Koordinator i sekretariatet for kompetenceudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Koordinator i sekretariatet for kompetenceudvikling

I Amgros udvider vi netop nu med en spændende stilling som koordinator i sekretariatet for kompetenceudvikling. Så hvis du trives med at have mange bolde i luften, er administrativt stærk og drømmer om et job, hvor ikke to dage er ens, er dette måske jobbet for dig?

Som koordinator får du både dine egne ansvarsområder, men vil også skulle indgå i et team, hvor vi hjælper hinanden. Du vil dagligt bidrage med en bred vifte af opgaver:

  • Bidrage til at arrangere møder i Fagligt Forum for Kompetenceudvikling, FKU, og øvrige netværk, herunder understøtte den praktiske afvikling af aktiviteter
  • Bidrage til kursusdrift og kontakt til kursister
  • Deltage på de faglige sekretærers møder
  • Bidrage til at udvikle og vedligeholde kursuskatalog og kursushjemmeside
  • Arrangere og koordinere afvikling af arrangementer for studerende (koordinere med oplægsholdere, udarbejde program, lokaleforplejning med videre)
  • Bistå kursuslederne på sygehusapotekerne med at indkøbe kursusmaterialer, sparre med kursusledere, vedligeholde materiale med videre.
  • Bidrage med administrative opgaver i forbindelse med løbende FKU strategiarbejde
  • Skabe overblik over relevante karrieremesser med henblik på at rekruttere medarbejdere til sygehusapotekerne.

Kompetencesekretariatet, der er en del af Amgros ledelsessekretariatet, arbejder med forståelse for sygehusapotekernes hverdag at skabe de bedste forudsætninger for fælles udvikling samt for at effektivisere og dele viden på tværs af sygehusapotekerne i Danmark. Kompetencesekretariatet betjener sygehusapotekernes og Amgros’ faglige forum for kompetenceudvikling (FKU). Kompetencesekretariatets hovedopgave er at bidrage til kompetenceudvikling med det mål at udvikle og fastholde medarbejdere og ledere på de danske sygehusapoteker.

Kompetencesekretariatet består i forvejen af en teamkoordinator og en koordinator.

I Amgros får du alle muligheder for at udfolde hele paletten af din viden. Og så kommer du i øvrigt til at arbejde i et travlt, men rart og uformelt miljø, hvor vi har det godt og kan grine sammen.

Sundhedsfaglig baggrund og solid erfaring med koordinering og drift

Vi forestiller os, at du har en sundhedsfaglig baggrund og flere års erfaring med administrativt arbejde, gerne fra anden kursusvirksomhed. Du arbejder systematisk, struktureret og kan holde flere bolde i luften samtidigt med, at du har øje for detaljen. I denne stilling er din kontaktflade stor. Vi stiller derfor krav til din evne til at skabe og vedligeholde gode og konstruktive relationer til rigtig mange mennesker. Her får du brug for gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du trives i et miljø, hvor man vægter selvledelse højt, og i en rolle, hvor du skal koordinere både internt og eksternt. Du kan derfor også helt naturligt planlægge og tilrettelægge dit arbejde, så du udnytter din tid optimalt og leverer høj kvalitet til aftalt tid.

Ledelsessekretariatet – din nye afdeling

Du får ni gode kollegaer i vores Ledelsessekretariat med forskellig baggrund. Vi sætter en ære i at have høj faglighed og integritet – altid med det overordnede formål at yde den bedste rådgivning, så vi sammen kan skabe forudsætninger for mere sundhed for pengene. Vores arbejdsmiljø er uformelt og åbent med korte beslutningsveje, og vi har det rigtig godt i hinandens selskab. Vi har selvfølgelig perioder, hvor vi har travlt, men vi prioriterer en fornuftig Work-life-balance – vi tror på, at en hjerne i balance ganske enkelt skaber bedre resultater.

Kontakt og ansøgning
Kan du genkende dig selv i rollen som koordinator i Amgros, så send din ansøgning senest den 28. november. Vi afholder 1. samtaler den 5. og 6. december 2019.

Ønsker du yderligere oplysninger om det specifikke faglige indhold i stillingen, Ledelsessekretariatet eller Amgros, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Terese Teilmann på tlf. 8871 3070.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Torsdag den 28. november 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 5
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5