Vikarstilling: Projektleder til Spildevand & Skybrudssikring (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Byerne står over for store udfordringer, bl.a. fordi det regner mere og oftere. Projekterne er ofte komplekse og kræver stærke projektledere. Vi søger derfor en projektleder, der har kompetencer inden for ledelse af projekter samt en teknisk viden og indsigt. Stillingen er et barselsvikariat til og med juni 2021.

Jeg har arbejdet i HOFOR i et par år nu. Jeg synes, det er rigtig spændende at være en del af en professionel bygherreorganisation, hvor vi ser vores forskellige erfaringer og kompetencer som en styrke, og hvor vi lærer af hinanden. Samtidig går vi op i, at vores kollegaer har det godt, og at det er sjovt at gå på arbejde. Jeg har været projektleder på både små og store anlægsprojekter, som på hver sin måde bidrager til at regn og spildevand kan komme sikkert væk, samtidig med at vi kan håndtere stadig flere og kraftigere regnskyl – det er fedt at tænke på, når himlen åbner sig” Kirsten Toft, Projektleder, Projekt- & Byggeledelse.

Som vores nye projektleder, får du – ud over Kirsten – 25 dygtige kollegaer i en fagligt stærk sektion. Du får en central rolle i projekterne og skal sikre, at de gennemføres til tiden, inden for aftalt økonomi og i rette kvalitet.

Som projektleder får du ansvar for planlægning, eksekvering og overlevering til drift af små og mellemstore spildevands- og skybrudsprojekter i samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

  • Have løbende kontakt til interessenter og relevante myndigheder.
  • Rådgive, udfordre og sparre med entreprenører og rådgivere på tekniske spørgsmål, metoder og priser ifm. projekterne.
  • Afrapportere på fremdrift til styregruppe og projektchef.
  • Risikostyre projekter – bl.a. ved at facilitere risikoidentificering, så du har et solidt grundlag for at planlægge dine særlige fokusområder i projektet.
  • Styre projekterne efter gældende lovgivning og HOFORs kravspecifikationer.
  • Lede og motivere interne og eksterne projektdeltagere.
  • Indgå i projektsamarbejder på tværs af vores områder – eksempelvis som projektdeltager i analysearbejder i samarbejde med HOFORs Planafdeling.
  • Bidrage til sektionens udvikling ved at deltage i planlægning og opfølgning på konkrete ideer og handlinger i vores strategiarbejde.

Vi har allerede to til tre igangværende projekter, som du vil blive inddraget i, når du starter hos os. Du vil starte med at arbejde tæt sammen med vores kollega, som skal på barsel til august, så vi sikrer den bedst mulige overdragelse til dig.

Du bliver en del af en sektion med en stor alders- og erfaringsmæssig diversitet, som er vores stærke grundlag for vores daglige sparring og forskellige bidrag til projekterne. Kulturen i sektionen er kendetegnet ved, at det skal være sjovt at gå på arbejde og vi lægger os i selen for at forbedre os med små skridt ad gangen mod vores ambition om, at blive byens bedste bygherre, så vi kan bidrage aktivt til HOFORs samlede vision om, at skabe bæredygtige byer

Projektleder med overblik og gennemslagskraft

Vi forventer, at du har en relevant teknisk uddannelse, og at du har erfaring fra en forsynings-, rådgiver- eller entreprenørvirksomhed inden for branchen. Du er vant til at styre og løbende følge op på kontrakter, økonomi, leverandører og tidsplaner samt at du har relevant teknisk viden og indsigt på spildevandsområdet.

Du forstår vigtigheden af klar kommunikation i øjenhøjde til alle interessenter som grundlag for et godt samarbejde. Du kan skabe gode tillidsbaserede relationer og er i stand til at motivere dine omgivelser til at samarbejde med dig. Som person har du stor gennemslagskraft og formår at lede projekter fra start til slut.

Da en del af jobbet vil få dig op af kontorstolen og ud på byggepladserne, er det et krav, at du har kørekort til personbil (kategori B).

Bliv en del af en større udvikling

Det er HOFORs vision at skabe bæredygtige byer. Det betyder, at vi finder løsninger der gør, at man også kan bo i byerne om 100 år.

Det regner mere og oftere, og vi har allerede gennemført adskillige skybrudssikringsprojekter i byerne, og i de kommende år bliver der fortsat investeret i at skybrudssikre og minimere risikoen for oversvømmelser. Samtidig gennemfører vi mange projekter for at bibeholde en god stand af vores eksisterende kloaknet og for at sikre forsyning til nye byudviklingsområder. Derfor bliver du også en del af en større udvikling.

Læs mere om vores vision om at skabe bæredygtige byer, herunder klimatilpasning, på HOFOR.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder for Vand & Spildevand, Sune Flyger Larsen på telefon 2795 4680.

Ansøgningsfristen er den 15. april 2020.

Hvis situationen og myndighedernes anbefalinger ift. COVID-19 tillader det, planlægger vi at holde 1. samtaler i uge 17 og 2. samtaler i uge 18.

Forventet ansættelse senest pr. 1. juni 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Onsdag den 15. april 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 17
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21