CHEF FOR FLYVERKOMMANDOENS LOGISTIKAFDELING

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sætte retningen for Flyvevåbnets logistiske struktur nu og i fremtiden? Har du tilmed et stærkt planlægningsgen, der kan omsætte vision og idé til handling?
Så har Flyverkommandoen jobbet til dig, da vi har brug for en afdelingschef med en solid faglig ballast og gode lederegenskaber.

Om os

Flyverkommandoen er en niveau II myndighed, og er dermed overordnet ansvarlig for underlagte myndigheder; Flyvevåbnets fem wings samt Joint Movement and Transportation Organization (JMTO).
Foruden disse samarbejder Flyverkommandoen med Forsvarskommandoen og de støttende styrelser under Forsvarsministeriets område samt en række nationale og internationale samarbejdspartnere.

Flyverkommandoen består af en stab indeholdende en ledelsessektion og to divisioner samt Aviation Safety og et adjudantur direkte underlagt chefen for Flyverkommandoen.

Flyverkommandoen vægter professionalisme med fokus på den operative opgaveløsning under hensyntagen til ressourcemæssige og personelmæssige forhold.
Staben som arbejdsplads er fleksibel med et godt arbejdsmiljø, men er også præget af perioder med høj intensitet og travlhed.

Om stillingen

Logistikafdelingen er en del af Planlægnings- og Kapacitetsdivisionen i Flyverkommandoens stab. Afdelingen har som overordnet opgave at styre og koordinere Flyvevåbnets logistiske opgaveløsning. Logistikafdelingen har samtidig til opgave at bringe den logistiske planlægning på banen i forhold til den overordnede og tværgående planlægning, koordinering og styring i Flyvevåbnet.

Som chef for Logistiskafdelingen får du ansvaret for den materielfaglige drift og vedligeholdelse af Flyvevåbnets operative materielkapaciteter i regi af Flyverkommandoens rolle som driftsstyringsansvarlig myndighed.

Afdelingen består af to fagsektioner; Luftdygtighedssektionen og den Operative Logistiksektion, samt en nyoprettet kvalitetssektion.

Via Luftdygtighedssektionen har afdelingen blandet andet det faglige ansvar for Flyvevåbnets Continuing Airworthiness Management Organisation (CAMO).
Du varetager herunder, på vegne af chefen for Flyverkommandoen, ansvaret for den vedvarende luftdygtighed, og du tildeles titlen som Technical Director, som er den faglige forretningsfører af Flyvevåbnets Danish Military Airworthiness Requirement (DKMAR) organisation. Som Technical Director er du desuden den faglige rådgiver for næstkommanderende for Flyverkommandoen i forbindelse med luftdygtighed, og du refererer ansvarsmæssigt direkte til denne i de faglige spørgsmål. Du er ligeledes ansvarlig over for Forsvarets Technical Airworthiness Authority (TAA) i forhold til opretholdelse af din godkendelse som Technical Director.

Via den Operative Logistiksektion har afdelingen ansvaret for udarbejdelse og vedligeholdelse af materielfaglige bidrag til Flyverkommandoens operative opstillingsgrundlag, herunder også udgivelse af de logistiske planlægningsdirektiver til Flyvevåbnets niveau III myndigheder. Herudover udarbejdes bidrag til planlægning og koordination af den operative logistiske understøttelse i relation til vedligehold, materiel og forsyning i forbindelse med tilmelding af Flyvevåbnets kapaciteter til beredskabsforpligtigelser.

Afdelingen varetager desuden den administrative sagsbehandling af materielnormering, rammer for ammunition og drivmidler samt controlling for tilpasning af forbrugsmateriel i Flyvevåbnet. Ydermere har afdelingen ressort-ansvaret for JMTO.
Den nyoprettede kvalitetssektion består af to personer, der fremadrettet vil håndtere DKMAR Quality Management opgaverne.

Om dig

Du er officer i Flyvevåbnet og har gennemført videreuddannelsestrin II, Master i Militære Studier eller en tilsvarende udenlandsk uddannelse.
Vi ser gerne, at du har ledelseserfaring fra tidligere stillinger på tilsvarende niveau.

Det er ønskeligt, at du har tidligere erfaring fra andre stabe på styringsniveau II eller højere. Du skal kunne være det logistiske ’samlingspunkt’ i Flyvevåbnets operative opgaveløsning og udviklingen af Flyvevåbnets logistikstruktur. Det vil desuden være en fordel, hvis du har opbygget en stærk indsigt og erfaring i det logistiske fagområde og i øvrigt har et veludbygget netværk bredt i Forsvaret.

Det vi være en fordel, hvis du har teknisk baggrund, men ikke et krav. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har kendskab til DKMAR, og du skal være i stand til at forstå og styre de enkelte organisationers bidrag og samspil i et samlet management system i Flyvevåbnet.

Det er et krav, at du kan indgå i rollen som Technical Director og næstkommanderendes faglige rådgiver, hvor du bliver en central del af udviklingen af moderne styringsprincipper for drift af militære fly på en sikker måde. Du skal desuden kunne dokumentere erfaring fra styring og udførelse af vedligeholdelse af luftfartøjer og relateret materiel.

Det forventes, at du har kendskab til sagsgange og processer samt strukturen i Forsvarskommandoen og i koncernens øvrige styrelser. Som person er din tilgang præget af struktureret planlægning og vedholdende opgaveløsning samt lederskab, og at du som en god kommunikator kan formidle dine budskaber på flere styringsniveauer. Endelig er du kendetegnet ved at kunne rumme andres meninger men stadig have gennemslagskraften til at sætte den logistiske dagsorden ud fra dit helhedssyn på Flyvevåbnet og Forsvaret.

Der vil yderligere blive lagt vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre chefstillinger inden for Forsvarsministeriets myndighedsområde, samt at du har helhedssyn og formår at tænke ministerområdets udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1.
Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering.

Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Dit daglige tjenestested er Flyverkommandoen på Flyvestation Karup.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Planlægnings- og Kapacitetsdivisionen, oberst Palle Mørkøre (KØM) på telefon 7281 1384, eller den tidligere stillingsindehaver OL Kim Krogh på tlf. 4172 4808.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Marie Veedfald på tlf. 3266 5597.

Ansøgningsfristen er d. 10. juli.
Samtaler forventes afholdt i uge 31.
Tiltrædelse er hurtigst muligt herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Søndag den 10. juli 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0