Uddannelsesleder til NEXT Uddannelse København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Om jobbet
Til NEXT Uddannelse København søger vi en dygtig leder til at stå i spidsen for en af vores brancheskoler. I samarbejde med det øvrige ledelsesteam, områdets direktør og alle de dygtige medarbejdere, vil du medvirke med til at drive og udvikle det samlede område og have det daglige ansvar for uddannelserne til frisør, kosmetiker og fitnessinstruktør.

Driften af skolen fylder meget, og til daglig vil du stå for ledelsen af ca. 25 undervisere fordelt på tre af vores adresser i hovedstadsområdet samt ledelsesansvaret for én af adresserne. På NEXT er undervisningen vores kerneydelse, og en af dine opgaver bliver derfor også at sætte retning for den faglige og pædagogiske udvikling i samarbejde med underviserne, så vi leverer uddannelse af højeste kvalitet.

Vi har fokus på ledelse og udvikling - også af dig – så du har gode muligheder for at udvikle dig inden for ledelse, pædagogik og administration. Vi forventer til gengæld, at du er klar på at lægge dig i selen for at dygtiggøre dig som en del af din kontinuerlige udvikling.

Vores forventning er, at du kan se og fremme potentialet hos dine medarbejdere, understøtte samskabende processer og ikke mindst formår at fremme en faglighed og pædagogik, der understøtter uddannelsens bæredygtighedsprofil og NEXT-organisationen som UNESCO verdensmålsskole.

Dine opgaver bliver helt konkret at
  • lede uddannelsesområdet og understøtte udviklingstiltag på dine uddannelser
  • varetage budgetansvar
  • være en synlig drivkraft i uddannelsens arbejde med den bæredygtige omstilling
  • bidrage aktivt til og kvalificere uddannelsernes udbud inden for arbejdsmarkedets uddannelser
  • samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, fx lokale uddannelsesudvalg, faglige organisationer, Serviceerhvervenes Uddannelsessekretariat, Oplevelsesområdets Faglige Udvalg, virksomheder og andre skoler.


Hvem er vi?
NEXT Uddannelse København er en af landets største erhvervs- og gymnasieskoler og udbyder eud, eux, htx, stx, hhx, 10. klasse og efteruddannelse på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Du bliver en del af ledelsesteamet på NEXT Industri, Medie, Skønhed med fire uddannelsesledere og en uddannelsesdirektør, der bliver din nærmeste leder. Derudover indgår du i den samlede ledelsesgruppe på tværs af NEXT, som pt. er i gang med et fælles, ambitiøst ledelsesudviklingsforløb, som du også vil tage del i.

NEXT Industri, Medie, Skønhed er et område med tre brancheskoler under NEXT, der har særligt fokus på at uddanne dannet og faglært arbejdskraft med kvalifikationerne til at bidrage til virksomhedernes grønne omstilling. Vi vil være et attraktivt uddannelsesmiljø, så endnu flere vælger vores uddannelser til, og flere af vores elever gennemfører deres uddannelse, og får en lærerplads allerede under deres grundforløb.

Stærke lederprofiler – der mestrer balancen mellem sikker drift og udvikling og eksekvering
Du har ideelt set en relevant videregående uddannelse og stærk erfaring med ledelse af et driftsområde i offentligt regi - det kan f.eks. være fra skoleområdet, Forsvaret, i kommunalt regi eller noget helt fjerde. Du har tillige erfaring med forandringsledelse og udviklingsprocesser, og formår at skabe opbakning og engagement hos dine medarbejdere. Du er vant til at navigere inden for rammerne af et budget, og har erfaring med at udvikle og eksekvere strategi.

Desuden lægger vi vægt på, at du som leder
  • er tydelig i din ledelsesstil, og kan sætte rammen for den pædagogiske udvikling hos lærerne i en politisk styret organisation med en skarp bæredygtighedsprofil
  • er samarbejdsorienteret, og finder det naturligt at tage ansvar, hvor du er åben omkring din egen afdeling, og engagerer dig i dine kollegers afdelinger
  • kan navigere i en stor partsstyret organisation
  • trives med forventning om gennemsigtighed, og kan sikre dokumenterede resultater
  • motiveres af, at NEXT på én og samme tid er en virksomhed og uddannelsesinstitution
  • har humor og en sund respekt for andres kompetencer og holdninger
  • er fleksibel og god til at opbygge og vedligeholde stærke relationer.


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid med primær funktion på Nørrebro og i Ishøj. Ansættelse og aflønning sker i henhold til cirkulære om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område. Lønniveau forhandles iht. cirkulæret.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod. Se film om NEXT.

Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest d. 13. marts 2022. Førstesamtaler afholdes løbende i uge 11+12 og tiltrædelse forventes pr. 1. Maj 2022.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte uddannelsesdirektør Martin Samsing på [email protected] eller på telefon 20955210. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er godt 1000 ansatte. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens 6.700 årselever elever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Søndag den 13. marts 2022

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2