Erfaren og engageret enhedschef til byplanlægning i Byens Udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at udvikle og planlægge fremtidens København? Vil du være chef for en enhed med 15-20 dygtige og engagerede medarbejdere?

I Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune søger vi en ambitiøs, kompetent og dedikeret enhedschef.

København vokser markant i disse år. Ambitionen er, at København også i fremtiden skal være en levende og ansvarlig by med kant. I Byens Udvikling er opgaven at omsætte ønsker fra politikere, borgere og investorer i lokalplaner, der tilgodeser behovet for både vækst og livskvalitet og sikrer, at København fortsat udvikler sig som en attraktiv storby.

I serviceområdet Byens Udvikling arbejder i alt fire byplanenheder med lokalplaner, stedsspecifik byudvikling (trafik, byrum m.v.) og byggesager. Gennem de senere år har ca. 80 medarbejdere – bl.a. arkitekter, byplanlæggere, trafikplanlæggere, jurister og grafikere bl.a. arbejdet med transformation og udvikling af fx Nordhavn, Carlsberg, Sydhavn og Østamager samt en lang række mindre planlægningsopgaver fordelt over hele byen.

Enhedschef for en byplanenhed: opgaver og forventninger
Som enhedschef har du personaleansvaret for 15-20 dygtige medarbejdere, og du er garant for den faglige kvalitet i enhedens opgaver.

Kerneopgaven i enhederne er udarbejdelse af lokalplaner, trafikplanlægning, byggesagsbehandling mv. samt politisk betjening af teknik- og miljøborgmesteren, Teknik- og Miljøudvalget og Borgerrepræsentationen. Opgaverne løses i tæt samarbejde med grundejere, investorer, rådgivere, borgere, lokaludvalg og andre interessenter, samt resten af Teknik- og Miljøforvaltningen og de øvrige forvaltninger i Københavns Kommune.

Du er klar til dialog med medarbejdere, borgere og bygherrer om sikring af høj kvalitet i planlægning og arkitektur, er fleksibel og løsningsorienteret. Du kan fremlægge en sag kort og sagligt for politikerne og rådgive i forhold til eventuelle politiske ønsker.

Til denne stilling forventer vi, at du har solide faglige kompetencer inden for byudvikling, byplanlægning og arkitektur, og at du kan navigere i et politisk system. Du er uddannet arkitekt, byplanlægger eller har anden relevant uddannelsesbaggrund. Du har solid ledelseserfaring bag dig og har erfaring fra en politisk ledet organisation.

Vi forventer, at du kan tage såvel de store briller på i forhold til byudvikling og samtidig have øje for den stedspecifikke kvalitet i et område. Vi forventer, at du kender forvaltningslov og byggelov og er langt inde i planlovgivningen.

Motiverende leder med stort drive
Som enhedschef i Center for Byplanlægning skal du både skabe synlige resultater og et godt arbejdsmiljø, og du skal evne at sætte retning og rammer. Du kan prioritere, er løsningsorienteret, ser muligheder og handler. Du bidrager til at udvikle arbejdspladsen til en attraktiv og effektiv arbejdsplads med høj kvalitet og orden i forholdene, der møder tillid fra vores politikere og respekteres af omverdenen.

Du prioriterer nærværende ledelse højt og evner at skabe et trygt og tillidsfuldt forhold til dine medarbejdere. Du bidrager til at skabe trivsel og motivation, har stor menneskeforståelse og arbejder for at skabe et udviklende og inspirerende arbejdsklima. Du skal sammen med den øvrige ledelse kunne prioritere i opgaverne og sætte en klar retning, og du skal gennem tydelig dialog og sparring med medarbejderne sikre, at de nødvendige beslutninger bliver truffet, og at opgaverne bliver løst til tiden og på et tilfredsstillende fagligt niveau. Desuden skal du deltager i chefgruppen i Byens Udvikling bidrage til serviceområdets samlede leverancer, herunder politikudvikling.

Vi forventer, at du herudover

  • har konkret erfaring med byplanlægning, arkitektur, byggeri, byggeøkonomi og ejendomsudvikling
  • har erfaring med at drive forandringsprocesser i et fagligt miljø
  • har gennemslagskraft og gode forhandlingsevner og kommunikerer let og ubesværet med både interne og eksterne interessenter
  • er helhedsorienteret og bidrager til det tværgående samarbejde
  • trives med et højt tempo og har overskud til et godt grin i en travl hverdag
  • møder dine omgivelser positivt, ligefremt og med en naturlig autoritet
  • anerkender betydningen af gode samarbejdsrelationer og søger helhedsorienterede løsninger

Vi tilbyder
Et spændende og udviklende lederjob, hvor du sætter præg på fremtidens København. Det sker i et godt kollegialt miljø, hvor du også har stor mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt som leder. Du vil blive en del af et dygtigt og kollegialt fællesskab i chefgruppen, hvor vi prioriterer faglig og ledelsesmæssig sparring højt. Center for Byplanlægning holder til i åbne omgivelser, centralt placeret på Njalsgade i København.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse den 1. januar 2020. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til cheflønaftalen for Københavns Kommune og gældende overenskomst. Lønniveauet i stillingen er omkring 600.000 kr.

Er du nysgerrig?
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Karsten Biering Nielsen på 2326 6230.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 19. november 2019.
Vi forventer at holde samtaler i uge 48.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Tirsdag den 19. november 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2