Forstander til plejehjemmet Huset William i Valby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Brænder du for at skabe hjemlige rammer og god livskvalitet for borgere på plejehjem? Vil du overtage roret på et veldrevet, nyt og dejligt plejehjem med dygtige og engagerede medarbejdere?

Huset William er et selvejende plejehjem med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Da vores forstander har valgt at gå på pension, søger vi en ny, energisk og fagligt ambitiøs forstander, der kan videreføre alt det gode arbejde, der er på Huset William i dag, og se alle de nye muligheder for fremtiden.

Om jobbet
Beboeres hverdagsliv og medarbejderes arbejdsliv er omdrejningspunkt i hverdagen.
Er du god til at skabe høj kvalitet i den daglige opgaveløsning? Er du en skarp kommunikator – både internt og eksternt? Kan du omsætte strategi til daglig handling? Og har du erfaring i, interesse for og flair for økonomi? Så er det dig, vi står og mangler som leder af plejehjemmet Huset William.

Vi tror på, at kompetente ledere giver kompetente medarbejdere og omvendt. Vi lægger vægt på, at man som leder løbende tænker helhed, strategi og udvikling ind i driften, og vi ønsker ledere, som siger, hvad de gør – og gør, som de siger. Ledere, der danner relationer og værner om den stærke kultur, der er for medarbejderinddragelse. Vi forventer, at du er den slags leder.

Som leder af plejehjemmet Huset William er du den ansvarlige for at skabe balance i de overordnede ledelsesmæssige kerneområder – administration af plejehjemmet (inklusive økonomistyring), udvikling og implementering af fremtiden, personaleledelse og daglig opgaveløsning. Det skal du stå i spidsen for, men du er ikke alene. Der er både dygtige mellemledere på plejehjemmet, lederkollegaer på tværs, der står klar til sparring – og en bestyrelsesformand og samarbejde med en områdechef, der begge holder af at være i dialog om tingene.

En central opgave bliver at få det nye hus til at fungere som en samlet helhed, hvor beboerne oplever sammenhæng og kvalitet i hverdagen. Andre aktuelle ledelsesopgaver er at styrke kvalitetsudvikling gennem forbedringsindsatsen og sikre implementering af de af kommunen besluttede politikker – lige nu særligt den nye ældrepolitik med fokus på frihed, tryghed og fællesskaber.

Som kommende leder skal du endvidere

  • være innovativ og have mod på at udfordre vaner og rutiner og være parat til at ændre, hvad der ikke giver mening
  • være en stærk personaleleder med evner for at skabe en udviklende arbejdsplads samt understøtte, kompetenceudvikle og supervisere medarbejderne
  • være rodfæstet under pres, tydelig og troværdig.
  • gerne have en sundhedsfaglig baggrund, men som minimum have arbejdserfaring inden for sundheds- og omsorgsområdet – og med stor praktisk solid erfaring i driftsledelse
  • have gode samarbejdsevner og kunne samarbejde bredt på tværs af centret
  • have relevant ledelseserfaring suppleret med en lederuddannelse på minimum diplomniveau – eller være interesseret i at tage fat på det

Hvem er vi?
Huset William er et selvejende plejehjem med driftsoverenskomst med Københavns Kommune.
Plejehjemmet er helt nyopført og beboerne er flyttet ind i forår og sommer – de fleste af dem fra det tidligere Kirsebærhavens Plejehjem.
Der er 56 beboere. Og der er ca. 50 ansatte på plejehjemmet, heraf 3 afdelingsledere.
Vi har eget produktionskøkken og prioriterer et tæt samarbejde mellem køkken, pleje og service.
Plejehjemmet er praktiksted for social- og sundhedshjælperelever, social- og sundhedsassistentelever og sygeplejestuderende, hvilket er med til at højne læringsmiljøet for alle.

Vi tilbyder

  • En dynamisk hverdag med et udfordrende og afvekslende job
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Medarbejdere, der står klar til at dele hverdagen med dig
  • Mulighed for at sætte dit præg på et nybygget hus og blive en del af en ambitiøs og udviklingsorienteret arbejdsplads, der vil være førende på kvalitet og faglighed

Du bliver en del af lokalområdets samlede ledergruppe og får god mulighed for sparring og samarbejde med kolleger fra andre enheder.

Løn- og ansættelsesforhold
Organisatorisk refererer stillingen til bestyrelsesformand Søren Vogelsang. I praksis er der ligeledes et tæt samspil med forvaltningens lokalområdechef Vivian Buse.

Stillingen er uden højeste arbejdstid og aflønnes efter gældende overenskomst.
Forventet tiltrædelse er den 1. februar 2020

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Søren Vogelsang på 2427 5506.

Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning har udarbejdet dels en mission og vision, dels et ledelsesgrundlag. Dem kan du læse nærmere om via disse link:

http://suf.kkintra.kk.dk/sites/suf.kkintra.kk.dk/files/media-root/Mission_og_vision_a4_20161118_v5_0.pdf.

http://suf.kkintra.kk.dk/sites/suf.kkintra.kk.dk/files/media-root/SUF_ledelsesgrundlag_h%C3%A6fte_0.pdf.

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 24. november 2019
Første runde samtaler afholdes den 28. november og anden runde den 13 december. Kandidater, der går videre til anden runde, skal igennem testforløb hos Genitor i perioden mellem de to samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Søndag den 24. november 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2