Ambitiøs pædagogisk leder til dygtige og selvledende medarbejdere i Havblik - Amager Kl...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Havblik er kendetegnet ved, at vi arbejder med Marte Meo som redskab, og Havblik er kendt for at være en tryg, hyggelig og meget populær institution. Det er en femgruppers institution med tre vuggestuegrupper og to børnehavegrupper.

Som pædagogisk leder i Amager Klynge F er det dine primære opgaver at:

  • understøtte og facilitere den pædagogiske udvikling i enheden Havblik og i klyngen
  • varetage den daglige personaleledelse og drift
  • styrke arbejdsfællesskabet
  • have fokus på faglig og nærværende ledelse
  • være en del af en visionær og ambitiøs klyngeledelse

Amager Klynge F (A Klynge F) består af 7 enheder på 12 matrikler: Ingolfs Allé/Følfodsvej, Havblik, Nordlys, Søstjernen, Den Grønne Planet, Fritidsinstitutionen ved Gerbrand samt Børnehuset GAIA. Klyngen består af ca. 1.200 børn i alderen 0 - 9 år samt ca. 250 medarbejdere.

A Klynge F’s ledelse har fokus på høj faglighed og har udarbejdet en vision, der skal danne mål for vores fremtidige samarbejde. Visionen er: ”Klyngens børns skal have vilje, evne og mod til at udvikle deres personlige potentiale og tage del i forpligtende demokratiske fællesskaber”. Nøgleordene for dette er fællesskab, karakterdannelse og Marte Meo, som pædagogisk redskab.

Vi ved, at vi ikke er noget alene, hverken som mennesker eller som enhed, og at samlet står vi alle stærkere. Vi har ansvaret for at opdrage vores børn og unge til at være gode samfundsborgere, og dette ansvar tager vi alvorligt. Det samarbejder vi fokuseret på og i øjenhøjde med forældrene om.

I klyngen arbejder vi også seriøst med arbejdsfællesskaber, både i den enkelte enhed og på tværs i klyngen.

Resultatforventninger på kort og mellemlang sigt
I Havblik er vi i en faglig udvikling hvor vi er ved at tilegne os Marte Meo metoden, blandt andet er en af kollegerne ved at uddanne sig til Marte Meo terapeut, og det er forventeligt, at du som leder implementerer og forankrer arbejdet med Marte Meo, samt har fokus på den nye læreplan og arbejdet med ejerskabet til dette. Det er vigtigt, at du som leder arbejder på at fastholde det høje faglige niveau og sikrer gode medarbejderforhold for alle vores dygtige og engagerede pædagogiske medarbejdere.

Det er centralt at der skal være tid til faglig ledelse helt tæt på medarbejderne. Samtidig skal der være fokus på personaleledelse samt drift. Ledelsesteamet er meget aktivt, og der er mange tiltag i gang. Vi forventer, at du deltager aktivt. På lidt længere sigt skal du lykkes med at implementere visionen for klyngen i Havblik samt fastholde fokus på kerneopgaven. Du skal som pædagogisk leder kunne sætte retning og tænke innovativt.

Dit ledelsesrum og klyngens ledelse
Der er et stort ledelsesrum som pædagogisk leder i A Klynge F, dog under ansvar overfor klyngelederen. Ledelse i A Klynge F udøves med tillid som et af nøgleordene. Der er løbende sparring med klyngelederen, og vi har etableret nære netværksgrupper mellem de øvrige pædagogiske ledere. Vi har respekt for hinanden og forventer, at alle byder ind i de mange forskellige opgaver og tager aktiv del i diskussioner og faglige debatter.

