Kontorchef til fri- og privatskoleområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du stå i spidsen for tilsynet med og vejledningen af 550 frie grundskoler, 250 efterskoler og 12 frie fagskoler? Så er stillingen som kontorchef i Kontor for Frie Skoler i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet måske noget for dig.

En velfungerende skole er afgørende for eleverne på skolen, for deres trivsel og for deres efterfølgende muligheder for at uddanne sig. Det gælder også for de mange elever på frie og private grundskoler, efterskoler og frie fagskoler. Som kontorchef i Kontor for Frie Skoler vil du derfor – sammen med de dygtige og dedikerede medarbejdere i kontoret – komme til at spille en vigtig rolle for disse skolers elever. Det gælder både, når styrelsen fører tilsyn med, om de frie skoler lever op til gældende regler, men også når styrelsen skal sikre effektiv implementering af nye politiske aftaler og afledte regelændringer samt – som et internt mål – at fastholde og udvikle kontorets vidensniveau om de frie skoler for bedst muligt at kunne understøtte kvalitetsudvikling via vejledning og tilsyn.

Om dig
Vi leder efter en kontorchef, der

  • kan påtage sig ledelsen af et kontor med en bred opgaveportefølje på et stort uddannelsesområde – og meget gerne med erfaring fra tilsvarende opgaver.
  • har fokus på at skabe resultater og styr på detaljen.
  • har politisk tæft og kommunikerer klart i skrift og tale.
  • formår at omsætte styrelsens ledelsesgrundlag til god ledelse i det daglige.
  • formår at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt.
  • understøtter en ambitiøs og effektiv arbejdsplads præget af trivsel og høj motivation.

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse med en juridisk profil, fx cand.jur. eller lignende. Du har erfaring med og ambitioner for ledelse.

Du leder kontoret i tæt samarbejde med to teamledere, og du refererer til styrelsens ene vicedirektør, ligesom et godt samarbejde med øvrige kontorer og centre i styrelsen er en forudsætning for at skabe gode resultater. Endelig har du en række faglige relationer til departementet såvel som aktører i undervisningssektoren. Gode samarbejdsevner er derfor afgørende.

Om os
Kontor for Frie Skoler varetager styrelsens opgaver vedrørende tilsyn, udvikling, implementering og regulering på fri- og privatskoler, efterskoler og frie fagskoler.

Kontoret varetager endvidere en stor vejledningsopgave i forhold til kommuner, skoler og borgere om rammerne for de frie skolers virksomhed. Vi er derfor i tæt dialog med bl.a. skoler, tilsynsførende og foreninger om reglerne på området og vejleder om regelfortolkning.

Endelig beskæftiger kontoret sig med den faglige udvikling, politikudvikling og løbende ministerbetjening i tæt samarbejde med Børne- og Undervisningsministeriets departement.

Kontoret består af ca. 20 medarbejdere, herunder jurister og andre AC’ere, pædagogiske konsulenter, kontorfuldmægtige og studenter.

Du får ansvar for:

  • at stå for den daglige ledelse af kontorets medarbejdere og opgaver
  • at udvikle kontorets opgaveløsning løbende
  • at bidrage til et tæt samarbejde på tværs, både internt i styrelsen og med departementet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er indplaceret i løngruppe 1/lønramme 37. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2022.

Vil du vide mere?
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til vicedirektør Simon Pasquali på telefon 3392 2675. Læs mere om ministeriet på uvm.dk og om styrelsen på stukuvm.dk, hvor du også kan finde vores ledelsesgrundlag.

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis til os via stillingsopslaget på vores hjemmeside på uvm.dk/job senest onsdag den 15. juni 2022 kl. 12.00. Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

Vi forventer at holde samtaler i uge 25 og 26. Der vil blive brugt test og case i forbindelse med samtalerne.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund. Alle interesserede ansøgere uanset baggrund opfordres til at søge stillingen, såfremt de matcher kravene nævnt ovenfor. Vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0