Vikarstilling: Barselsvikariat: Sekretariatschef til Ministersekretariatet i Social- og Ældreministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København K

Barselsvikariat: Sekretariatschef til Ministersekretariatet i Social- og Ældreministeriet

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at lede et sekretariat, som betjener minister og departementschef, få en nøglerolle tæt på ministeren og have en stor kontaktflade både internt og eksternt? Så læs her og få mulighed for netop det.

Stillingen
Som barselsvikar for sekretariatschefen skal du i et tæt samspil med de øvrige medarbejdere omkring ministeren og departementschefen stå for en sikker og professionel betjening, så topledelsen har de bedst mulige vilkår for at udføre deres funktioner.

Du vil samtidig have en stor forpligtelse over for resten af departementet ved at sikre et godt og effektivt flow af information og meldinger fra minister og departementschef til huset - og lige så vigtigt fra huset til minister og departementschef. Du vil i samarbejde med Politisk Sekretariat også skulle hjælpe med at skabe yderligere overblik over forhandlingsforløb, bestillinger mv., så der er optimale rammer for en prioriteret planlægning.

I vikariatet kommer du til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver, der ofte kan være af stor politisk bevågenhed. Du skal i samarbejde med engagerede og dygtige medarbejdere kunne mestre både det politiske aspekt samtidig med, at du skal kunne sikre kvalitet og et effektivt opgaveflow i forhold til servicering af minister og departementschef i et godt samarbejde med ministeriet.

Dine opgaver vil bl.a. være, at du skal:

  • Være bindeled mellem minister, departementschef og ministeriet
  • Have ansvar for håndtering af optimalt sagsflow i forhold til departementschef og minister
  • Være ledelsesstøtte for medarbejderne i Ministersekretariatet
  • Sikre sammenhæng og konsistens i procedurer og arbejdsgange i og omkring Ministersekretariatet


I Ministersekretariatet er der en høj kvalitet i opgaveløsningen, som går hånd i hånd med en uformel omgangstone, et godt socialt sammenhold og stor vilje til samarbejde. Der vil være god oplæring i stillingen. Du vil ledelsesmæssigt få ansvar for 5 medarbejdere i ministeren og departementschefens forkontorer. Et team, der hjælper hinanden og løfter i flok.

Om dig
Du har en akademisk kandidatuddannelse (fx cand.scient.pol. eller lignende). Herudover skal du gerne have relevant erfaring fra en politisk styret organisation og gerne med sekretariatsbetjening. Det vil være en fordel, hvis du har et kendskab til social- og ældrepolitik, men det er ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har flair for at strukturere, prioritere og skabe overblik
  • Har en høj arbejdskapacitet, personlig gennemslagskraft og er initiativrig
  • Har en rigtig god fornemmelse af den politiske dagsorden
  • Trives med og kan bevare roen og samtidig er beslutningsdygtig, også når tempoet er højt
  • Er god til at samarbejde med kollegaer og eksterne parter
  • Vil sætte en ære i at understøtte sags- og informationsflowet til og fra ministeren
  • Har talent for og mod på at prøve kræfter med personaleledelse

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen tilbydes som et barselsvikariat af en forventet varighed på 9 måneder. Ansættelse og aflønning sker som chefkonsulent med personaleansvar iht. AC-overenskomsten. Stillingen er på fuld tid. Stillingen stiller krav om fleksibilitet og til dels skiftende arbejdstider. Der mulighed for at forhandle tillæg afhængig af kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Stillingen ønskes besat den 1. november 2021.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatschef Anne Skov Christensen på [email protected] eller tlf. 20336271.

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 19. september 2021 kl. 12.00.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Senior Network Design ManagerAre you ready to make a significant impact in the world of logistics? Join our team at Maersk Ground Freight & e-commerce, where we're revolutionizing our..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0