Gruppeleder til Forskningsstøtte i KU-IT på Københavns Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at sætte dit præg på fremtidens brug af IT i den databaserede forskning på Københavns Universitet, så er her jobbet for dig! KU-IT søger en gruppeleder, der sammen med resten af ledelsen i sektionen Forskningsstøtte kan sikre, at KU’s IT-systemer til forskning fortsat leveres med en høj kvalitet til vores brugere.

Forskningsstøtte
Stillingen er placeret i Forskningsstøtte, som er er en ny sektion i KU-IT pr. 1.12.2019. Sektionen er dannet for at understøtte databaseret forskning, der blandt andet indbefatter bemanding af driften af supercomputeren HPC Computerome2. (En fælles DTU/KU-erhvervelse). Men lige så vigtigt, også for at hjælpe vores forskere, med de mindre projekter og udfordringer.

Sektionen består af 2 grupper: Rådgivning & Datalab, HPC & Forskningsapplikationer.

Du får ansvaret for gruppen ”HPC & Forskningsapplikationer”. Grupperne tæller på sigt ca. 8-10 engagerede og dygtige medarbejdere, der skal varetage følgende opgaver:

  • Drift, udvikling og vedligehold af Highperformance computing på KU, herunder KU’s del af Computerome2
  • Opretholdelse af viden om brug af HPC på nationalt og internationalt plan
  • Drift og udvikling af forskningsapplikationer
  • Design af fælles forskningsinfrastruktur på KU
  • Øvrig assistance til databaseret forskning
  • Deltagelse i KU-IT’s øvrige projekter og udviklingsopgaver

Din profil
Du hviler i dig selv og er åben for input fra dine medarbejdere, lederkollegaer og vores brugere. I denne mængde af informationer skal du kunne skabe overblik og sætte dagsordenen og implementere den ved dit eget engagement. Konkret forventes at du:

  • Er en dygtig personaleleder
  • Har bred IT-viden, så du kan sætte dit præg på skabelsen af en velfungerende IT-leveranceorganisation
  • Det vil være en stor fordel, hvis du har viden om brug af IT indenfor databaseret forskning
  • Har gennemslagskraft, drive og vedholdenhed
  • Er empatisk
  • Har gode analytiske evner og en struktureret tilgang til opgaverne
  • Er diplomatisk og har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner - både i forhold til kolleger samt interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Har erfaring med intern kommunikation af løsninger og krav hertil i en stor organisation med mange forskellige behov
  • Har erfaring i at arbejde med og er certificeret i ITIL

Personaleledelse
Det forventes, at du har stor erfaring med at motivere og inspirere dine medarbejdere til at levere høj kvalitet i et miljø, der forventer hurtige leverancer. Du evner både at gå forrest, når der skal ske forandringer, og at have fokus på struktur, processer og kvalitet i dagligdagen.

Organisationen er i gang med at konsolidere sig, og der er mange forandringer at forholde sig til både som leder og som medarbejder. Der vil være særlig vægt på dine kvalifikationer i forhold til at lede i en organisation, der er under forandring.

Om KU-IT
Københavns Universitet er inde i en spændende forandringsproces med fokus på professionalisering af administration og IT. Målet er at sikre den bedst mulige IT-understøttelse til forskning og uddannelse på højeste internationale niveau. KU-IT leverer IT-services til hele universitetet og ledes af en vicedirektør, en sekretariatschef og 5 sektionschefer. Der er ca. 270 ansatte fordelt ligeligt på udvikling/vedligehold og drift/support. Vi sætter brugeren i centrum, er leveranceorienteret og fokuserer på styring af IT-projekter og levering af IT-systemer og IT-services med høj kvalitet.

På https://it.ku.dk/it-jobs/ findes en samling filmklip, der fortæller mere om KU som IT-arbejdsplads.

Du tilbydes
Et dynamisk drevet uformelt arbejdsmiljø, hvor der er stor mulighed for indflydelse for den enkelte, vidensdeling og gensidig hjælpsomhed. KU-IT er en familievenlig arbejdsplads, der fokuserer på trivsel og løbende kompetenceudvikling som forudsætninger for gode resultater.

Rekrutteringsprocessen
Er du interesseret i dette job hos Københavns Universitet, og besidder du ovennævnte kvalifikationer? Så send din ansøgning til os på universitetets jobportal. (Tryk på linket ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget). Eventuelle spørgsmål kan rettes til sektionschef i KU-IT, Allan Have Sørensen på 2332 7472 eller [email protected].

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Ansøgningsfristen er den 25. marts 2020 med tiltrædelse hurtigst muligt.

Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med indplacering som chefkonsulent med personaleledelse eller mellem Finansministeriet og PROSA med indplacering i løngruppe 4. Der er mulighed for at forhandle et individuelt kvalifikationstillæg. Vi tilbyder generelt en konkurrencedygtig løn. Stillingen er på 37 timer om ugen inkl. frokost.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 25. marts 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0