Driftschef med erfaring fra det socialfaglige område til Memox

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Driftschef med erfaring fra det socialfaglige område til Memox

Har du solide lederkompetencer og betydelig erfaring fra det socialfaglige område, særligt inden for børn, unge og familier, så er det måske dig, vi leder efter.

Om stillingen:

Memox er en virksomhed i vækst. Stillingen som driftschef er nyoprettet som en del af en ny organisationsstruktur. Med den nye struktur glæder vi os til at sætte det lederhold, som skal tegne Memox i de kommende år.

Du bliver én af tre chefer med direkte reference til den administrerede direktør. På dit område er der seks teamledere med direkte reference til dig. Memox har kontorer forskellige steder i Danmark, og der vil derfor være behov for ledelse af ledere i både det østlige og vestlige Danmark. Fire teamledere er placeret på hovedkontoret i København og to i det vestlige Danmark. Området består af en teamleder for salg og marketing, tre teamledere for de socialfaglige koordinatorer og to teamledere for konsulenter.

Vi forventer, at du har en sikker og rolig hånd i forhold til driftsledelse gennem ledere, og at du har øje for at arbejde med processer og optimering af forretningsgange. Vores mål er, at både kommuner og familier fortsat skal opleve os som dygtige og professionelle. De bedste på markedet. Det samme gælder naturligvis også internt i forhold til måden, vi bedriver ledelse på. Både når det gælder vores fastansatte medarbejdere og vores tilknyttede konsulenter. Hos os er gennemsigtighed, ærlighed og tillid grundlæggende værdier.

Konsulenter, faste medarbejdere og ledere i Memox er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement. Det gælder ikke mindst på driftsområdet, som er vores kerneforretning. Du vil indgå i en chefgruppe, bestående af dig, dine to chef-kollegaer og den administrerende direktør. Der vil på rigtig mange områder være et tæt samspil med både chefer og medarbejdere på de øvrige områder i organisationen. Vi forventer, at du evner at tænke på tværs og i helheder til organisationens bedste og både tager ansvar for helheden og dit eget område.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og der vil, særligt i starten, være behov for en ekstra indsats. Dit faste arbejdssted vil være i København, men du kan også forvente ture rundt til de andre kontorer.

Vi søger en person, der har:

  • Relevant videregående uddannelse
  • Erfaring med ledelse af ledere og interesse for ledelse
  • Erfaring fra det socialfaglige område inden for arbejdet med vanskeligt stillede børn, unge og familier, herunder gerne myndighedserfaring
  • Erfaring med- eller interesse for salg
  • Gode kommunikationsevner, såvel mundtligt som skriftligt
  • Veludviklet social forståelse og ser forskellighed som en styrke
  • Blik for styrken i det enkelte menneske og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Gerne erfaring med distanceledelse


Vi forestiller os, at du:

  • Trives i en travl og agil hverdag
  • Udviser generel ordentlighed og integritet
  • Er en anerkendende og opmærksom leder
  • Er strategisk og analytisk og kan bidrage til at skabe overblik og struktur
  • Véd, at god ledelse gør en forskel og har gode samarbejdsevner
  • Har initiativ og ønsker at gøre en forskel
  • Følger op og kan prioritere
  • Overholde deadlines og forpligtigelser
  • Har forretningsforståelse, herunder i forhold til økonomi


Du er som leder uhøjtidelig, resultatskabende og løsningsorienteret og formår samtidig at inddrage, lytte og skabe resultater i samspil med andre. Du er tydelig om roller, ansvar og rammer, og på den måde skaber du rum for, at ledere og medarbejdere kan yde deres bedste og udvikle deres kompetencer.

Du formår at drive et område, hvor høj faglighed og sikker ressource- og økonomistyring skal gå hånd i hånd. Du er relationsskabende både internt og i forhold til eksterne samarbejdspartnere. Du har forståelse for, at vi er en lille virksomhed, hvor alle yder deres for at få tingene til at glide.

Derfor skal du vælge Memox:

Memox arbejder for at give et bedre liv til vanskeligt stillede børn, unge og familier. Vi har særlige kompetencer i forhold til familier med anden etnisk baggrund, men vi arbejder også i etnisk danske familier. Vi kan med den rigtige og målrettede indsats give familierne de redskaber, der skal til, for at de selv kan tage ansvar for deres børn og deres liv. Den forskel, som vi gør på den korte og den lange bane for familierne, er det, der driver os.

Om Memox

Memox er en spændende arbejdsplads, som hele tiden er i bevægelse, og hvor der er plads til omsorg og til initiativ. Vi hjælper hinanden og vil hinandens bedste. Organisation har ca. 40 fastansatte medarbejdere og ca. 180 socialfaglige konsulenter, der arbejder ude i familierne. Vi lægger vægt på høj faglighed og kvalitet i vores arbejde med familierne. Derfor indgår fælles faglig udvikling også som en fast del af vores arbejde. Vi har en uhøjtidelig omgangstone, ser forskellighed som en styrke og deler ambitionen om at skabe positive forandringer for familierne. Du kan se mere på Memox’ hjemmeside memox.dk.

Ansøgning

Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, cv og dokumentation for relevant uddannelse via linket. Ansøgningsfristen er den 10. december 2019, kl. 12.00, idet vi ønsker at besætte stillingen senest pr. 1. februar 2020. Vi forventer at holde 1. samtale fredag den 13. december 2019 og 2. samtale onsdag 18. december 2019.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte administrerende direktør Astrid Ravnsbæk, tlf. 53 56 33 17.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Tirsdag den 10. december 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 17
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21