Projektkoordinator søges til projektet PHAIR (Pharmacovigilance by AI real-time analyses)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Stilling som projektkoordinator ved Klinisk Farmakologisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, er til besættelse 1. februar 2023 eller snarest derefter.

Hvis du søger et unikt og innovativt projekt som vil bidrage til bedre patientbehandling, så er denne stilling noget for dig!

Pharmacovigilance by AI real time analyses

Projektets formål er at modernisere lægemiddelovervågningen i Danmark ved brug af kunstig intelligens og avancerede epidemiologiske metoder. Projektet er støttet af Innovationsfonden og er et offentlig-privat samarbejde mellem multiple samarbejdspartnere. PHAIR er ledet af Københavns Universitet, Lægemiddelstyrelsen og Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Øvrige samarbejdspartnere er Statens Serum Institut, Syddansk Universitet, Trifork og Danske Patienter.

Pressemeddelelse om PHAIR: https://innovationsfonden.dk/da/press-release/hurtigere-viden-om-bivirkninger-kunstig

Stillingens indhold:
PHAIR er opdelt i 7 arbejdspakker, som varetager de forskellige aspekter af projektet, f.eks. infrastruktur, data management og kommunikation.

Du vil have ansvar for drift og koordinering af arbejdspakke ”2 - Jura” og ”5 - real tids analyser”. Du vil samarbejde med nogle af landets dygtigste dataloger og epidemiologer og bidrage til fremdriften af arbejdspakkerne.

Din ansættelse vil være på Klinisk Farmakologisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og du vil indgå i hospitalets PHAIR-team. Derudover vil der være tæt samarbejde med øvrige samarbejdspartnere.

Du vil få til opgave at koordinere mellem interne og eksterne samarbejdspartnere, arrangere møder, skrive referater samt have ansvar for rapportering til projektets ledelse og styregruppe.

Formålet i arbejdspakke 2 er at sikre det juridiske grundlag for projektet. Det indebærer godkendelser og tilladelser til behandling af data fra myndigheder og dataejere. Dataejerne er Sundhedsdatastyrelsen, Lægemiddelstyrelsen, regionernes hospitaler og landets speciallægeklinikker. Din opgave vil være at bidrage til godkendelsesprocessen, koordinere med dataejere, løbende dialog med jurister og administrere og håndtere den juridiske dokumentation.

Arbejdspakke 5’s formål er at udføre real tids analyserne. Når data er samlet, skal PHAIR, ved brug af kunstig intelligens og epidemiologiske metoder identificere mulige bivirkninger forbundet med lægemiddelbehandlingen i Danmark. Disse hypoteser skal derefter testes ved brug af klassiske epidemiologiske metoder. Dit arbejde i denne proces vil være at koordinere analyserne mellem forskergrupperne og bidrage til at milepæle nås.

PHAIR er sat i verden for at sikre at Danmark forbliver en førende nation indenfor lægemiddelovervågning og epidemiologi. Med dette projekt bliver Danmark en pioner hvad angår lægemiddelovervågning og sikring af den bedste behandling for vores patienter.

Kvalifikationer:
Du har erfaring med projektkoordinering og har en kandidat uddannelse indenfor et relevant fag.

Du er motiveret til at arbejde i et innovativt projekt med dynamiske processer som løbende udvikler sig.

Du har gode kommunikative evner, både skriftligt og mundtlig. Meget af kommunikationen vil foregå på engelsk da projektet har internationale samarbejdspartnere.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra arbejde med eller i sundhedsvæsenet.

På sigt vil der blive mulighed for at indgå i analysearbejdet. Kompetencer indenfor jura er ikke et krav.

Arbejdspladsen:
Klinisk Farmakologisk Afdeling er fysisk beliggende på Bispebjerg Hospital, men betjener hele Region Hovedstaden. Afdelingen består af 55 ansatte, fordelt på læger, sygeplejersker, farmaceuter, sekretærer mv. Vores vision er at understøtte den bedste lægemiddelbehandling til gavn for patienter og samfund.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse per 01.02.2023.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Danske Regioner og relevant fagforbund. (YL/sundhedskartellet/Pharma Danmark). Ansøgeren vil blive ansat efter overenskomstmæssige vilkår, afhængig af kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere om stillingen og PHAIR er du velkommen til at kontakte projektleder overlæge Espen Jimenez Solem ([email protected], tlf. nr.: 38 63 59 34).

Ansøgning og CV samt relevante bilag indeholdende oplysninger om uddannelse, relevant erfaring m.v. sendes elektronisk via nedenstående link.

Ansøgningsfrist er den 19. december 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 2, 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Mandag den 19. december 2022

Lignende jobs

  • Byggeleder til spildevands- og klimatilpasningspro...

    I de kommende år investeres der massivt i at klimatilpasse Hovedstadsområdet og minimere risikoen for oversvømmelser af byerne. Vi søger nu en dygtig byggeleder, der kan være med til at sikre genne..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - København V

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Head of Property Management - Styrk vores position...

    Er du drevet af at sætte barren højt for at kunne levere ejendomsadministration af høj kvalitet? Og vil du være med til at drive den faglighed og udvikling, der skal til for at kunne levere værdisk..
    • Afdelingsleder
    • Valby
    Få mere info
  • Compliance Project Manager

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0