Social- og Ældreministeriet søger kontorchef til kontoret for Mål, Data og Incitamenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Social- og Ældreministeriet søger kontorchef til kontoret for Mål, Data og Incitamenter Kunne du tænke dig at arbejde med at skabe gennemsigtighed om indsatserne på social- og ældreområdet og stå i spidsen for, at processer og politiske prioriteringer er baseret på det bedst mulige datagrundlag? Så er du måske vores nye kontorchef i kontoret for Mål, Data og Incitamenter i afdelingen Økonomi, Styring og Analyse.

Afdelingens arbejde skal bl.a. øge vidensgrundlaget på ministerområdet og fremme en mere data- og analysedreven styring og prioritering. Arbejdet sker konkret ved at udvikle og omsætte datastrategier i tæt samarbejde med relevante interessenter og gennem analyser, der sætter fokus på, hvad der virker.

Stillingen
Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et hus, hvor der er fokus på det gode samarbejde og en stærk faglighed. Vi er et hus, hvor der godt kan være fart på, og det er derfor vigtigt, at du trives med en uforudsigelig hverdag, har gennemslagskraft og et godt overblik, når det går stærkt.

Som kontorchef får du det overordnede ansvar for kontoret, og du skal i samarbejde med engagerede og dygtige medarbejdere kunne mestre det politiske aspekt i arbejdet samtidig med, at du skal kunne sikre kvalitet og et effektivt opgaveflow i forhold til servicering af ministeren, Folketinget og departementschefen.

Dine arbejdsopgaver bliver hovedsageligt følgende:

  • Kvalificere datagrundlaget på ministeriets ressortområde
  • Tværgående ansvar for analyser og dataunderstøttelse
  • Personaleansvar og ledelse, herunder kompetenceudvikling af kontorets medarbejdere
  • Udvikling og opfølgning på interne processer
  • Minister- og ledelsesbetjening

Du vil blive en del af ledergruppen i afdelingen med tre chef-kolleger, og du vil referere til afdelingschefen. I ledergruppen forventes du at bidrage til sparring omkring den samlede opgaveløsning og ledelsesopgave.

Om dig
Du har en relevant videregående uddannelse med solid erfaring med at arbejde med analyse/databehandling, projekter og ledelsesbetjening – gerne fra en lignende stilling i det offentlige. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring fra et departement, herunder ledelseserfaring, samt erfaring fra socialområdet eller tilsvarende velfærdsområder.

Vi forestiller os, at du har en stærk analytisk og strategisk profil, og har indgående erfaring med de udfordringer, der knytter sig til koordinering, indsamling og anvendelse af data og statistik på social- og ældreområdet.

Vi søger en kontorchef der evner at omsætte den dybe faglige indsigt i en politisk kontekst, og besidder udpræget politisk tæft. Du skal have blik for og erfaring med at skabe og vedligeholde solide samarbejdsrelationer til den øvrige koncern, andre ministerier og omverdenens interessenter i øvrigt.

Det er vigtigt for os, at du:

  • Har forståelse for ledelsesgerningen og evne til at udøve god personaleledelse
  • Formår at samarbejde og kan skabe netværk.
  • Stærke analytiske og strategiske kompetencer. Vi arbejder især med registerdata
  • Bliver motiveret af udvikling, snarere end drift og et miljø med fokus på resultater og høj kvalitet.

Kontoret
Du bliver en del af kontor for Mål, data og Incitamenter i Afdelingen Økonomi, Styring og Analyse. Vi står for en ambitiøs og strategisk udvikling af data og analyser for at fremme en mere data- og analysedrevet tilgang til udvikling af politik på social- og ældreområdet.

Kontoret består af 11 medarbejdere og 1 student.

Arbejdsopgaverne i kontoret spænder bredt, og en arbejdsdag kan være både travl og uforudsigelig. I kontoret – og på tværs i huset – har vi fokus på det gode tværgående samarbejde. Vi lægger vægt på strategisk udsyn, medarbejderudvikling og godt kollegaskab – både internt i huset og med vores mange samarbejdspartnere.

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt eller senest med virkning fra den 1. december 2021. Stillingen er på fuldtid.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes som udgangspunkt efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten, medmindre du i forvejen er tjenestemand. Hvis du er tjenestemand skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Stillingen besættes på åremål og er indplaceret i lønramme 37/løngruppe 1.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte afdelingschef, Signe Maria Christensen på tlf. 25337535 eller på [email protected], for yderligere oplysninger om stillingen.

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal modtage din ansøgning senestonsdag den 6. oktober 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 06. oktober 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0