Engageret og ambitiøs kontorchef til Koncern Økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du spille en af hovedrollerne i Kulturministeriets budget- og bevillingsarbejde? Er du en inspirerende leder, der kan videreudvikle et forretningsrettet og kompetent team med høje ambitioner, og kan du sætte en klar retning for arbejdet? Så er du måske Kulturministeriets nye kontorchef for Koncern Økonomi.

Kontorchefen har det ledelsesmæssige ansvar for Koncern Økonomi, hvor opgaverne i kontoret spænder bredt og favner både udvikling af nye løsninger, løbende driftsopgaver som fx udgiftsopfølgninger og tilsyn samt styring af Kulturministeriets 21 institutioner og arbejdet med de statslige bevillingslove.

Kontoret indgår i Center for Økonomi, Service, HR og Organisation og du vil have et tæt samarbejde med den anden kontorchef i centeret om både faglige og ledelsesmæssige opgaver. Endvidere vil du skulle arbejde tæt sammen med hele chefgruppen i Kulturministeriet, med henblik på at understøtte at udvikling og drift på kulturministeriets område står på et solidt økonomisk grundlag.

Kontorets opgaver kan overordnet beskrives ud fra følgende arbejdsområder:

  • Finanslovsarbejdet
  • Udmøntning af udlodningsmidlerne og arbejdet med udlodningsloven
  • Styring af Kulturministeriets 21 statslige institutioner
  • Kordinerende tilsyn med Kulturministeriets koncern, herunder også det økonomiske tilsyn
  • Kulturministeriets bygningsmasse
  • Kulturministeriets statistikudvikling


Om dig

Du vil som kontorchef stå i spidsen for at implementere kontorets strategiske sigtelinjer, som bl.a. har fokus på at sikre råderum til ny politikudvikling, betryggende anvendelse af bevillingerne samt mere fokuseret styring. Du er ambitiøs og har et stort overblik. Du har vilje og styrke til at nå resultater i en hektisk og omskiftelig hverdag, og du mestrer forretningsnær styring. Samtidig har du blik for og lyst til at arbejde aktivt med personaleledelse og har fokus på medarbejderudvikling.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har en relevant akademisk uddannelse
  • Har erfaring med de statslige bevillingslove samt tilsyn og styring af institutioner
  • Har ledelseserfaring, gerne fra centraladministrationen
  • Har solid erfaring med politiske processer, men også trives med at have fokus på den løbende drift
  • Er analytisk funderet og har erfaring med at omsætte analyse og data til politisk råderum
  • Er initiativrig, udviklingsorienteret og har gennemslagskraft
  • Har en åben og inddragende ledelsesstil kombineret med en god situationsfornemmelse
  • Har gode samarbejdsevner og interesse for at indgå som central aktør i forskelligartede processer med mange interessenter

Dine primære eksterne samarbejdspartnere vil være de statslige institutioner på Kulturministeriets område, Rigsrevisionen, Finansministeriet samt andre ministerområder. Hertil kommer et tæt samarbejde med Kulturministeriets koncern-funktioner (HR, IT samt Udbud- og Indkøb), hvor Koncern Økonomi forestår det koordinerede arbejde i forhold til styring- og tilsynsarbejdet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på at udvikle vores medarbejdere. Vi er en attraktiv arbejdsplads med en aktiv personaleledelse. Kulturministeriet er en arbejdsplads med højt ambitionsniveau, og der bliver stillet høje krav til medarbejderne. Vi ønsker at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og tilbyder gode karrieremuligheder.

Kulturministeriets departementet har netop udarbejdet en ny strategi, som skal styrke Kulturministeriet som en drivende kraft for udviklingen af kulturpolitikken. Strategien udmønter sig bl.a. i mål om, at vi arbejder systematisk og analytisk med udvikling af politik og nye løsninger, at vi leverer gennemtænkte løsninger af høj faglig kvalitet baseret på viden og data om kulturområdet og har et dybt kendskab til vores område og danskernes behov.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse vil ske på kontrakt jf. reglerne i rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er placeret i gruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelsen sker på åremål og efter gældende overenskomst. Der kan forhandles tillæg afhængig af kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte afdelingschef Steen Kyed på mail [email protected] eller tlf. 24 69 64 25 eller afdelingschef Søren Lund på mail [email protected] eller tlf. 51 89 56 92. Eventuelle praktiske spørgsmål i forbindelse med din ansøgning kan rettes til HR-partner Caroline Cæcilie Bondgaard på [email protected] eller 33 74 45 48.

Du kan læse mere om Kulturministeriet på www.kum.dk.

Ansøgning

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk/job senest den 30. maj 2021. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen”.

Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 23 og 24.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Søndag den 30. maj 2021

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0