Head of International Finance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København Ø

Røde Kors i Danmark (DRC) er en del af Røde Kors-bevægelsen, som er verdens største humanitære organisation med 11 millioner frivillige i 192 lande. Røde Kors er altid til stede. Røde Kors i Danmark hjælper internationalt i de mest skrøbelige områder, hvor kun få har adgang og hvor kriserne er komplekse. Vi er pt. engageret i 21 lande i Afrika, Mellemøsten, Asien og Europa, hvor vi samarbejder med det lokale Røde Kors-selskab, Den Internationale Røde Kors Komité (ICRC) eller Forbundet (IFRC) og i stadig større grad med eksterne partnere. I 2020 anvendte DRC 600 mio. kr. på det internationale hjælpearbejde.

Vi søger en erfaren og udviklingsorienteret leder til vores sektion for International Finance. Sektionen består i København af 10 dygtige og engagerede Internationale Finance Officers (IFOs), som har ansvaret for at rådgive, assistere og controlle DRCs internationale programmer og projekter i tæt samarbejde med de regionale og lokale Finance Managers i udesystemet. Som faglig leder for det samlede international finance, vil samarbejdet med især regional finance managers udgøre et væsentligt fokus.

Røde Kors i Danmark implementerer nyt ERP-system per 1. januar. Det nye system vil give en række forbedringer og muligheder for effektivisering, bedre adgang til finansdata og forbedret rapporteringen til donorer og andre interessenter – i særdeleshed på det internationale område. Der er tale om en stor og vigtig forandring, som du, som Head of International Finance, skal være med at drive og lede dine medarbejdere og vores kollegaer i udesystemet godt igennem. Vi lægger derfor vægt på, at du har en solid ledelseserfaring og branchekendskab.

Som leder af sektionen har du det overordnede ansvar for budgettering, monitorering og finansiel rapportering til ledelse og donorer (Danida, EU DEVCO, ECHO, mv) i tæt samarbejde med den internationale afdeling. Du arbejder strategisk og proaktivt på at styrke den finansielle kapacitet på hovedkontoret og på landekontorerne i udlandet.

Head of International Finance refererer til økonomidirektøren, og indgår i ledergruppen i økonomiafdelingen. Samtidig vil du have et tæt samarbejde med den Internationale direktør og sidde med i Extended Management Team i den internationale afdeling.

Dine hovedopgaver

  • Daglig ledelse af sektionen for International Finance – herunder ansvarlig for styring, prioritering og koordinering af sektionens opgaver,
  • Arbejde strategisk med at udvikle kapaciteten i den finansielle organisation i Røde Kors i Danmark og udesystemet
  • Sikre godt samarbejde internt såvel som på tværs af Røde Kors i ind- og udland samt med eksterne samarbejdspartnere, herunder jævnlige besøg til de regionale og lokale landekontorer,
  • Sikre økonomisk overblik, sparring og beslutningsgrundlag til ledelsen i International Afdeling,
  • Optimere, standardisere og implementere processer, systemer og forretningsgange indenfor international finans lokalt og internationalt,
  • Sikre at læring fra revisioner, analyser og processer opsamles og indgår i afdelingens udvikling,
  • Sikre compliance i forhold til DRCs finansielle forretningsgangsbeskrivelser (SOPs) og donorkrav.

Din profil / vores forventninger til dig

Det er afgørende for stillingen, at du har en solid ledelseserfaring, gerne fra en lignende stilling, og har erfaring med at lede forandringer. Endvidere er kendskab til Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations en fordel, da en stor del af ledelsesopgaven den første tid vedrører den succesfulde implementering af nyt ERP-system.

Vi lægger vægt på, at du udviser god ledelse og har gode samarbejdsevner med kollegaer ude og hjemme. Som leder er du empatisk, synlig, motiverende og udviklende. Du er tydelig og respektfuld i din kommunikation og er i stand til at formidle komplekse økonomiske sammenhænge mundtlig og skriftligt på både dansk og engelsk - hvis du taler fransk, er det en fordel. Herudover forventer vi, at du:

  • Besidder viden om international finans fra en tilsvarende organisation,
  • Har en skarp analytisk sans og arbejder systematisk og struktureret,
  • Har gode samarbejdsevner og formår at skaber klarhed, tillid og tryghed
  • Kan udvise fleksibilitet i forhold til arbejdstider og rejseaktivitet.

VilkårSom sektionsleder for International Finance fastansættes du på Røde Kors' overenskomstmæssige forhold, der ligger op ad den statslige overenskomst. Lønindplacering afhænger af dine erfaringer og kvalifikationer. Vi kan ikke matche lønniveauet i privatsektoren, men vi kan tilbyde et udviklende, udfordrende job, som i den grad er meningsfyldt.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Louise Isafold på tlf. 9117 7425 eller e-mail [email protected].

Vi afholder løbende samtaler. Ansøgning og CV modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem, og skal være os i hænde senest den 10. december 2020.

Forventet tiltrædelse: 1. februar 2022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Fredag den 10. december 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 9
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 7
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7