Teamleder til Center for Finans i Koncernservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Koncernservice søger teamleder til Kreditor med erfaring fra lignende stilling og område. Kontoret har ca. 55 medarbejdere og er placeret i Københavns Kommunes Center for Finans, med ca. 190 medarbejdere. Vores mål er at levere retvisende, sikker og effektiv regnskabsdrift af høj kvalitet med brugeren i fokus.

Center for Finans varetager alle typer regnskabsopgaver for kommunens syv forvaltninger inden for debitor-, kreditor-, bank- og finans samt afstemning, kvalitetssikring og opfølgning på kommunens balance. Sideløbende med de daglige driftsopgaver og opfølgning på driftsmål, arbejder vi med compliance, løbende forbedringer og optimering af regnskabsprocesserne.

Da der er mange snitflader til øvrige kontorer i Center for Finans og forvaltningerne, skal du være stærk til at samarbejde på tværs og involvere forvaltningerne.

Om stillingen
Du får det faglige ansvar for et stort team på 28 medarbejdere samt ansvar for fraværssamtaler og MUS mv. Du er ansvarlig for medarbejdernes korrekte registrering af tid, ferie, sygdom og flekstid mv.

Du sikrer den daglige drift og overholdelse af mål og prioriterer mellem de forskellige opgaver, som faktura- og kreditnotahåndtering, betalinger, udlæg, inkasso- og konkurssager.

Du refererer til kontorchefen for Kreditor Bank Refusion og har et dagligt samarbejde med de andre to teamledere i kontoret – og en bred kontaktflade i Center for Finans og hele Københavns Kommune.

Du bliver en del af en organisation i konstant udvikling og forandring, og en stor del af opgaven vil derfor være forandringsledelse og involvering af medarbejderne og relevante interessenter, så vi sikrer en holdbar udvikling.

Teamet besidder stor faglighed, og din opgave bliver at samle denne faglighed og være den koordinerende for teamet og stå i spidsen for den tværgående udvikling i kontoret, hvor du både indtager rollen som personaleudvikler og spillende træner. Du har begge ben på jorden og er i stand til at dykke ned i faglige områder og skabe forståelse for konkrete problemstillinger. Samtidig kan du bevare overblikket og se helheden på tværs af processer og organisatoriske enheder.

Du fejrer resultater og succeser i og med teamet.

Hvem er du?
Vi søger dygtige profiler med solid faglig ballast tilegnet via relevant uddannelse og erfaring.

Du har dokumenteret erfaring med ledelse, gerne fra en større regnskabsenhed.

Du har indgående kendskab til økonomistyringssystemet SAP Hana herunder kreditor- og finansmodulet, stamdata og autorisationer samt kender økonomistrukturen i SAP.

Du er fortrolig med regnskabsprocesser, risici og kontroller.

Du er tydelig og involverende i din ledelsesstil understøttet af empati, humor og lysten og evnen til at samarbejde på tværs

Regnskab er regnskab, så det er underordnet om din erfaring stammer fra den offentlige sektor eller fra private virksomheder. Vi ser det som en kvalitet, at vore medarbejderes erfaringer stammer fra så mange forskellige typer regnskabsfunktioner som muligt.

Du har gode samarbejdsevner og motiveres af en travl hverdag, hvor du løser de faste opgaver effektivt og med høj kvalitet. Og så er du proaktiv og kritisk nysgerrig.

Derudover forventer vi, at du er omhyggelig, løsningsorienteret og har en kritisk tilgang til løsningen af opgaverne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse 1. december 2019 eller snarest.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.

Vil du vide mere?
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kontorchef Peter Grønning på 6114 1945.

Søg via nedenstående link senest mandag den 21. oktober 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Mandag den 21. oktober 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2