Afdelingsdirektør til Danmarks Statistik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

I Danmarks Statistik arbejder vi for, at beslutninger på alle niveauer i samfundet – fra landspolitik til den enkelte virksomhed og familie – kan ske på grundlag af troværdige og objektive fakta. Som borger, virksomhed eller myndighed møder man Danmarks Statistik på mange forskellige måder. Man kan læse om vores statistik i dagspressen, møde os på sociale medier, bruge os i sit arbejde eller møde os, når vi efterspørger de oplysninger, som vi baserer vores statistik på.

Kan du sætte retning for Danmarks Statistiks kommunikation og borgernære aktiviteter samt udvikle vores ansigt til omverdenen? Kan du lede og sætte retning for en afdeling præget af innovation og højt specialiserede kompetencer? Og er du en stærk leder af ledere? Så er du måske Danmarks Statistiks nye afdelingsdirektør til Kommunikation og Salg.

Ansvarsområdet

Du får ansvar for udvikling og drift af Danmarks Statistiks Metode og Analyse, Kommunikation, Survey og Consulting. Du skal desuden stå i spidsen for en række ambitiøse udviklingsprojekter, som går på tværs af Danmarks Statistiks organisation, og som involverer en række eksterne samarbejdspartnere nationalt og internationalt. I det internationale statistiksamarbejde vil du indgå i relevante fora på direktørniveau.

Danmarks Statistiks Strategi 2025 sætter retningen for de kommende år. Vi forventer, at du bidrager til at realisere strategiens mål, og at du kan se dig selv i Danmarks Statistiks fælles ledelsesgrundlag og værdier.

Som afdelingsdirektør refererer du til rigsstatistikeren og indgår i direktionen. Du har det overordnede ledelsesansvar for afdelingens virksomhed, medarbejdere og økonomi samt for at afdelingen løbende udvikler sine produkter, sin service og sine samarbejdsrelationer i overensstemmelse med de strategiske mål og arbejdsplaner.

Relevante kompetencer

Vi lægger vægt på, at du har betydelig og relevant ledelsesmæssig erfaring både strategisk og operationelt, samt:

  • Solidt kendskab til og dokumenterede resultater inden for statistikproduktion samt offentlig forvaltning generelt, herunder erfaring med indtægtsdækket virksomhed
  • Evne til at sikre en stærk organisering af arbejdet, hvor der arbejdes professionelt og med gode relationer internt og eksternt
  • Øje for nye udviklings- og samarbejdsmuligheder
  • Evne til at sætte mål og rammer for effektiv opgaveløsning – både for egen afdeling, på tværs af Danmarks statistik og som led i samarbejdet med relevante parter i ind- og udland
  • En inddragende ledelsesstil, beslutningsstærk, fleksibel og med gode samarbejdsevner
  • En lang videregående samfundsvidenskabelig uddannelse.

Kommunikation og Salg

Afdelingen for Salg og Kommunikation består aktuelt af 4 kontorer; Kommunikation, Metode og Analyse, DST Consulting samt DST Survey. Afdelingen har for øjeblikket ca. 100 medarbejdere. Ud over dig består ledergruppen i afdelingen af fire kontorchefer og to mellemledere.

Løn og ansættelse

Tiltrædelse ønskes senest 1. marts 2023. Ansættelsen følger rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten af 24. november 2021. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 og besættes på åremål. Foruden åremålstillæg ydes der resultatløn. Herudover kan der evt. forhandles kvalifikationstillæg. Hvis du er tjenestemand i forvejen, vil ansættelsen kunne ske som tjenestemand på åremål. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 48 og uge 50

Der vil blive brugt personlighedstest i rekrutteringsprocessen. Det er Statens Center for Rekrutteringstest (SCR), som udfører testene. Ved at indsende din ansøgning giver du samtidig samtykke til, at dine oplysninger kan tilgås af SCR i forbindelse med et eventuelt samtaleforløb.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rigsstatistiker Birgitte Anker på tlf. 3917 3901.

Vil du gerne være afdelingsdirektør for Salg og Kommunikation, så send din ansøgning, eksamenspapirer og CV ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor. Hvis du er tjenestemand stiles ansøgningen til Dronningen.

Kort om Danmarks Statistik

Danmarks Statistik er en politisk uafhængig styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet, og er den centrale myndighed for officiel dansk statistik. Vi indsamler, bearbejder og offentliggør statistiske oplysninger om samfundsforhold. Danmarks Statistik har cirka 600 ansatte og er en familievenlig arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder. Få et hurtigt overblik over Danmarks Statistik på www.dst.dk.

Se vores medarbejdervideo her: https://youtu.be/UanDN4JQ5us.

Du kan også følge os på LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Torsdag den 17. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 6
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 9
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 7
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6