Sektionsleder til Drift Fjernvarme Ledningsnet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Som sektionsleder bliver du en del af ledelsen i Drift Fjernvarme. Afdelingen Ledningsnet består af tre teams, som administrerer og vedligeholder fjernvarmenettet, vores underjordiske bygværker samt vores tunneler.

Fjernvarmesektoren er under store forandringer i disse år både regulatorisk og teknologisk. Derfor arbejder vi med indpasning af nye teknologier i det eksisterende fjernvarmesystem, hvor omdrejningspunktet i sektionen er et samarbejde om drift og vedligehold på vekslerstationer, spidslastanlæg, varmepumper, EL & SRO og indpasning af de nye teknologier.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Kommunikere tydelige sammenhænge mellem sektionens mål og de overordnede virksomhedsmål og strategien
  • Varetage det strategisk og ledelsesmæssige ansvar for sektionen
  • Overholde økonomiske rammer
  • Sikre effektivisering af arbejdsprocesser og medarbejderudvikling, sammen med den øvrige ledergruppe
  • Agere helhedsorienteret og bidrage til at optimere det tværgående arbejde i HOFOR
  • Deltage i den forretningsmæssige og faglige udvikling i Drift Fjernvarme
  • Varetage ansvaret for drift og vedligehold samt optimering af vedligeholdsløsninger
  • Være ansvarlig for arbejdsmiljøet, trivslen og sikkerheden i afdelingen Ledningsnet
  • Medvirke til udviklingen af Asset Management i Drift Fjernvarme

Som sektionsleder bliver du en del af en organisation i udvikling, og du får mulighed for at få indflydelse på denne udvikling over de kommende år. Du bliver samtidig en del af Drift Fjernvarmes ledelse, hvor du i samarbejde med driftschefen og de 2 andre sektionsledere vil indgå i et tæt samarbejde på tværs af organisationen.

Som sektionsleder for Ledningsnet refererer du til driftschefen for Drift Fjernvarme og har direkte personaleansvar for 3 teamledere. Den daglige ledelse af sektionens 41 engagerede medarbejdere udføres i tæt samarbejde med de 3 ledere, der refererer ind til dig.

Erfaring med ledelse og kendskab til energibranchen

Vores målsætninger og strategi fordrer en leder med fokus på at skabe helhedsorienterede resultater i et bredt samarbejde. Vi forventer, at du er en leder, der har fokus på trivsel, kommunikation og anerkendende ledelse og er god til at samarbejde

Vi forventer, at du har både ledelseserfaring og teknisk erfaring inden for energibranchen eller lignende fagområder. Vi forestiller os, at du er ingeniør, maskinmester eller har anden relevant baggrund, samt en uddannelse inden for ledelse. Du har erfaring fra et fagligt miljø og er vant til både at sikre overblikket og fremdriften samt tænke strategisk, og kan skabe resultater gennem motiverede medarbejdere.

Du har en anerkendende og positiv tilgang til det at lede medarbejdere, og motiveres af at se dit team skabe resultater. Du kan se potentialet i det tværfaglige samarbejde og ser frem til at indgå i et erfarent og engageret lederteam.

På det personlige plan er du struktureret og målrettet, og trives i en hverdag, hvor der skal ledes mange og ofte skiftende opgaver. Du er motiveret og følger opgaver og projekter helt til dørs. Du kommunikerer i øjenhøjde på alle niveauer i organisationen og formår at skabe gode relationer til både andre områder i HOFOR og eksterne samarbejdspartnere.

Du har sans for detaljerne og har sans for optimering af arbejdsgange og processer. Du har desuden en god forretningsforståelse, er udviklingsorienteret og skal sammen med lederne i driften være med til at gøre en forskel.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi. Fjernvarme er fremtidens bæredygtige varmeløsning. Kom og vær med på holdet der leverer fjernvarme til københavnerne.

Du kan læse mere om HOFOR og vores arbejde med at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef John Halkjær på telefon 2795 2816.

Ansøgningsfristen er den 30. september 2022 kl. 12.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse snarest muligt.

Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Fredag den 30. september 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
3. juni 2024 1
2. juni 2024 2