To driftsledere til Den Sociale Hjemmepleje København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi søger to ledere, som er i besiddelse af stærke IT og logistik kompetencer og har stort fokus på kvalitet og optimering af de to driftsenheder. Har du det, så kom og vær med til at lede en gruppe højt motiveret driftskoordinatorer og administrative medarbejdere.

Hjemmeplejecenter Syd og Hjemmeplejecenter Nord søger begge en enhedsleder, som kan stå i spidsen for en driftsenhed. Lederne skal understøtte den gode kerneydelse hos vores borgere.

Du vil være ansvarlig for

  • Vagtplanlægning
  • Disponering af borgerbesøg
  • Call-center (er under center Syd)
  • Øvrige administrative opgaver, der knytter sig til et hjemmeplejecenter

Om stillingerne
Kerneopgaven i hjemmeplejecentrene er at yde hjemmeboende borgere støtte til træning og rehabilitering, praktisk bistand, personlig pleje og hjemmesygepleje. Målgruppen er borgere, der kræver en specialiseret støtte for at kunne mestre hverdagen. Borgerne er som udgangspunkt mellem 18 og 65 år og har fysiske, psykiske eller socialpsykiatriske problemer/handicaps.

Centrene medvirker til dagligt at opfylde Socialforvaltningens ambition om at skabe social mobilitet og at understøtte borgerne i et selvstændigt og aktivt liv.

Hver driftsenhed skal dagligt levere godt 100 kørebøger i Syd og 150 i Nord til hjemmeplejen og hjemmesygeplejen både dag og aften. Nattevagten er tilknyttet center Nord.

Planlægningen kræver en meget systematisk tilgang til hjemmeplejens IT, hvor borgernes data og besøg kombineres med medarbejdernes vagtplaner. Dette kræver et stort overblik og stor datadisciplin, og det er i dette arbejde, centrenes væsentligste økonomistyring ligger, hvor der hele tiden er balance mellem borgerbesøg og medarbejderressource – samtidig med at borgerne har faste hjælpere og medarbejderne har kørebøger, der afspejler deres kompetencer og giver mest mulig tid hos borgeren. På IT-siden overgår vi til CURA i første kvartal 2020.

De centrale opgaver i den administrative gruppe er telefonpasningen i et call-center (placeret i Hjemmeplejecenter Syd) og løsningen af en række administrative opgaver bl.a. personaleadministration, IT-autorisation, organisering af transportmidler, nøgler og meget andet.

Vi forventer derfor, at lederne har en stærk profil på overblik, struktur, økonomi og evner at balancere dette med høj borgertilfredshed, høj medarbejdertrivsel og høj faglighed.

Vi tilbyder
Som enhedsleder for en driftsenhed bliver du leder for fire til fem driftskoordinatorer og en til tre administrative medarbejdere. Vi kan tilbyde dig en gruppe af engagerede medarbejdere, som forventer en synlig og tydelig leder, så I sammen opbygger en tillidsfuld hverdag, hvor der er fokus på borgerne, sammenhæng for borgerne og innovativ tænkning.

Du indgår i en centerledelse, der består af en centerchef, fire til fem enhedsledere og en vagtleder for aften/aften-nat. Du vil referere til centerchefen.

Din profil

  • Evner at arbejde systematisk, metodisk og logistisk i en hverdag med hyppige ændringer
  • Økonomisk indsigt, forståelse og viden
  • Stærke analytiske evner
  • Stærke IT-kundskaber, gerne kendskab til CSC Disponering og KAS vagtsystem.
  • Stærk logistikerfaring eller logistikbaggrund med evner til at kunne agere i en sundhedsfaglig virksomhed – har du en sundhedsfaglig baggrund er det et plus
  • Erfaring med personaleledelse og gerne distanceledelse
  • Gerne erfaring fra arbejde i en hjemmepleje eller anden sundhedsfaglig virksomhed
  • Rollemodel med hensyn til tilstedeværelse, holdninger, arbejdsmoral, loyalitet og som skaber af de daglige rammer for samarbejdet i egen gruppe og i centret

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Stillingerne er til besættelse den 1. januar 2020 eller aftale.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte centerchef Camilla Arent på 2479 5953 eller stabschef Mia Juel Weinreich på 2363 6377.

Søg via nedenstående link senest mandag den 18. november 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Mandag den 18. november 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2