IT og teknisk projektkoordinator til Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) Infrastruktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du erfaring med IT og koordinering af it-leverancer og vil du være med til at lede nogle af Danmarks mest spændende infrastruktur projekter?

Med rollen som IT og teknisk koordinator i CIMT-infrastruktur, får du chancen for at blive omdrejningspunkt og inspirator med tilsvarende stor indflydelse. Succeskriterierne er bl.a. høj leverancesikkerhed, og kvalitet indenfor den aftalte tid og budget. Vi har en stor projekt- og leverancemodenhed, og der er god mulighed for at bidrage med din viden og erfaring i forhold til at vores professionalisme inden for agil leverance kvalitet.

Vores fokus er at sikre sammenhængende, standardiseret it på tværs af regionens hospitaler. Udgangspunktet er faglighed, kundenær sammenhængende service og effektivitet med fokus på helheden og stordriftsfordele.

Med leveranceansvar indenfor tekniske it leverancer til sundhedsvæsnet er det vigtigt at have gode planlægnings- og kommunikationsevner og gerne erfaring indenfor byggeri og / eller kvalitet sikring.

Herudover forventer vi fagligt at du:

  • har en forretnings- og/eller it-relateret erfaring bygget på relevante uddannelser indenfor it-leverancer, kvalitetssikring og tilhørende standarder
  • har minimum 5 års erfaring med planlægning og gennemførelse af infrastruktur leverancer i større private eller offentlige virksomheder. Samtidig har du solid erfaring med ”Best practices” indenfor netværk, kommunikations løsninger og passiv infrastruktur.
  • Igennem din hidtidige karriere har givet dig erfaring med at drive større tværgående it-leverancer eller projekter.
  • har erfaring med planlægning og risikostyring, løbende opgørelse af disponeret samt estimate to complete (ETC)
  • har et skarpt blik for at bygge bro mellem teknologi og forretningsprocesser, og at du har erfaring med at sikre den rette forankring i organisationen, så leverancen skaber værdi
  • har stor erfaring med at styre eksterne leverandører, overskue komplekse sammenhænge og skabe fremdrift i samspil med flere interessenter
  • kan håndterer de risici som er forbundet med gennemførelse af it-leverancer og rapporterer fremdrift
  • har erfaring eller kendskab til ITIL

Personligt forventer vi, at du:

  • har gode kommunikationsevner og motiveres af at få et team til at skabe værdi for forretningen, ligesom du har fokus både på resultatet og på processen
  • mestrer både at arbejde selvstændigt og sammen med dine kollegaer, og dit engagement smitter af på dine omgivelser
  • har evnen til at samarbejde med mennesker med vidt forskellig kulturel og faglig baggrund, og dine gode kommunikationsevner gør dig i stand til at formidle komplekse emner på en let forståelig måde
  • har gennemslagskraft, når nye initiativer skal gennemføres, og du fungerer godt i en hverdag med mange presserende opgaver

Vi tilbyder:

  • Arbejde i et dynamisk miljø, der er under konstant forandring, og hvor faglige udfordringer, videndeling samt professionalisme er vigtige motivationsfaktorer
  • En arbejdsplads med dygtige kolleger, god stemning og et uformelt miljø med kontakt til mange forskellige faggrupper
  • En arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for personlig og faglig udvikling og hvor det skal være sjovt at gå på arbejde
  • CIMT er netop nu på en spændende forandringsrejse med det mål at styrke vores position som en professionel IT-organisation, der er en stærk partner for regionens hospitaler. Det betyder, at vi i endnu højere grad end i dag skal drive og udvikle moderne IT-infrastruktur.
  • Du bliver en del af enheden Infrastruktur og sektionen Netværk & Telefoni, der har ansvar for drift og udvikling af al regionens telefoni samt driftsansvar for flere tjenester, der afvikles henover telenetværk og sikring af alle byggeleverancer, der gennemføres fra Infrastruktur</li

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionschef Michael Fischer på telefon: + 24 82 33 41, mail: [email protected]

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og arbejdsstedet er Borgervænget 3, 2100 København Ø.

Ansøgningsfrist
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 18. september 2022.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.

Om os
Region Hovedstadens Center for IT- og Medicoteknologi (CIMT) er Danmarks største offentlige virksomhed for sundhedsteknologi med godt 1.000 medarbejdere og 1,7 mia. kr. i årligt budget.

CIMT har ansvaret for anskaffelse, vedligeholdelse, drift og udvikling af al it, medicoteknik og telefoni. Vi driver, supportere og udvikler it, medico-udstyr og telefoni for regionens hospitaler, virksomheder og centre. CIMTs projektportefølje indeholder mange forskellige typer af it-infrastruktur projekter, lige fra reinvestering og konsoliderings projekter til udvikling af infrastruktur til regionens sundheds it-løsninger.

Vi skaber grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen. Det er et arbejde, der giver mening, fordi det handler om liv.

Du kan læse mere om Center for IT og Medicoteknologi her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 9
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 7
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7