Botilbudsleder til Robert Jacobsens Vej i Center Amager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Tør du påtage dig lederansvaret, og kan du bidrage til den bedst mulige opgaveløsning? Har du samtidig erfaring med psykosocial rehabilitering? Så er du måske vores nye botilbudsleder.

Om Robert Jacobsens Vej

Robert Jacobsens Vej er et socialpsykiatrisk botilbud for voksne med psykiske lidelser. Det er en nybygget ejendom med 50 §105-boliger beliggende i Ørestaden i naturskønne omgivelser tæt på Fields og Vestamager Metrostation.

Borgerne er i alderen 18-85 år og har psykiske lidelser samt sociale og somatiske udfordringer. Vi er en tværfaglig personalegruppe bestående af SOSU-assistenter, sygeplejerske, pædagoger og ergoterapeuter, som alle har opgaver som kontaktpersoner.

Din profil
Vi ønsker, at du har en socialfaglig uddannelsesbaggrund, og at du udover din faglige uddannelse har ledelsesmæssig indsigt og et solidt praksiskendskab til udsatte borgere.

Desuden forventer vi, at du

  • har interesse i og erfaring med at arbejde med psykosocial rehabilitering
  • tør påtage dig lederansvaret og har ledelses- og administrationserfaring samt visioner og viden om socialpsykiatri
  • er nysgerrig på den daglige drift og praksis
  • har et godt overblik, kan strukturere din hverdag og byder ind på ad hoc-opgaver
  • er nysgerrig og arbejder ud fra tillidsbaseret ledelse

Du kan forvente
Center Amager er en organisation med et højt fagligt ambitionsniveau. Vi arbejder målrettet og løbende med at skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø. Du har mulighed for at sætte et kulturelt, fagligt og ledelsesmæssigt aftryk i enheden.

Derudover kan du forvente et samarbejde med enhedens medarbejdere, hvor faglighed, sparring og understøttelse af borgerne er i fokus. Du deltager i supervision sammen med medarbejderne.

Samtidig arbejder enheden med borgerinddragelse og medindflydelse blandt andet via personale- og trivselsmøder.

Den ledelsesmæssige opgave og ansvar
Borgercenter Voksne tilpasser centerstrukturen, så den understøtter den igangværende faglige omstilling af centerstrukturen i socialpsykiatrien. Den 1. januar 2020 overgår Robert Jacobsens Vej til Center for Selvstændige Boformer og Sundhed.

Du skal være fagligt og ledermæssigt opdateret og deltage aktivt i ledelsesteamet – både lokalt og i centeret. Det er din opgave som botilbudsleder sammen med centerledelsen, afdelingslederen og medarbejdere at have fokus på den tværfaglige indsats, og at den enkelte medarbejders kompetencer bidrager til godt samarbejde med den enkelte borger, kollegaer og pårørende. Samtidig skal du understøtte medarbejdernes uddannelse i Recovery og psykosocial rehabilitering

Sammen med afdelingslederen skal du sikre den daglige drift, sparring og tilgængelighed for medarbejdere, samarbejdspartnere og pårørende. Ligledes skal du i tæt samarbejde med afdelingslederen og medarbejderne bidrage til den bedst mulige opgaveløsning og sammen med medarbejderne skal du skabe gode rammer for samarbejdet med pårørende og andre relevante samarbejdspartnere.

Det er dit ansvar som leder at sikre den pædagogiske, sociale og sundhedsfaglige indsats er i overensstemmelse med Københavns Kommunes mål, rammer og værdier for socialpsykiatrien. Botilbuddet har udarbejdet en udviklingsplan ud fra Socialforvaltningens Socialstrategi. Socialstrategien er målrettet borgere, der har behov for støtte og en social indsats. Udviklingsplanen kan rekvireres ved henvendelse til afdelingsleder Mai-Brith Hansen på 2142 0892.

Ansættelsesvilkår
Vi gør opmærksom på, at Center Amager indhenter straffeattester ved alle ansættelser. En ansættelse forudsætter, at der på straffeattesten ikke fremgår forhold, der kan have betydning for ansættelsen.

Robert Jacobsens Vej anvender referencer som en del af rekrutteringsprocessen. Vi indhenter referencer fra to tidligere arbejdspladser.

Tiltrædelse snarest muligt.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Britta Gerd Hansen på 5374 2211.

Søg via nedenstående link senest mandag den 21. oktober 2019
Vi forventer at afholde samtaler afholdes i uge 42.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Mandag den 21. oktober 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2