Juridisk kontorchef til Afgifter i Skattestyrelsen - 2300

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi søger en fagligt stærk kontorchef til et kontor i vækst. Lige nu er vi 10 erfarne og specialiserede medarbejdere, der arbejder som Skattestyrelsens ”advokatkontor” inden for energi-, miljø og punktafgiftsområdet.

Opgaven kræver fokus på faglighed, styring, trivsel og udvikling
Som kontorchef har du det faglige ansvar for kontorets opgaveløsning. Samtidig har du det daglige ansvar for kontorets personale, økonomi og udvikling samt planlægning, prioritering og styring. Du skal dermed både fungere som drifts- og personaleleder og som faglig sparringspartner for dine medarbejdere indenfor dit område. Du skal sætte retning, sikre målopfyldelse inden for dit eget område og skabe sammenhæng mellem den overordnede strategi og opgaverne i dit kontor.

Din kontaktflade vil spænde bredt internt i Skattestyrelsen, da kontoret er rådgiver for de øvrige forretningsområder. Du kommer – ikke mindst i kraft af den lovkoordinerende funktion – også til at arbejde tæt sammen med Skatteministeriets departement i forhold til det lovforberedende arbejde, ligesom du også vil have en tæt kontakt til relevante styrelser og eksterne organisationer.

Du bliver en del af ledergruppen i Skattefaglig afdeling under Jura i Skattestyrelsen, hvor I har et tæt samarbejde omkring afdelingens opgaver, drift og den strategiske udvikling.

Indenfor fagområdet har kontoret bl.a. ansvaret for:

  • forberedelse af principielle bindende svar, der afgøres af Skatterådet
  • afvikling af instruktioner for Skattestyrelsens medarbejdere
  • ministerbetjening og lovforberedende arbejde
  • håndtering af principielle sager i Landsskatteretten og ved domstolene i samarbejde med Kammeradvokaten og Skatteministeriet
  • skrive og opdatere Den juridiske vejledning til brug for Skattestyrelsens medarbejdere og understøtte videndeling i skattestyrelsen på de skattejuridiske områder
  • agere sparringspartner for øvrige enheder i Skattestyrelsen i bl.a. vejlednings- og kontrolopgaver, herunder indsatsprojekter


Kontoret deltager desuden i forskelligt internationalt arbejde på afgiftsområdet.

Fagligt stærk og løsningsorienteret leder med flair for personaleledelse
Vi forestiller os at du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende. Du har erfaring med, eller mod på, personaleledelse kombineret med en høj juridisk faglighed – meget gerne inden for afgiftsretten.

For at få succes i rollen, lægger vi vægt på at:

  • du er fagligt stærk med solid erfaring og gode kommunikationsevner
  • du har erfaring som faglig sparringspartner og har styr på, hvordan du giver sparring som dels hjælper dine medarbejdere i opgaveløsningen, men som også er med til at udvikle deres faglighed
  • du kan tale med folk - både dine egne medarbejdere, men også dine kolleger fra resten af organisationen og eksterne samarbejdspartnere
  • du er en tydelig leder med øje for dine medarbejdere og deres trivsel
  • du styrer – og prioriterer - med sikker hånd, sætter rammer og udstikker retningen på både kort og lang sigt
  • du har forretningsforståelse og politisk tæft, arbejder løsningsorienteret og bevarer hele tiden overblikket, så vi også arbejder koordineret på tværs af kontorerne i Skattefaglig afdeling
  • du lægger vægt på at arbejde sammen om at nå fælles mål – såvel i kontoret og som i afdelingen


Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse via linket ”søg jobbet” senest 7. juni 2020.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til underdirektør Jesper Wang-Holm på 22 40 20 15.

Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Forud for ansættelsen vil der desuden blive indhentet en straffeattest.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37, med mulighed for tillæg. Stillingen forventes besat på åremål.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Hannemanns Alle 25, 2300 København S.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 07. juni 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 17
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21