Kontorchef til kontoret for Udsatte Børn i Social- og Ældreministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kontorchef til kontoret for Udsatte Børn i Social- og Ældreministeriet

Motiveres du af at udvikle og forandre i en politisk kontekst og at samarbejde og lede gennem andre? Vil du stå i spidsen for udmøntningen og implementeringen af den politiske aftale ”Børnene Først”? Så er du måske vores nye kontorchef i Udsatte Børn.

Stillingen
Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et hus, hvor der er fokus på det gode samarbejde og en stærk faglighed. Vi er et hus, hvor der godt kan være fart på, og det er derfor vigtigt, at du trives med en uforudsigelig hverdag, har gennemslagskraft og et godt overblik, når det går stærkt.

Som kontorchef får du det overordnede ansvar for kontoret, og du skal i samarbejde med 14 engagerede og dygtige medarbejdere sørge for, at regeringens politik gør en endnu større forskel for dem, der har brug for det. Tonen i kontoret er uformel, og der er et stærkt samarbejde – også når der er travlt.

Kontorets arbejdsopgaver er bl.a. følgende:

  • Betjening af minister i forbindelse med forhandlinger, møder, folketingsspørgsmål og pressehenvendelser
  • Implementering af politiske initiativer
  • Udarbejdelse af policyoplæg og ny lovgivning
  • Iværksættelse af udviklingsprojekter
  • Opfølgning på initiativer i forbindelse med ”Børnene først”
  • Deltagelse i tværministerielle og tværfaglige arbejdsgrupper

Om dig
Du har relevant uddannelse fx cand. scient. pol., cand. jur. eller lignede. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Det er desuden en fordel, hvis du har ledelseserfaring, samt erfaring fra socialområdet eller tilsvarende velfærdsområder.

Vi ønsker en kontorchef med et stort engagement, som er i stand til at gå forrest og skabe et godt arbejdsmiljø samt lede og inspirere kontoret. Du skal have blik for og erfaring med at skabe og vedligeholde gode og tillidsbaserede samarbejdsrelationer særligt internt i departementet, men også til de underliggende institutioner.

Vi forventer, at du er udpræget løsningsorienteret og kan skabe gode samarbejdsrelationer internt og eksternt. At du stimuleres af at sætte mål og retning på området, kan udvikle strategier og igangsætte projekter og udfolder stor energi med at realisere dem. Du evner ligeledes at motivere kontorets medarbejdere og give feedback og sparring. Derudover har du politisk tæft og et analytisk blik.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Formår at samarbejde.
  • Har stærke analytiske kompetencer, som du evner at sætte ind i en politisk kontekst. Du vil typisk skulle finde løsninger, der på én gang tager højde for de juridiske og politiske udfordringer.
  • Er en skarp formidler, både skriftligt og mundtligt.
  • Bevarer overblikket, skaber resultater og trives, selvom det går hurtigt, og arbejdsdagen kan være uforudsigelig.
  • Er initiativrig og tager ansvar for at følge opgaver til dørs.

Kontoret
I kontoret for Udsatte Børn arbejder vi med politik og lovgivning i forhold til udsatte børn og unge på det sociale område. Det drejer sig blandt andet om den tidlige, forebyggende indsats, indsatser der støtter barnet og familien i hjemmet og anbringelser uden for hjemmet. Vores mål er at understøtte kommunerne i at yde den bedst mulige indsats overfor udsatte børn og unge og deres familier. Vi arbejder også for at give social- og ældreministeren og regeringen det bedst mulige grundlag for at gennemføre sin politik, at yde højt kvalificeret betjening af Folketinget.

Kontoret har mange samarbejdsflader internt i ministeriet, til andre ministerier, kommuner og interesseorganisationer. Samarbejdet med disse er en vigtig del af kontorets daglige arbejde.

Kontoret er en del af afdelingen Socialpolitik, der også rummer kontoret for Handicap og kontoret for Udsatte Voksne. Afdelingen har en ambitiøs dagsorden, der arbejder for, at regeringens politik gør en endnu større forskel for dem, der har brug for det.

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt eller med virkning fra den 1. november 2021. Stillingen er på fuldtid.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes som udgangspunkt efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten, medmindre du i forvejen er tjenestemand. Hvis du er tjenestemand skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Stillingen besættes på åremål og er indplaceret i lønramme 37/løngruppe 1.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte afdelingschef, David René Tranekær Klemmelsen på tlf. 41324705 eller på [email protected], for yderligere oplysninger om stillingen.

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal modtage din ansøgning senestonsdag den 6. oktober 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 06. oktober 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0