Kontorchef til Erhvervsministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Erhvervsministeriet søger en kontorchef til departementets område for erhvervsregulering og internationale forhold (Område 2). Brænder du for politik og erhvervsregulering, og er du en engageret leder, så er du måske den, vi søger.

Om jobbet

I den ledige kontorchefstilling skal du overordnet arbejde for at skabe gode rammebetingelser for danske virksomheder og forbrugere, hvor du vil få en central og drivende rolle. I jobbet bliver du bl.a. ansvarlig for at regulere techgiganter, arbejde for gode forbrugerforhold, sikre gode rammer for borgere og virksomheder i Nævnenes Hus samt sikre retfærdige konkurrenceforhold. Dertil får du bl.a. ansvaret for en række love, fx markedsføringsloven og lov om en rejsegarantifond.

Vi forventer, at du kan engagere dig i og udvikle dine medarbejdere, tager ansvar for prioritering af opgaver samt sikrer kvalitet og fremdrift i opgaverne.

Du har som kontorchef også et nært samarbejde med bl.a. Erhvervsstyrelsen, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og Nævnenes Hus, ligesom du skal involvere dig i tværministerielle samarbejder på en lang række områder, lige fra det grønne område til det sundhedspolitiske.

Jobbet rummer gode muligheder for at udvikle dine lederevner i forhold til både at skulle udvikle og drive nye dagsordener samtidig med, at du sikrer og understøtter en sikker betjening af minister og Folketing i samspil med koncernens relevante styrelser og andre ministerier. De fleste opgaver i departementet involverer mange og forskellige eksterne interessenter. Derfor er det en vigtig kompetence, at du er god til at skabe netværk og stærke relationer også uden for Slotsholmen.

Om dig

Ved besættelse af stillingen lægger vi vægt på, at du har en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse og gerne erfaring med personaleledelse. Det er afgørende, at du har politisk flair, gennemslagskraft og gode samarbejdsevner, som du bruger til at skabe løsninger på tværs af forskellige synspunkter og interesser.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra centraladministrationen, herunder med betjening af det politiske system. Arbejdet er på et højt fagligt niveau, og du skal derfor være analytisk skarp, hurtig til sammen med medarbejderne at finde frem til essensen af en problemstilling og vejlede dem i at formidle den kort og klart. Din ledelsesstil er åben og inddragende, ligesom du uddelegerer ansvar og opgaver gennem klare rammer og retningslinjer.

Om os

I kontor for erhvervsregulering har opgaverne en stor faglig bredde. Det er vores primære opgave at bidrage til at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer. Vores fokus i Område 2 er på at gøre det lettere at drive virksomhed i Danmark, fx ved at modernisere og forenkle de gældende regler og sætte vores aftryk på de aftaler, der forhandles nationalt og internationalt.

Vores arbejde spænder bredt lige fra markedsføringslov og konkurrenceudsættelse til samfundsansvar, forbrugerforhold og EU’s handelspolitik. Som en nøglespiller i regeringens erhvervs- og forbrugerpolitik samarbejder vi meget med ministeriets syv styrelser og de andre ministerier, og vi ser os selv som brobyggere mellem forskellige fagligheder og politiske ønsker.

Vi har et godt og velfungerende område med plads til forskellighed og respekt for hinandens faglighed. Vi er ca. 40 medarbejdere i området fordelt på 4 kontorer. Du vil som kontorchef skulle lede et kontor bestående af 8-10 dygtige og engagerede medarbejdere. Ligesom du i samarbejde med områdets øvrige kontorchefer skal sikre effektivitet i opgaveløsningen og understøtte samarbejde på tværs.

Om ansættelsen

Stillingen er klassificeret i løngruppe 1 og ansættelsen sker i henhold til rammeaftalen for kontraktansættelse af chefer i staten på åremål. Der er mulighed for forhandling af yderligere tillæg.

Ansøgere skal kunne opnå den nødvendige sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Interesseret?

Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte erhvervsjuridisk direktør Brian Wessel på telefon 91 33 72 45, [email protected]

Ansøgningen sendes via ministeriets elektroniske ansøgningsmodul på www.evm.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger. Din ansøgning med CV samt stemplet og underskrevet eksamensbevis skal være modtaget senest tirsdag den 10. august 2022 kl. 12:00. Vi forventer at afholde første samtaler den 15. og 16. august, og vi håber, at du kan starte den 1. oktober 2021. Der vil blive brugt ledelsestest i forbindelse med anden samtalen, som forventes at ligge i uge 34.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

I Erhvervsministeriet ønsker vi at skabe gode og konkurrencedygtige rammebetingelser, så dansk erhvervsliv også i fremtiden er i stand til at skabe solid vækst og velstand. Vi vil medvirke til at gøre det attraktivt at investere og udvikle virksomhed i Danmark. På en bred vifte af ressortområder - fra boligfinansiering og forbrugerforhold til life science og digitalisering af erhvervslivet samt rammevilkår for finansielle virksomheder - er vi med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem.

Vi er ca. 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for. Og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve og vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller. Samtidig er det en central kernekompetence hos os at have en forståelse for de muligheder den digitale udvikling i og uden for ministeriet åbner for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 10. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0