Selvejende leder med mod på at stå i spidsen for den pædagogiske retning i Linden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Hvis du bliver leder i Linden, kommer du til at stå i spidsen for at give ca. 80 børn i alderen 0 - 6 år et godt, udviklende og trygt børneliv. Du kommer til at samarbejde med vores engagerede forældrebestyrelse, institutionsbestyrelse og Københavns kommune. Lederstillingen indebærer et stort råderum og et stort ansvar. Der er virkelig gode muligheder for at sætte eget præg på udviklingen af institutionen og sammen med medarbejderne sætte børneperspektivet i centrum. Der er ca. 25 medarbejdere i Linden.

Linden har en lang, stolt historie som daginstitution på Nørrebro. Vores børnegruppe er mangfoldig og flere af vores familier har vi efterhånden passet i 2- 3 generationer. Vi har meget plads! Vi har en sal, et lille bibliotek, et værksted, mange kroge med plads til en mindre gruppe børn, en kæmpe legeplads og rigtig gode muligheder for at dele os op og skabe gode læringsmiljøer for børnene. Vi har 2 vuggestuegrupper, der arbejder tæt sammen med åbne døre, og 3 aldersopdelte børnehavegrupper.

  • • Den nye leder skal stå i spidsen for pædagogisk nytænkning og faglighed med respekt for de mange gode ting, der er oparbejdet i Linden gennem årene. Linden har været gennem en omskiftelig periode og en del medarbejdere har ikke arbejdet så lang tid i institutionen. Vi søger en leder, der med entusiasme og høj faglighed kan skabe stabilitet, pædagogisk udvikling, trivsel og dannelse for børn, forældre og medarbejdere.

  • Du har høje ambitioner, er tydelig og empatisk, og trives godt ved at videreføre og videreudvikle en kultur, der inddrager medarbejdernes faglige og erfaringsmæssige kompetencer. Det er meget vigtigt, at du evner at være synlig for alle i huset. Du skaber de bedste rammer for børn og personale og har fokus på den gode dialog med forældrene. Du er godt til at balancere dine arbejdsopgaver og har hele tiden det enkelte barns og fællesskabets trivsel for øje i udførslen af dit arbejde.

  • Som en del af din ansættelse tilbyder vi et mentor/sparringsforløb det første års tid med Lise Melbye-Hansen fra Melbye- Hansen Relations. Lise har et godt kendskab til institutionen og kan hjælpe dig med at komme i mål med dine ambitioner som leder i Linden.

Linden er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi er tilknyttet FOBU, som bistår i arbejdsopgaven med løn, regnskab, jura og økonomi. I FOBU har vi også et fagligt, pædagogisk fællesskab med andre institutioner. Vi mødes blandt andet 1 gang årlig til FOBUS årsmøde. Se www.fobu.dk

Linden er med i Nørrebro Netværk, som består af 10 selvejende institutioner på Nørrebro. Her mødes vi ca. 1 gang om måneder i ledergruppen, hvor vi samarbejder, sparrer og udvikler sammen. De næste par år er fokuspunktet i Netværket børnenes sprogudvikling. Vi samarbejder om dette med Huset Pia Thomsen.

Se mere på www.linden2200.dk

Dine arbejdsopgaver

  • Du er ansvarlig for institutionens pædagogiske, økonomiske og administrative drift og udvikling. Linden har tilknyttet en sekretær få timer om ugen. Hun taster løn, ferie, sygdom, opretter nye medarbejdere og stemmer kasse/bank af.
  • Du følger op på tilsyn og har et konstruktivt samarbejde med Københavns kommune, herunder pædagogiske konsulenter, logopæd, psykolog og socialrådgiver.
  • I samarbejde med personalet skal du være drivkraften i at opbygge og gentænke en stærk lærings- og evalueringskultur.
  • Du er en aktiv medspiller i Ledernetværket og vælger at arbejde i en selvejende institution, fordi du gennem din indsats tydeliggør, at selvejende institutioner er en attraktiv
  • institutionsform for børn, forældre, medarbejdere og kommune.
  • Du forstår at indsamle og anvende relevant data som et redskab til at udvikle den pædagogiske praksis og skabe stærke læringsfællesskaber.

Er du interesseret?

Hvis du har lyst til at stå i spidsen for en udfordrende og spændende hverdag, så glæder vi os til at høre fra dig. Du er også velkommen til at kigge forbi og se Linden, inden du sender din ansøgning. Du kan høre mere og aftale nærmere med midlertidig leder Lise Melbye-Hansen på [email protected] eller på tlf. 35394338 / 50408807.

Ved spørgsmål og uddybning er du også velkommen til at kontakte formand for institutionsbestyrelsen Jens Andreas Christensen på tlf.: 27240861.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat snarest og er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende overenskomst indgået mellem BUPL og FOBU.

Ansættelsen er betinget af Københavns Kommunes godkendelse. Der vil blive taget referencer og indhentet børne – og straffeattest inden ansættelsen.

Ønsker du at søge stillingen bedes ansøgning samt CV sendt via knappen "send ansøgning". Vi afholder samtaler løbende og ansøgningsfrist er senest den 21.6.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Se mere på vores ansøgersite: https://linden2200.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København N
  • Onsdag den 22. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København N over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5