Head of International Finance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København Ø

Røde Kors i Danmark (DRC) er en del af Røde Kors-bevægelsen, som er verdens største humanitære organisation med 11 millioner frivillige i 192 lande. Røde Kors i Danmark hjælper internationalt i de mest skrøbelige områder, hvor kun få har adgang og hvor kriserne er komplekse. Vi er pt. engageret i 21 lande i Afrika, Mellemøsten, Asien og Europa, hvor vi samarbejder med det lokale Røde Kors-selskab, Den Internationale Røde Kors Komité (ICRC) eller Forbundet (IFRC) og i stadig større grad med eksterne partnere. I 2021 anvendte DRC 650 mio. kr. på det internationale hjælpearbejde.

Som Head of International Finance vil du lede sektionen, som har ansvar for at rådgive, assistere og udføre controlling af vores internationale programmer samt finansiel rapportering af projekterne til ledelse såvel som donorer – alt i tæt samarbejde med vores kollegaer i International afdeling.

Du bliver leder for ledere, idet sektionen er organiseret i tre geografiske teams, som ledes af vores dygtige og engagerede International Finance Managers fra Afrika, Mellemøsten og Asien. I København har du derudover tre medarbejdere i direkte reference, som arbejder på tværs af de regionale teams. Udover det direkte ledelsesansvar for en sektion på i alt 14 medarbejdere, har du det faglige ledelsesansvar for finansmedarbejderne på Røde Kors’ udekontorer i ca. 20 lande. Du skal derfor være dygtig til distanceledelse, matrixledelse og til at skabe synlighed og nærvær både lokalt og globalt. Du skal være indstillet på, at der vil være en del rejseaktivitet i niveauet 30-60 dage om året til besøg på Røde Kors lande- og regionskontorer samt donorbesøg i Bruxelles mv.

Som Head of International Finance refererer du til økonomidirektøren, og indgår i ledergruppen i økonomiafdelingen. Samtidig vil du have et tæt samarbejde med den Internationale direktør og sidde med i Extended Management Team i den internationale afdeling.

Du får en hverdag i en udviklende og foranderlig organisation
Røde Kors er i konstant udvikling og i disse år har vi et særligt fokus på den digitale udvikling og herunder opgradering af en række nøglesystemer. Røde Kors implementerer i år et nyt ERP-system og det nye system giver en række forbedringer og muligheder for effektivisering, bedre adgang til finansdata og forbedret rapporteringen til donorer og andre interessenter – i særdeleshed på det internationale område. Der er tale om en stor og vigtig forandring, som du, som Head of International Finance, er med til at drive i samarbejde med vores ERP-team.

Det internale område i Røde Kors har været igennem en nylig justering af organisationen, som har øget fokus, mandat og ansvar ude i verdenen. Det har skabt øget fokus på lokalisering og nærmiljø, og du vil have en vigtig rolle i at få dette fokus til at lande og sikre en adoptering af gode vaner i den nye organisation for international finans.

Dine opgaver vil derudover blandt andet bestå i:

  • Daglig ledelse af sektionen for International Finance – herunder ansvarlig for styring, prioritering og koordinering af sektionens opgaver,
  • Arbejde strategisk med at udvikle kapaciteten i den finansielle organisation i Røde Kors i Danmark og udesystemet,
  • Sikre godt samarbejde internt såvel som på tværs af Røde Kors i ind- og udland samt med eksterne samarbejdspartnere, herunder jævnlige besøg til de regionale og lokale landekontorer,
  • Sikre økonomisk overblik, sparring og beslutningsgrundlag til ledelsen i International Afdeling,
  • Optimere, standardisere og implementere processer, systemer og forretningsgange indenfor international finans lokalt og internationalt,
  • Sikre at læring fra revisioner, analyser og processer opsamles og indgår i afdelingens udvikling,
  • Sikre compliance i forhold til DRCs finansielle forretningsgangsbeskrivelser og donorkrav.

Vi forestiller os, at

  • du har minimum 5 års ledelseserfaring, gerne fra lignende stilling og/eller organisation,
  • du har kendskab og erfaring med international finans,
  • du har godt kendskab til ERP-systemer, gerne Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations, da en stor del af ledelsesopgaven den første tid vedrører den succesfulde implementering af nyt ERP-system,
  • du taler og skriver dansk og engelsk og formår, at formidle komplekse økonomiske sammenhænge,
  • du trives med at arbejde analytisk, systematisk og struktureret.

Ansøgning og vilkår
Send os din ansøgning og CV senest den 16. september 2022. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem EasyCruit. Den forventede tiltrædelse vil være per 1. november 2022.

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til Røde Kors’ fællesoverenskomst med HK og AC. Lønindplacering afhænger af dine erfaringer og kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer inklusive frokostpause. Du har mulighed for at deltage i kantineordning, kunstforening samt personaleforening.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Louise Isafold på telefon 9117 7425 eller e-mail [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Fredag den 16. september 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. juli 2024 6
5. juli 2024 6
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 9
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 7
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6