Kontorchef til Kontor for Analyse og Kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du ambitioner og visioner for, hvordan vi kan løfte vores arbejde med analyser og blik for, hvordan kommunikation kan bidrage positivt ind i løsning af kerneopgaverne? Og har du de ledelsesmæssige og personlige kompetencer, der skal til for at lede et dygtigt fagligt miljø med en stærk feedbackkultur? Så er stillingen som kontorchef i Kontor for Analyse og Kommunikation i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet måske noget for dig.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet arbejder for fagligt stærke dagtilbud og uddannelser til alle ved at understøtte kvalitetsudvikling på Børne- og Undervisningsministeriets område. Vi har blik for en samlet og sammenhængende uddannelsessektor, herunder de juridiske, politiske og

økonomiske strukturer samt styringskæder, som dagtilbud, skoler og institutioner er en del af.

Om dig
Som kontorchef i Kontor for Analyse og Kommunikation får du ansvaret for at sikre, at det bliver lettere at arbejde videns- og databaseret i styrelsen, og forat vi kommunikerer og bringer data og viden i spil på en måde, så det er relevant og anvendeligt for beslutningstagere, skoler og institutioner.

Vi leder efter en kontorchef, der:

  • Kan påtage sig ledelsen af et kontor med et stærkt fagligt miljø en bred opgaveportefølje rækkende fra data- og analysearbejde, over internationale undersøgelser til strategisk kommunikation
  • Er strategisk tænkende med ambitioner om og værktøjer til at løfte vores opgaveløsning yderligere
  • Har fokus på at skabe resultater
  • Har politisk tæft og kommunikerer klart i skrift og tale
  • Formår at omsætte styrelsens ledelsesgrundlag til god ledelse i det daglige og har erfaring med at lede ledere
  • Understøtter en ambitiøs og effektiv arbejdsplads præget af trivsel og høj motivation.

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse, og erfaring med eller ambitioner om ledelse.

Du leder kontoret i tæt samarbejde med to teamledere, der har det faglige- og personalemæssige ansvar for kontorets to enheder. Du refererer til styrelsens ene vicedirektør og skal samarbejde tæt med de øvrige kontorer og centre i styrelsen. Endelig har du en række faglige relationer til departementet, forsknings- og vidensmiljøer og aktører i undervisningssektoren. Det er derfor afgørende, at du har gode samarbejds- og procesevner.

Du får det overordnede ansvar for kontorets opgaveløsning, med særligt fokus på:

  • Den daglige ledelse af kontorets medarbejdere og opgaver
  • Den strategiske udvikling af styrelsens analyse- og kommunikationsarbejde
  • Sikring af, at driftsledelse og faglig ledelse hænger sammen med strategisk ledelse
  • Sparring med teamledere om opgaveløsning og prioritering af opgaver
  • At bidrage til en god og konstruktiv feedbackkultur, der understøtter den videre udvikling af kontorets opgaveløsning.

  • At bidrage til et tæt samarbejde på tværs, både internt i styrelsen og med departementet.

Om os
Kontor for Analyse og Kommunikation understøtter ministeriet i forhold til udvikling af politik på børne og undervisningsområdet. Derudover udvikler vi anvendelsen af data, viden og forskning i dagtilbud, skoler og uddannelser i tæt samarbejde med læringskonsulenter og forsknings- og vidensmiljøer. Kontoret har desuden det overordnede ansvar for styrelsens kommunikationsstrategi og for at understøtte styrelsens kommunikation med sektoren.

Kontoret har 30 medarbejdere og er fordelt i et vidensteam og et kommunikationsteam. Med den politiske aftale om Børnene Først tilføres kontoret ansvaret for at forberede et solidt fagligt og analytisk grundlag for stillingtagen til specialeplanlægning på vores område.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er indplaceret i løngruppe 1/lønramme 37. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2022.

Vil du vide mere?
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til vicedirektør Cathrine Lindberg Bak på telefon 41 73 08 66. Læs mere om ministeriet på uvm.dk og om styrelsen på stukuvm.dk, hvor du også kan finde vores ledelsesgrundlag.

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis til os via stillingsopslaget via knappen Søg stillingen eller vores hjemmeside på uvm.dk/job senest onsdag den 15. juni 2022 kl. 12.00. Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24 og 25. Der vil blive brugt test og case i forbindelse med samtalerne.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund. Alle interesserede ansøgere uanset baggrund opfordres til at søge stillingen, såfremt de matcher kravene nævnt ovenfor. Vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0