Stabschef til Landsdelsregion Øst på Kastellet i København.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Som chef for regionsstaben får du en spændende hverdag med afvekslende opgaver, hvor du vil få rig mulighed for at få bragt dine operative og ledelsesmæssige kompetencer i spil.
Du vil få en vigtig funktion i forhold til regionens virke og samarbejde – ikke alene med
Hjemmeværnskommandoen og de underlagte enheder, men også i forhold til det øvrige
Forsvar, beredskabet og politiet.

Om os

Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen med domicil på Kastellet i København. Landsdelsregionen er i forbindelse med operative indsættelser normalt underlagt Hærkommandoen. Landsdelsregion Øst består af en stab, seks underlagte hærhjemmeværnsdistrikter, to lokalforsvarsafsnit, en forbindelsesofficerssektion samt Hjemmeværnets Særlige Støtte -og Rekognosceringskompagni (SSR). Hvert hjemmeværnsdistrikt er organiseret med en stab og mellem fem og seksten frivillige underafdelinger.

Landsdelsregionen er som en del af hjemmeværnet en militær beredskabsorganisation. Landsdelsregionen befinder sig i en brydningstid, hvor fokus er på omstilling som operativt hovedkvarter i rammen af nationale operationer, samtidig med at det frivillige Hjemmeværn skal udvikles til fremtidens Hjemmeværn.

Vi har fokus på nationale operationer, herunder særligt i rammen af forsvaret af Danmark. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret og at løse militære opgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret og i rammen af samfundets beredskab. Ligeledes koordinerer vi den samlede militære støtte til samfundet i forbindelse med f.eks. naturkatastrofer, ekstremt vejr og terroranslag. Regionen har et tæt samarbejde med Hjemmeværnskommandoen, Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Hærkommandoen, Politikredsene i regionen, Redningsberedskabet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.

Regionsstaben har 38 civile og militære medarbejdere og består af Operation-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Logistiksektionen (G1/4/8) og Kommunikationssektionen (G9). Vi er en moderne og fremtidsorienteret arbejdsplads med et operativt fokus. Vi balancerer, at opgaven er i centrum med trivsel i hverdagen. Vi er ligeledes kendetegnet ved dygtige og hjælpsomme kolleger, hvor engagement, professionalisme, humor og samarbejde er en del af en meget dynamisk hverdag.

Om stillingen

Som stabschef er du direkte ansvarlig for stabens samlede virke og for, at stabens opgaver styres og løses ressourcebevidst og helhedsorienteret. Du udgiver direktiver, anvisninger og kontrollerer stabens virksomhed, herunder prioriteringen af foreliggende opgaver, samt sikrer fornøden koordination på tværs mellem sektionerne, og du leder stabens opgaveløsning op mod Hjemmeværnskommandoen, Hærkommandoen og ned mod hjemmeværnsdistrikterne.
Du forestår i koordination med regionschefen, den assisterende stabschef og chefen for Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektion den overordnede ledelse af regionens operations -og plancenter, og du kan situationsbestemt virke som næstkommanderende på vegne af chefen.

Du har selvstændigt ansvar for personaleledelse af fire underlagte sektionschefer og koordinerer med regionensbefalingsmanden og InterForce medarbejderen. I samarbejde med sektionscheferne udarbejdes stabens produkter, og på den baggrund træffer du beslutninger og fremsætter anbefalinger om forhold, der skal forelægges regionschefen til godkendelse. Du er ansvarlig for stabens uddannelse, løbende kompetenceudvikling og dens vedvarende beredskab. Din nærmeste chef er regionschefen, og du vil efter behov skulle fungere som dennes stedfortræder. Stabschefen er samtidig regionschefens nærmeste sparringspartner og rådgiver.

Det må forventes, at du gør tjeneste enkelte aftenener og i weekender i løbet af året. Forvent ca. 8-10 dages tjeneste i weekender årligt. Der vil dog være god mulighed for at planlægge og tilrettelægge din tjeneste fleksibelt, så den kan rumme både almindelig daglig tjeneste samt tjeneste i weekender og om aftenen. Derudover vil der være mulighed for hjemmearbejdsdage.