Nogle af de tiltag, vi arbejder med lige nu, er:

  • Fælles læreplan for A Klynge F
  • Klyngens vision og implementeringen af denne
  • Definition af kerneopgaven
  • Nyt MUS/LUS koncept for A Klynge F
  • Klyngeledelsesprofilen
  • Arbejdsfællesskaber og dermed udvidelse af samarbejdet mellem enhederne, blandt andet gennem pædagogisk udvalg

Du har en grundlæggende respekt for, hvad ledelsesrollen indebærer af ansvar og forpligtigelse. Du kan relativt hurtigt træffe velbegrundede og velovervejede beslutninger, når situationen byder det, og du kan handle på kritik og forslag til forbedringer. Du skal kunne lede i kompleksitet.

Du skal være visionær, anerkendende og have fokus på muligheder. Du skal kunne motivere og inspirere samt have mod til at udvikle og skabe medejerskab af den pædagogiske udvikling. Medarbejderne i Havblik er meget selvstyrende og selvledende og har behov for en leder, der sætter tydelig retning og kurs.

I klyngeledelsen ser vi frem til at byde en ny pædagogisk leder velkommen ind i vores team, et team hvor vi har stor respekt for hinandens forskelligheder, og stiller gensidige krav og har store forventninger til hinanden.

Du er en del af et klyngeledelsesteam og er derfor åben overfor den øvrige ledelses indflydelse på måden at udøve ledelse og god pædagogik på i alle enheder i A Klynge F. Vi forventer også, at du kan og vil medvirke til at sikre god ledelse i klyngen og i de øvrige enheder i klyngen.

Ledelse tæt på …

Erfaren leder
Du må gerne have erfaring som leder med særlig vægt og fokus på personaleledelse, pædagogisk udvikling samt samarbejdet og inddragelsen med og af forældre og andre interessenter.

Ambitiøs pædagogisk ledelse
Du skal være ambitiøs på organisationens samt egen vegne og selv gå foran i forandringsprocesser. Du skal med faglig indsigt og viden være inspirator for fortsat faglig udvikling.

Du trives med at blive udfordret på din faglighed og dine antagelser og går gerne i undersøgelsesfeltet for at kvalificere dine beslutninger. Samtidig kan du også, når det kræves, stå fast og fastholde fokus på fagligheden. Du har personligt mod og gennemslagskraft.

Anerkendende
Du har en anerkendende tilgang til børn, forældre, medarbejdere, kolleger og andre interessenter. Du kommunikerer assertivt og har respekt for andre synspunkter og meninger. Du er en stærk kommunikator og udtrykker dig generelt positivt.

Du har en konstruktiv og generel positiv tilgang til dine omgivelser og møder børn, forældre, medarbejdere og øvrige ledelseskolleger med en grundlæggende tillid. Du vægter medinddragelse og har en grundlæggende forståelse for de mange forskellige processer, som dette indebærer. Du udviser fleksibilitet.

Forældreinddragelse
Du skal prioritere et godt samarbejde med forældrene, hvor kommunikation og inddragelse er fokuspunkter. Det er centralt, at du prioriterer forældrepartnerskabet.

Marte Meo
Havblik har gennem de sidste år arbejdet med Marte Meo som metode og det er vigtigt at du kan understøtte den fortsatte udvikling og kvalificering af denne metode med støtte af enhedens eller klyngens Marte Meo terapeuter.

Inden du søger
Vi ser gerne at du har en ledelsesuddannelse som fx Diplom i Ledelse.

Vi forventer du besøger Havblik, inden du søger stillingen. Kontakt klyngeleder Helle Bak for at lave en aftale.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til klyngeleder Helle Bak på 3045 4753.

Stillingen er på fuld tid og løn efter gældende overenskomst med LFS/FOA. Tiltrædelse er 1. november 2019 eller snarest.

Søg via nedenstående link senest søndag den 1. september 2019

Første samtalerunde er den 5. september 2019 i tidsrummet kl. 15.30 – 19.30.
Anden samtalerunde er den 10. september 2019 i tidsrummet kl. 15.30 – 18.00, til sidste samtalerunde skal du forberede og fremlægge en case.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Søndag den 01. september 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2