Vi søger to kontorchefer, som skal stå i spidsen for ledelsesudvikling i staten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at arbejde med ledelsesudvikling i staten? Så er det måske dig, vi søger!

Om stillingerne
Vi søger to kontorchefer, der skal stå i spidsen for et nyoprettet center for ledelsesudvikling. Centeret er oprettet som følge af en organisationsændring af det nuværende kontor for ledelse og arbejdsliv og har 22 dygtige, ambitiøse og motiverede medarbejdere.

Den ene kontorchef (stilling nr. 1) har bl.a. ansvaret for fremdrift for udvikling og implementering af initiativerne i ledelses- og kompetenceaftalen, der omfatter en række større statslige og tværoffentlige ledelsesinitiativer. Kontorchefen har en central rolle i forhold til at arbejde med policyudvikling inden for ledelsesområdet i staten, og en væsentlig opgave er i den sammenhæng udvikling af den fortsatte indsats i forhold til ledelsesområdet efter udløb af Ledelses- og Kompetenceaftalen.

Den anden kontorchef (stilling nummer 2) varetager udvikling og drift af det statslige ledelsesudviklingsprogram PLUS, der bl.a. består af Talent for ledelse, Ny leder i staten og det statslige topledertalentforløb SPOT. Derudover har kontorchefen ansvaret for drift og udvikling af Statens Center for Rekrutteringstest (SCR), der blev oprettet i januar 2021. Centeret tilbyder at gennemføre testforløb med person- og logikanalyse i hele ledelseskæden op til topledere. Der ligger en betydelig opgave i at drifte og videreudvikle programmerne, så indholdet løbende matcher den stigende efterspørgsel i ministerierne.

De to kontorchefer vil varetage en fælles ledelse af centeret, og vil samtidig have et tæt samarbejde med styrelsens øvrige kontorchefer. Begge kontorchefer har en udadvendt rolle internt i staten, hvor gode samarbejdsrelationer til statens institutioner og brugerne af programmerne er essentielle. Derudover er det centralt, at kontorcheferne sammen med medarbejderne i kontoret har fingeren på pulsen i forhold til at opfange, formidle og agere på aktuelle ledelsesudfordringer i staten.

Om dig
Du har en relevant akademisk baggrund, og brænder for at være med til at præge udviklingen af ledelse i staten. Foruden at du er en fagligt stærk sparringspartner for centerets dygtige medarbejdere, skal du også have:

  • Ledelseserfaring eller et stærkt lederpotentiale, herunder evne og lyst til udvikle, sætte mål og skabe retning for kontorets medarbejdere og opgaver
  • En høj faglighed og fokus på at skabe resultater af høj kvalitet
  • Gode samarbejdsevner og strategisk udsyn
  • Dømme- og beslutningskraft til med sikker hånd at strukturere og prioritere opgaver i en travl hverdag
  • Gerne erfaring med at håndtere politiske processer og implementering af politiske dagsordener fra centraladministrationen

Om styrelsen
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen blev oprettet i 2019 som en departemental styrelse i Skatteministeriets koncern. Styrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse samt implementering af overenskomstaftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på ledelses- og kompetenceaftalen og udvikling af det statslige lederudviklingsprogram, PLUS, samt for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljø- og rekrutteringsområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten og kompetenceudvikling af statens ansatte.

En nærmere præsentation af styrelsens opgaver og organisation findes på www.medst.dk.

Ansøgning
Vil du søge stillingen, skal du sende CV, motiveret ansøgning og eksamensbevis via linket ’Søg stillingen’ senest 1. november 2021. Det skal fremgå af ansøgningen, hvilken af de to stillinger der ansøges om.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Anne Marie Maltha-Smith på tlf.: 92 44 43 59 eller e-mail [email protected].

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingerne indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Stillingerne ønskes besat på åremål.

Er du tjenestemand stiles ansøgningen til Dronningen.

Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet og der vil desuden forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Landgreven 4, 1301 København K.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Mandag den 01. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Senior Network Design ManagerAre you ready to make a significant impact in the world of logistics? Join our team at Maersk Ground Freight & e-commerce, where we're revolutionizing our..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0