Kontorchef til Erhvervsministeriets Koncerncenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du tage del i at få dansk erhvervsliv godt igennem corona-krisen? Har du lyst til at stå i spidsen for det vigtige arbejde med corona-hjælpepakkerne og efterkontrollen? Og har du politisk flair, personligt drive og er du dygtig til at samarbejde på tværs?

Så er du måske vores kommende kontorchef for corona-enheden, der er placeret i Erhvervsministeriets Koncerncenter.

Om jobbet

I Erhvervsministeriet er arbejdet med hjælpepakkerne og efterkontrollen en central og højt prioriteret opgave. For yderligere at styrke området er der oprettet en ny stilling som kontorchef for corona-enheden. Her vil du få indflydelse på udmøntningen og afviklingen af corona-hjælpepakkerne samt efterkontrollen heraf.

Din centrale opgave vil være at koordinere og understøtte ministeriets arbejde med hjælpepakkerne. Det omfatter alt fra at bistå under politiske forhandlinger om hjælpepakkerne til tilrettelæggelse og administration af efterkontrollen. Du vil også skulle koordinere arbejdet med hjælpepakkerne og efterkontrollen både internt i forhold til vores 4 faglige områder, og også med de øvrige ministerier. Der er således tale om en tværgående og central ledelsesopgave med ophæng til på den ene side finanslov og samfundsøkonomi, og på den anden side tilsyn og kontrol.

Du vil få en spændende og varieret hverdag tæt på de politiske beslutninger, hvor der er fokus på at levere bidrag af høj kvalitet – ofte med korte frister. Du vil komme til at indgå i et engageret ledelsesteam på 5 chefkolleger, og stå i spidsen for en række dygtige og ambitiøse medarbejdere i en afdeling, hvor der lægges vægt på resultater og arbejdsglæde. Corona-enheden består lige nu af 6 AC-medarbejdere, herunder medarbejdere, som er indlånt fra andre ministerområder. Du vil i det daglige referere til administrationsdirektøren, som er chef for koncerncenteret.

Om dig

Ved besættelse af stillingen lægger vi vægt på, at du har:

  • en samfundsvidenskabelig uddannelse, gerne kombineret med ledelsesmæssig erfaring fra centraladministrationen
  • erfaring med ministerbetjening, gerne også med forberedelse af materiale til de interne regeringsudvalg mv.
  • solide analytiske evner og en høj arbejdskapacitet
  • gennemslagskraft og forståelse for et godt samarbejde på tværs af departementets faglige områder, styrelser og andre ministerier
  • en åben og inddragende ledelsesstil kombineret med god situationsfornemmelse og et godt humør

Kendskab til corona-hjælpepakkerne vil være en fordel, men er ikke et krav.

Om os

Erhvervsministeriets koncern består af departementet, 7 styrelser og 6 virksomheder. Departementet varetager den overordnede ledelse og styring af ministeriet og har det overordnede ansvar for ministeriets policyudvikling, ministerbetjening og koncernstyring.

Koncerncenteret består af en række stabsfunktioner, der bistår ministeriet med alt fra koncernøkonomi og koncernstyring over HR til IT og sekretærer. Godt samarbejde er højt prioriteret, og hverdagen består ofte af dag-til-dag leverancer i et, til tider, hektisk og omskifteligt miljø.

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten i løngruppe 1. Ansættelsen sker i et 3-årigt åremål, da forventningen er, at arbejdet med Corona-hjælpepakkerne afsluttes inden for denne periode. Der er mulighed for forhandling af yderligere tillæg afhængig af kvalifikationer.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte administrationsdirektør Torben Skovgaard Andersen på tlf. 40 80 36 79

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.

Send din ansøgning sammen med CV, eksamenspapirer samt øvrige relevante dokumenter via linket eller på vores hjemmeside https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest d. 17. februar 2021.

Første samtale er planlagt til mandag den 22. februar og anden samtale torsdag den 25. februar. Vi gør opmærksom på, at ledelsestest og case indgår som en del af rekrutteringen. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2021.

Om Erhvervsministeriets departement

Vi er i en unik position: Vi betjener ministeren i et af landets mest centrale ministerier og er samtidig helt tæt på erhvervslivet og forbrugere. Vi er med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem. Vi arbejder med en bred vifte af ressortområder – fra boligfinansiering og forbrugerforhold til planlov og digitalisering af erhvervslivet – og sætter derigennem et aftryk på alle virksomheder og de fleste danskeres liv.

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for, og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve og et stærkt samarbejde for at opnå Europas bedste vækstvilkår, så det er attraktivt at bo, arbejde og drive virksomhed i Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 17. februar 2021

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0