidle de faglige aktiviteter og KADK’s visioner. Du kan lide at arbejde aktivt for at tiltrække ressourcer og at optimere dem, der er - såvel menneskelige som økonomiske. Du har en konstruktiv tilgang til at løse problemer, tænker helhedsorienteret og kan se muligheder i samarbejde, herunder tværfagligt.
Endelig har du erfaring med at håndtere budgetstyring og administrative opgaver fra lignende miljøer.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et kreativt, engageret, visionært og udviklende uddannelses- og forskningsmiljø, hvor der uddannes kandidater og udvikles ny viden med fokus på at skabe samfundsrelevante løsninger og stimulere nye kreative vækstpotentialer.
Vi lægger vægt på et godt kollegialt samarbejde med rum til gensidig inspiration og sparring. I ledelseskredsen sker dette mellem institutledere, fagledere, rektoratet og de administrative ledere.
Vi tilbyder et unikt arbejdsmiljø med afsæt i KADK’s tre adresser på Holmen, på Esplanaden og i Nexø. Din daglige base vil være på Holmen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen vil ske som chefkonsulent med personaleledelse, og ansættelsen vil være på åremålsvilkår. Basislønnen som chefkonsulent med personaleledelse udgør 563.414 kr. årligt i aktuelt lønniveau (niveau 1. oktober 2019). Der vil være knyttet til åremålstillæg til stillingen. Der er derudover mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.
Ansættelsen følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer, medmindre du i forvejen er tjenestemand.
Stillingen ønskes besat den 1. juni 2020 eller snarest muligt derefter og er tidsbegrænset til 5 år. Ved udløb af stillingen er der tilbagegangsret til en stilling som lektor, såfremt der foreligger positiv bedømmelse. Bedømmelsen vil blive iværksat i forbindelse med tilbud af stillingen. Såfremt der ikke sker positiv lektorbedømmelse vil tilbagegangen ske til anden passende stilling.
Forsknings- og undervisningsopgaver indgår som udgangspunkt ikke i stillingen som institutleder, og indtræder derfor først i tilbagegangsstillingen som lektor eller anden passende stilling. Der er dog mulighed for forhandling af forskning i et mindre omfang.

Ansøgning
Ansøgning med tilhørende bilag skal sendes elektronisk via knappen ”Søg stillingen” nedenfor, så den er KADK i hænde senest mandag den 23. marts 2020 kl 12.00.

Ansøgningen skal være i pdf-format (max 1 A4 ark) bilagt CV og dokumentation for uddannelse. Ansøgningen skal indeholde en kort begrundelse for, at du søger stillingen og en kort redegørelse for, at du opfylder ovennævnte kvalifikationer. Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.
Vi forventer at holde første samtalerunde i uge 14. Vi anvender ekstern konsulentbistand i forbindelse med ansættelsen samt personlighedstest.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til fagleder for Designskolen Mathilde Aggebo på tlf.: 4170 1588 og mail [email protected].
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Mandag den 23. marts 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0