Kontorchef til udvikling af Skatteforvaltningens mest centrale elementer – Core

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være en del af et kreativt, digitalt udviklingsmiljø, der skal udvikle de centrale elementer i ny Infrastruktur? Er du erfaren, ambitiøs og visionær inden for agil metode, eventsource- og micro-service systemer?

Som vores nye kontorchef for Udvikling Kernefunktioner får du mulighed for at være det centrale omdrejningspunkt om udviklingen og implementeringen af nogle af de centrale elementer i SkatteforvaltningensInfrastruktur.

Kontoret er nyt og skal bygges op fra bunden, og du skal derfor være med til at definere kontorets funktion, og hvordan det skal fungere. Vi vil gerne opbygge et moderne It-kontor, der arbejder agilt (SAFe), har fuld integration til DevOps, er i Cloud og bygger moderne arkitektur. Vi forestiller os et team af medarbejdere i kontoret, hvor medarbejderne er eksperter på hvert deres område og er dem, der sætter retningen på tværs af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har udviklet en ny horisontal målarkitektur, der indeholder mange elementer, der fællesudnyttes på tværs af forretningsområder. Udvikling Kernefunktioner skal forestå udviklingen af disse centrale komponenter, og eksempler kan være Integrationsplatforme, den fælles struktur for finansielle transaktioner og udstilling af API‘er. Da den udviklede funktionalitet skal bruges af projekter og programmer i organisationen er samarbejde centralt. Man vil altså i mange relationer fungere som en Shared Serviceleverandør til projekter og programmer. Definitionen af opgaver er dog ikke endelig, og du får en afgørende rolle i bidrage til at definere afdelingens opgaver.

Kontoret skal have en stærk faglig kultur og et kreativt miljø, der fremmer teknologiske diskussioner og er med på ”noderne” i forhold til nye teknologier. Vi vil gerne dyrke det faglige fællesskab og udfordre mulige ikke værdiskabende rammer. Formålet er selvfølgelig gennem en høj faglighed at skabe tidssvarende og fremtidssikrede løsninger funderet i moderne It-løsninger. For at gøre dette, skal vi fremme et agilt mindset, hvor vi arbejder i teams, har en MVP-tilgang og en hypotesedreven tilgang til udvikling.

Som chef for kontoret Udvikling Kernefunktionalitet bliver dine opgaver primært at:

  • sikre forretningsorienterede løsninger af enablers i arkitekturen
  • være en god kommunikator af teknologi til projekter og forretning
  • sikre samarbejde med organisationens projekter og programmer
  • gennemføre digitale udviklingsprojekter med fokus på kort ”time to market”, høj kvalitet og høj genanvendelighed på tværs af arkitekturen
  • være faglig leder og personaleleder for en voksende afdeling af dygtige udviklingsteams
  • sikre effektive arbejdsgange i kontoret og deltage aktivt i PI-planning-proces på tværs af projekter
  • håndtere interessenter, herunder oplæg til styregrupper, beslutningsfora og projektrapportering
  • sikre udarbejdelse af funktionelle og nonfunktionelle krav til It-understøttelse, med fokus på anvendelse bredt i It-landskabet
  • deltage i definitionen af kontorets raison d’être


Arkitektur og Udvikling – dit fagområde
Arkitektur og Udvikling er en del af forretningsområdet It-udvikling i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som har ansvar for den It-tekniske del af Skatteforvaltningens It-projektportefølje. De øvrige kontorer beskæftiger sig med hhv. programmer og projekter fra et implementerings- og metodeperspektiv, ligesom arkitektur- og It-roadmap også er forankret her.

Miljøet i It-udvikling er præget af en uformel og dynamisk atmosfære, og til daglig dyrkes det kollegiale fællesskab med fokus på trivsel og personlig udvikling. Vi har et godt ledelsesteam, der samarbejder på tværs af fagområdet med helheden for øje. Vi understøtter og udfordrer hinanden og trækker på hinandens kompetencer. Du får en leder, der forstår teknik og som tror på autentisk lederskab, uddelegerer ansvar og giver sparring og sætter retning. Vi har en ærlig og positiv dialog, der sikrer trivsel og udvikling.

Vi har fokus på tværfaglighed og søger en chef, der evner at støtte op om og videreudvikle de faglige og sociale fællesskaber på tværs af hele Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Faglig og engageret personaleleder
Vi søger dig, som brænder for teknologi – en techie guy – der samtidig er en dygtig personaleleder. Du har deltaget i udviklingsprojekter og bevist, at du kan levere moderne It-løsninger. Du har solid ledelseserfaring og indgående erfaringer med agile It-projekter, der har haft stor forretningsmæssig betydning.

Du har en videregående uddannelse, gerne fra DTU eller ITU, og har teknisk indsigt og forstår samtidig implementeringssiden af digital udvikling. Du er udadvendt og er god til at skabe relationer med alle interessenter. Du er struktureret og fagligt ambitiøs. Du tager initiativ og motiveres af at levere løsninger, der gør en forskel, og som har et klart samfundsmæssigt formål.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 24. maj 2020. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underdirektør Jan Smith på 7237 2003.

Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37.

Ansættelse sker som udgangspunkt på varige vilkår, men der vil eventuelt være mulighed for ansættelse på åremål.

Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Nybrovej 110 - 116, 2800 Lyngby.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 5