Afdelingsleder til Familiehuset i Borgercenter Børn og Unge Amager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at skabe helhedsorienterede indsatser for børnefamilier på Amager, der har brug for særlig støtte? Har du lyst til at indgå i en dynamisk ledergruppe og lede en række fagligt dygtige medarbejdere?

Borgercenter Børn og Unge (BBU) Amager opnormerer lederbemandingen i den samlede foranstaltningsgruppe. Vi søger derfor en afdelingsleder, der skal sikre fortsat drift og udvikling af enhedens velfungerende Familiehus.

Om Familiehuset
Familiehuset er forankret i børnefamilieenheden BBU Amager, som er del af Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Familiehuset er en afdeling, der består af 25 engagerede familiebehandlere, som yder støtte til børnefamilier efter Servicelovens bestemmelser. Forløbene kan variere i tid og intensitet, men de tilrettelægges altid med udgangspunkt i konkrete mål, der formuleres i samarbejde med familien og familiens myndighedssagsbehandlere.

Vi bruger evidensbaserede metoder, og vi har en løsningsfokuseret tilgang til vores arbejde. Familiehuset har et bredt ydelseskatalog, der består af flere forskellige specialiserede tilbud. Aktuelt er vi desuden optaget af at implementere det evidensbaserede dialog- og evalueringsredskab Feedback Informed Treatment (FIT) og koble det til en styrket procesbaseret dokumentationspraksis.

Opgaver og ansvar
Den nye afdelingsleder vil overordnet set få ansvaret for Familiehusets drift, økonomi og faglige udvikling. Succeskriteriet for stillingen er, at Familiehuset fortsat kan tilbyde en kvalificeret støtte til de børnefamilier på Amager, der har mest brug for det. Vi arbejder helhedsorienteret, så det er nødvendigt, at den nye afdelingsleder formår at skabe sammenhæng mellem Familiehuset, enhedens myndighedsgrupper og det professionelle netværk i lokalområdet, der er opbygget over en årrække.

Kerneopgaven skal løses i tæt samarbejde med den resterende ledergruppe på BBU Amager og i særlig grad sammen med lederteamet for foranstaltningsgruppen – som udover dig består af en afdelingsleder og to koordinatorer.

Vi søger
Vi lægger vægt på, at du har erfaring som leder og med familiebehandlingsområdet fra tidligere jobs – gerne fra en politisk styret organisation. Din faglige ballast gør dig i stand til at tænke i nye, kreative og tværfaglige løsninger i familieforhold, der ofte rummer komplekse problemstillinger.

Udover dine ledelsesmæssige og faglige kompetencer indenfor familiebehandlingsområdet er det afgørende, at du kan sikre fremdrift i implementeringsprocesser og udviklingsopgaver. Vi søger en afdelingsleder, der kan skabe overblik i hverdagen og kan navigere i de organisatoriske rammer, som Familiehuset er en del af.

Som personaleleder lægger vi vægt på, at du er anerkendende og nærværende, og at du er tilgængelig og synlig i hverdagen. Du har gennemslagskraft og tager ansvar, samtidig med at du har tillid til dine medarbejderes faglighed og opgaveløsning.

Vi tilbyder
Du får personaleansvaret for en erfaren og engageret medarbejdergruppe. Herudover kommer du til at indgå i et dynamisk ’lederkollektiv’ bestående af seks afdelingsledere og en områdechef. I lederkredsen har vi gensidig respekt for hinandens fagområder og giver samtidig plads til indbyrdes perspektiver på opgaveløsningen.

Der er højt til loftet på BBU Amager, og der er altid plads til et godt grin. Vi sætter en dyd i at skabe en arbejdsplads, hvor der er plads til humor i et alvorligt og betydningsfuldt arbejde.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat fra den 1. januar 2020.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du rekvirere en funktionsbeskrivelse ved at skrive til Joen Håkonsson på [email protected].

Du er også velkommen til at kontakte områdechef Tine Michael-Lindhard på 2977 5052 eller afdelingsleder Henrik Gorm på 2095 9098.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, eksamensbeviser og evt. udtalelser.

Søg via nedenstående link senest søndag den 3. november 2019
Vi forventer at afholde 1. samtale i uge 46 og 2. samtale i uge 47.
Der vil blive anvendt test og cases i forbindelse med 2. samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Søndag den 03. november 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2