Teamleder til Gårdmandskorpset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Kan du lede, motivere og videreudvikle et engageret team på fem medarbejdere? Er du struktureret, i stand til at fordele arbejdsopgaver og er super skarp på det personalejuridiske område?
Hvis ”ja”, så er det måske dig, der skal være vores nye teamleder i Gårdmandskorpset.

Om Gårdmandskorpset
Gårdmandskorpset er en del af Administrativt Ressourcecenter i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Vi fokuserer på børnenes sikkerhed og trivsel, og derfor er det vigtigt for os, at rammerne for leg og udvikling er i orden. De opgaver vores engagerede gårdmænd varetager er derfor en bred vifte af serviceopgaver, herunder sikkerhedstjek af legepladser, græsslåning og ukrudtsbekæmpelse, tilsyn med ventilations- og varmeanlæg m.m. Til at administrere og hjælpe vores gårdmænd, har vi en HR-stab og en god håndfuld teamledere ansat.

Vi forstår vigtigheden af et højt renholdelses- og serviceniveau, vi trives med kundedialog og vi sætter gode relationer højt på dagsordenen.

Udover gårdmandsservice, tilbyder vi også energirådgivning. Denne rådgivning tilbydes af BUF Energiteam, som består af engagerede energiteknikere-, teknologer og energimanagere. I samarbejde med Gårdmandskorpsets gårdmænd og personalet på enhederne, hjælper BUF Energiteam med at finde energimæssige driftsbesparelser og potentielle effektiviseringsområder på de enkelte institutioner og skoler i Københavns Kommune.

Om jobbet
Som teamleder for vores administrative stab bliver det dit ansvar at sikre en smidig og ressourceeffektiv opgaveløsning, i samarbejde med teamet. Du er med til at sætte dagsordenen og udvikle organisationen, og du spiller en vigtig rolle i forhold til optimering af forretningsgange og medarbejderperformance, drift og økonomi, implementering af nye tiltag, ressourceestimering, og i det hele taget sørger du for struktur og orden i butikken – i tæt dialog med den øvrige ledelse. Du er garanten for, at ambitioner omsættes til praksis, og at vores kunder samt medarbejdere oplever god og fleksibel service.

Om dig
Du er en motiverende leder, der forstår at prioritere indsatser og fokusområder, og som er arbejdsom, handlekraftig, ærlig og god til at samarbejde. Desuden er du erfaren i at lede gennem andre, og du har det bedst, når du går forrest og sætter retningen for dine medarbejdere. Du har flair for udvikling og iværksættelse af procedure og du synes at kvalitetssikring samt opfølgning er noget af det fedeste i verden. Du er et menneske, der har pondus og er nærværende, samtidig med at du kan trives i et miljø, der er omskifteligt og i konstant bevægelse. Ord som ”fleksibilitet” og ”omstillingsparathed”, skræmmer dig ikke. Du kan se dig selv i en stilling, hvor du er med til at sætte dit eget hold, er med til at effektivisere arbejdsgange, sørge for opfølgning, og får mulighed for at skabe en fælles retning for dit team. Du ved hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret organisation og er skarp på gældende lovgivninger, især mht. det personaleadministrative område.

Vi forventer desuden, at du

  • har indgående kendskab inden for det personalejuridiske område, gerne indenfor den offentlige sektor
  • er struktureret, har gode it-kundskaber og organisations- og økonomiforståelse
  • har gode kommunikationsevner og kan begå dig blandt mange forskellige samarbejdspartnere og interessenter
  • har erfaring med ledelse
  • kan indgå i forhandlinger med fagforeninger og andre interessegrupper
  • er i stand til at optimere medarbejderes præstation og effektivisere arbejdsgange
  • kan udvikle og implementere nye strukturer og faste procedurer
  • ser positivt på det ”at sætte dit eget hold” og bestemme opgavefordelingen heri
  • kan koordinere diverse projekter i Børne- og Ungdomsforvaltningen
  • med lethed vil kunne danne dig et overblik over opgavefordelingen i teamet og de forskellige kompetencer, der ligger i staben
  • er en stærk kommunikator, både mundtligt og skriftligt
  • kan ”lægge asfalten mens bilen kører”, og skabe en fælles retning for dit team

Vi tilbyder en stilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling, et stærkt fagligt fællesskab, engagerede kolleger og medarbejdere, og ikke mindst en hverdag, hvor to dage aldrig er ens.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Marianne Saaby Andersen på 2675 4341.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. december 2019.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Torsdag den 12. december 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2