Om dig

Det forventes, at du har relevant erfaring fra operativ tjeneste, gerne fra kamptropperne, og at du har haft stabstjeneste på styrelsesniveau og/eller operative stabe. Du har evnen til at motivere dine medarbejdere og skabe et godt arbejdsklima i staben. Du er rede til at indgå i et pragmatisk og konstruktivt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere. Det er vigtigt, at du selvstændigt kan løse opgaver og har gode kommunikationsevner med henblik på at formidle målsætninger og budskaber på skrift og i tale. Det vil være en fordel, såfremt du har indgående kendskab til og forståelse for de vilkår, der knytter sig til Hjemmeværnets virksomhed, herunder erfaring fra tjeneste med ledelse af frivillige soldater og personel af reserven, fx fra tidligere tjeneste ved et hærhjemmeværnsdistrikt, en landsdelsregion, Hjemmeværnsskolen eller Hjemmeværnskommandoen. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har en operativ videreuddannelse. Du bør yderligere kunne opfylde nedenstående krav:

- En baggrund som officer og har gennemført videreuddannelse Trin II for militære ledergruppe eller anden ækvivalerende uddannelse

- Gode analytiske evner, der modsvarer stillingens krav til det operative og daglige virke, herunder relevant erfaring og gode resultater fra udsendelse i internationale operationer,

- Bred ledelsesmæssig baggrund samt interesse og evner for ledelse og kommunikation i en frivillig organisation, herunder forandringsledelse,

- Evnen til at tænke og virke gennem et helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde.

- Udfylder dit ledelsesrum og leder efter princippet om mission command

- Virker rolig og afbalanceret i travle perioder.

Som en del af Hjemmeværnets chefkreds er du en vigtig medspiller i udviklingen og implementeringen af Hjemmeværnets og koncernens strategier, som du gennem din organisation formår at omsætte i samarbejdet med dine kollegaer, medarbejdere og frivillige samarbejdspartnere.

Du skal være helhedsorienteret, handlekraftig og i stand til at håndtere vekslende krav til opgaveløsninger, arbejdsindsats og ressourcer. Dine samarbejdsevner skaber forudsætninger for, at vores kunders behov integreres i løsningen af vores opgaver.

Ansættelsesvilkår

Dit faste tjenested vil være i København.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Derudover er der mulighed for at forhandle et personligt tillæg.
Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for at ansættelsen kan ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37.
Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Såfremt du er udpeget til deltagelse i en international operation, skal du gøre opmærksom herpå i din ansøgning.
Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde godkendelsen i hele din ansættelsesperiode.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds -og
tandlægevurderinger kan erklæres fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Stillingen er til besættelse snarest.

Kontakt og ansøgning
Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefen ved Lands-delsregion Øst, oberst Peer Sander Rouff, på telefon 7221 7230, e-mail [email protected], eller stillingsindehaveren STCH, oberstløjtnant Kenneth Starskov, på telefon 7221 7231, e-mail [email protected]. Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarets Personalestyrelse, HR-konsulent, Ava Leonora Berg på telefon 32665136, mail [email protected]. Ansøgning sendes elektronisk via linket ”søg stillingen”. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en evt. samtale.

Ansøgningsfrist er den 19. september 2021, og det forventes at samtaler afholdes uge 38/39 2021. Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning. Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Dette betyder, at du blandt andet er for-pligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende missioner med videre.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Byggeleder til spildevands- og klimatilpasningspro...

    I de kommende år investeres der massivt i at klimatilpasse Hovedstadsområdet og minimere risikoen for oversvømmelser af byerne. Vi søger nu en dygtig byggeleder, der kan være med til at sikre genne..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - København V

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Head of Property Management - Styrk vores position...

    Er du drevet af at sætte barren højt for at kunne levere ejendomsadministration af høj kvalitet? Og vil du være med til at drive den faglighed og udvikling, der skal til for at kunne levere værdisk..
    • Afdelingsleder
    • Valby
    Få mere info
  • Compliance Project Manager

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. oktober 2024 6
30. september 2024 7
29. september 2024 6
28. september 2024 7
27. september 2024 7
26. september 2024 7
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 7
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 5
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5