Administrativ leder med personaleansvar til Vor Frelsers Kirke på Christianshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger en administrativ leder med lyst og evne til at understøtte de mange aktiviteter i Vor Frelsers Sogn.

Vi søger en person, gerne med ledelseserfaring fra en værdibaseret organisation med en vis grad af selvledelse blandt medarbejderne, som kan arbejde selvstændigt, men også indgå i et dynamisk samarbejde med menighedsråd, præster og øvrige ansatte.

Opgaverne er mangeartede og omfatter bl.a.:

  • Daglig ledelse af kirkens fastansatte medarbejdere (kirketjenere, kordegn, kommunikationsmedarbejder, organister og kirkegårdsleder), herunder vagtplanlægning, ferieplanlægning, modtagelse af sygemeldinger, vikardækning, MUS-samtaler, opslag af ledige stillinger, udstedelse af ansættelsesbeviser og registrering i lønsystem, anvisning af løn mv. Ledelsen af medarbejderne foregår i tæt dialog med menighedsrådets kontaktperson. Der er tilknyttet et eksternt regnskabsfirma, som på baggrund af den administrative leders indberetning om timeforbrug udbetaler løn, udarbejder ansættelsesbeviser mv.
  • Ansvar for drift af Vor Frelsers Kirkes tårn, herunder rekruttering og daglig ledelse af ca. 20 deltidsansatte tårnmedarbejdere, vagtplanlægning i samarbejde med den koordinerende tårnmedarbejder, anvisning af løn, markedsføring mv.
  • Økonomistyring, herunder udarbejdelse af årsregnskab, budget og kvartalsrapporter inden for de rammer, som er fastsat af Kirkeministeriet. Arbejdet udføres i tæt samarbejde med det eksterne regnskabsfirma, som varetager den daglige betaling og bogføring efter den administrative leders anvisning. Sognet arbejder desuden med et større anlægsprojekt, hvor opgaven er at sikre projektets økonomiske styring sammen med den tilknyttede arkitekt og medvirke til at søge om eksterne fondsmidler. Projektets styring foregår i tæt dialog med menighedsrådets kirkeværge.
  • Sekretær for menighedsrådet og rådets udvalg, herunder forberedelse af møder i menighedsrådet og stående udvalg, udarbejdelse af dagsordener og referater samt opfølgning på menighedsrådets beslutninger i tæt samarbejde med formanden.

Vi forventer, at du

  • Har en nærværende og anerkendende ledelsesstil, erfaring med personaleledelse samt formår at fremme trivslen og motivationen blandt medarbejderne samt bringe deres kompetencer i spil.
  • Har gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt.
  • Er rutineret bruger af it, herunder office-pakken.
  • Har erfaring med regnskab og budgetter.
  • Har overblik og kan holde mange bolde i luften.
  • Er engageret, ansvarsbevidst og imødekommende.
  • Har blik for, hvad der skal gøres, og sørger for at det bliver gjort.
  • Har flair for samarbejde i et blandet fagligt miljø.

Vi tilbyder

En spændende og selvstændig stilling i et aktivt sogn med engagerede og selvstændige ansatte.

  • Et arbejdsmiljø med høj faglighed og fleksibilitet.
  • En nøglestilling i en aktiv kirke med en høj grad af synlighed.
  • En kirke med en enestående arkitektur, som har en særlig national rolle som monument.
  • En kirke, der er forankret i et socialt og kulturelt vidtfavnende sogn.

Stillingen er fastsat til 37 timer om ugen. Den normale arbejdstid er mandag til fredag. Der må påregnes deltagelse i 2-3 aftenmøder pr. måned, samt enkelte særlige begivenheder i løbet af året uden for normal arbejdstid.

Det er en forudsætning for ansættelse, at en ansøger, der ikke er eller har været ansat i stilling som kordegn på tjenestemands- eller overenskomstvilkår, og som ikke allerede har gennemført kordegneuddannelsen, gennemfører 5 ugers grundlæggende uddannelse inden 2 år efter ansættelsen.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på folkekirkenspersonale.dk.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 3. Årslønnen aftales indenfor intervallet 356.749,49 kr. – 445.927,42 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 371.606,19 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 35.270,63 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 850,58 kr. (nutidskroner).

Menighedsrådets forslag til lønniveau er 441.485,50 kr. årligt ved ansættelse på 37 timer (nutidskroner), hvortil kommer pension på 18% af grundløn, OK-tillæg og rådighedstillæg, i alt kr. 563.575,92. Aftale om indplacering i lønintervallet skal indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

Desuden 1,5% ferietillæg, gruppelivsordning og 5 særlige feriedage.

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen. Aftale om indplacering af kirkefunktionæren inden for rammen af vedkommende intervalløn indgås i henhold til overenskomstens § 2 stk. 3 mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

Der er tre måneders prøvetid efter tiltræden.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til menighedsrådsformand Lars Schou Pedersen på tlf.nr. 5230 7753 eller kontaktperson Lars Seerup på tlf.nr. 4034 5749. Formandens private og ikke-fortrolige mail er [email protected]

Ansøgningen med relevante bilag sendes som ét samlet pdf-dokument til [email protected]

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest tirsdag den 26. april 2022.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i maj og juni mhp. start i stillingen senest den 1. september 2022. Ansøgere skal være indstillet på at deltage i en profilanalyse.

I forbindelse med ansættelsen vil der blive indhentet referencer.

Menighedsrådet er ansættelsesmyndighed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Tirsdag den 26. april 2022

Lignende jobs

  • Souschef - Fuldtid - Frederiksberg

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0