Kontorchef til kontoret for Landbrug og Grøn Omstilling i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sætte retning – både nationalt og internationalt – for fremtidens landbrugspolitik? Har du kompasset styret ind på grøn omstilling og bæredygtig landbrugs- og fødevareproduktion? Kan du omsætte politiske ambitioner til realiteter, gøre det svære enkelt og har du samtidig politisk tæft - så er du måske den kontorchef, vi søger til vores kontor for Landbrug og Grøn Omstilling.

Kontoret for Landbrug og Grøn Omstilling er ledet af tre kontorchefer, hvoraf du bliver én af dem. Kontoret består af fire teams: Økologi og innovation, regulering af landbrugeres anvendelse af gødning, den fælles landbrugspolitik og landdistriktspolitikken. Vi forventer, at du skal have personaleansvar for de medarbejdere, der arbejder i Økologi og innovation og Regulering af landbrugeres anvendelse af gødning.

Landbrug og Grøn Omstilling har det overordnede ansvar for forhandling og implementering af EU’s landbrugspolitik (CAP), landbrugets fonde, koordinering af udtagning og jordfordeling til gavn for klima, natur og miljø samt den nationale regulering af landbruget, økologi m.m.

Kontoret arbejder med minister- og folketingsbetjening, bidrager til politikudviklingen, når der skal udtænkes og forhandles nye initiativer i krydsfeltet mellem erhvervsudvikling, klima, miljø og natur, ligesom kontoret er med til at forberede og deltage i forhandlinger i EU og andre internationale fora.

Ledelsesansvar
Kontoret består af ca. 35 medarbejdere. Du vil forventeligt få personaleansvar for en tredjedel af medarbejderne. Den endelige fordeling af opgaver og medarbejdere vil blive aftalt mellem dig, dine to chefmakkere og afdelingschefen. Kontorets medarbejdere har en bred uddannelsesmæssig baggrund, som både omfatter samfundsvidenskabeligt og naturvidenskabeligt uddannede.

Referenceforhold
Du vil referere til afdelingschefen for Grønt Landbrug og Koncernstyring.

Samarbejdspartnere
Som de nærmeste samarbejdspartnere får du – ud over dine medarbejdere – dine to chefmakkere, din afdelingschef, direktionen og departementets øvrige kontorchefer, Landbrugsstyrelsens chefer og direktion. Derudover vil du også få samarbejdspartnere i andre ministerier, ligesom du vil skulle samarbejde med eksterne interessenter. På den internationale bane er det vigtigt med gode samarbejdsrelationer i EU-Kommissionen og de andre EU-medlemslande.

Du vil som kontorchef i Fødevareministeriets departement blive en del af en stærk ledelsesgruppe, der er i fuld gang med at konsolidere og udvikle ministeriet med fokus på en styrkelse af en god og stærk forvaltningskultur samt på at skabe de bedst mulige løsninger til gavn for samfundet.

Faglig og personlig kompetenceprofil
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som akademiker. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med landbrugs- og miljøpolitikken. Du er hurtigt opfattende, skarpsindig og dygtig til at skære sagerne til og formidle komplekse problemstillinger på klar og tydelig vis. Du er grundig, vedholdende og omhyggelig – og du ved, at selv om fokus skal være på det store billede, så ligger djævlen nogle gange i detaljen.

Du kender det politiske system og de politiske processer, du er fortrolig med Kodex VII og har meget gerne erfaring fra arbejde i en politisk ledet organisation.

Du mener, at problemstillinger er til for at blive løst, og ser dem altid som udfordringer frem for forhindringer, og så har du en høj integritet og arbejdskapacitet.

Du har erfaring med personaleledelse.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker på åremålsvilkår og i henhold til ”Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten” med en grundløn efter gruppe 1. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse som tjenestemand efter en konkret og individuel vurdering finde sted i lønramme 37. Ud over grundlønnen kommer individuelt tillæg, åremålstillæg, pensionsordning og engangsvederlag efter indsats og resultater.

Ansættelsesområdet for kontraktansatte chefer er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner.

Sker ansættelse som tjenestemand er ansættelsesområdet Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Arbejdsstedet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris departement, Slotsholmsgade 12, 1216 København K.

Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2021 eller snarest derefter.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingschef Anders Holbøll på telefon 50 92 71 91.

Du kan læse mere om Fødevareministeriet på www.fvm.dk og om ministeriets tre styrelser på www.fvst.dk, www.fiskeristyrelsen.dk og www.lbst.dk.

Sådan søger du
Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensbevis) sendes elektronisk senest onsdag den 14. juli. 2021.
Er du tjenestemand stiles ansøgningen til Dronningen.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 14. juli 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0